--°--:--
  • İMSAK--:--
  • GÜNEŞ--:--
  • ÖĞLE--:--
  • İKİNDİ--:--
  • AKŞAM--:--
  • YATSI--:--
  • --,--
  • --,--
  • --,--
Son Dakika
Köşe Yazısı

“Söz konusu Din ve Vatansa!”

Şevki Yılmaz
Şevki Yılmaz
13

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

1. ve 2. Dünya Savaşlarının çıkmasına sebep olan gerekçelerden daha fazlası bugün maalesef vuk’u bulmuş ve kalben istemediğimiz 3. Cihan Harbi için tüm şartlar artık karanlık eller tarafından oluşturulmuştur! Korkarım ki bu savaş kapımızdadır!

ABD ve müttefikleri istese de, istemese de; Türkiyemiz kendisini ve Mazlum Coğrafyamızı Katar gibi dost ülkelerle bir ve beraber olarak koruyacaktır.

Türkiye vatanı çok pahalı bir vatandır! Onu korumak bedel ister! Birlik ister! Fedakârlık ister! Unutmayalım ki, Düşman uyanıkken uyumak maskaralıktır!  Ve ihanettir!

Din, Devlet ve Vatan söz konusu olduğu zaman akan sular durur! Durmalıdır!

Particilik, mezhepçilik tarikatçılık, ırkçılık bizi bölmemeli aksine; varlığımızın devamı için birleştirmelidir!

Birlik ve beraberliğimizi sağlayamazsak, uğrunda kavga edecek bir vatanımız kalmaz!

Bu işin Ak Partisi, CHP’si, MHP’si, İYİ Partisi yok. Kürd’ü yok! Türk’ü yok! Alevi’si yok! Sünni’si yok! Kadiri’si yok! Nakşi’si yok!

Her şey, Din ve Vatan için!

Her şey, güçlü süper güç bir Türkiye için!

Güçlü bir Türkiye demek, dünyanın baş belası Siyonist İsrail’in yok olması demektir.

Ortadoğu’da dansöze dönen, sözüne itibar edilmeyen ve güvenilmeyen ABD’nin ve müttefikleri Beşli Çetenin hiçbir gücü yok, korkmayın! Bunlar güçlerini halkı Müslüman ülkelerin başındaki av köpeği kâhya idarecilerden almaktadır! Satılmış kiralık kalem sahibi Medya’dan almaktadır! Bize sattığı malların kazancından almaktadır!

Bu sebeple, Müslümanların birbiriyle çekişmeye, düşmanlık ve kin gütmeye ne vakti ne de mecali yoktur!

Çünkü, hep beraber yutuluyoruz! Bizi bize kırdırtıyorlar! Artık yetmedi mi? Gaflet uykusundan uyanalım!

Birlik olmazsak rüzgârımız gider, Allah’ın (cc) yardımı kesilir.

Hafazanallah elimizde ne devletimiz kalır ve ne de milletimiz!

Müslüman Müslümanla kavga ediyor, Müslüman Müslümanı katlediyor.

Siyonizm’in tuzaklarıyla asırlardır birbirimize kan kusturan Müslümanlar olarak hâlâ ders almayacak mıyız?

Ölen de, öldüren de, öldürülen de biz değil miyiz?! Kazanan hep Siyonistler ve sömürgeci emperyalistler değil mi?

Kusur ‘haşa’ İslam’da değil, İslam Medeniyetimizden uzaklaşan Biz Müslümanlardadır!

Meşhur tarihçi ve sosyolog İbn-i Haldun’a göre, “Kalpleri müteferrik (ayrılmış) olanların akılları birleştirilemez.” Çünkü kalp, akıldan üstündür!

Allah (c.c), kalblerimizi İslam Dini üzere birleştirsin! Din ve Vatan muhafazası için kalblerimizi kaynaştırsın.

Biz, birbirimizi yemezsek bizi kimse yıkamaz! Aklımızı başımıza alıp safları sıklaştıracağız!

Gün safları sıklaştırma günüdür!

Gün, ”Din ve Vatan sevgisi İmandandır” diyebilme günüdür!

Zira;

 

“Bastığın yerleri ‘toprak’ diyerek geçme, tanı.

Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.

Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır atanı!

Verme dünyaları alsan da bu cennet vatanı!

 

Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?

Şüheda fışkıracak, toprağı sıksan şüheda.

Canı, cananı, bütün varımı alsın da Hüda,

Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda..!’’ 

 

Mesajları gibi İstiklal Marşımızın tüm mısralarını sözden eyleme geçirmeliyiz ki, Din ve Vatanımızı namuslarımız gibi koruyabilelim!

Muhlis ve Mücahid âlimlerimizin “Zulüm yüzyılı geçmez!” dedikleri gibi dünya nöbeti yakında değişecek!

Müjdeler olsun! Türkiyemiz dünya nöbetine geliyor! Roma merkezli dünya yerine İstanbul merkezli bir dünya kuruluyor!

Yeniden “Milli Diriliş” başlamıştır, Allah’ın izniyle buna kimse engel olamaz! Ve olamayacak İnşallah!

Allah, (c.c)’ın  murâd-ı ilahisiyle; El Bab, Afrin, Zeytin Dalı, Pençe derken Üçüncü Cihan Harbine hazırlık tatbikatlarını yaptığımız ve vakti geldiğinde Kudüs-ü Şerif’e yürüyecek olan bu necip milletin aziz ordusuna “Barış Pınarı Harekâtında da zaferler nasip etsin!

Mele’ül Alâ’dan gelen manevi tecelliyle Devlet-i Âli’nin evlatları; başta Başkomutanımızın, komuta kadememizin, adını Peygamberimizin isminden alan Mehmetçiğimizin ve fedakâr milletimizin yar ve yardımcısı olsun!

Merhamete ve adalete susamış mazlumlar, BARIŞ PINARLARI’ndan kana kana içsin!

Bu pınarlar, zulmün kirlerini temizlesin! 

Amin.  

İlim, İman ve Terbiyeyle oluşacak ahlak ve İrfan toplumuyla Fethin sembolü Ayasofya’mızın açılması, Mescid-i Aksa’mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız kutlu olsun.

Salı akşamı Akit TV ve Kanal 68 ortak canlı yayının “Milli Diriliş!” Programında İnşAllah buluşmak üzere Allah’a emanet olunuz!

Selâm, sevgi ve duayla...

 

Yorumlar

(13)

Yorum yazın

0/1000

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Ali

11 Ekim 2019 22:14

Şevki bey hamaseti bırak İslam hukuku ve yüce kuran ı kerim ne diyor...

Yorumcu Unal

11 Ekim 2019 22:11

Yorumcu Ünal çok güzel yazmışsınız. Bende şunu ekleyim. Birileri düşük faiz ile ev alıyor arabasını yeniliyor. Normalde daha yuksek olmasi gereken faizin bir bölümü devlet kaynağından finanse ediliyor. Aradaki fark faize karşı olan faiz ile işi olmayan gariban kesimin omuzuna yükleniyor. VE Ne gariptir ki bu' faize karşı olanlarin seçtiği, faize karşı olduğunu söyleyen hükümetçe yapılıyor

Ali

11 Ekim 2019 18:37

Onun için önçe TEVHİD sonra tagutu ret birde şirkten beri olduk mu, işte kurtuluş o zaman.

Orhan

11 Ekim 2019 16:49

Oturduğu yerden gaz vermek kolay. olan fakir fukara çocuğuna olacak gene. 

Tata Tonga

11 Ekim 2019 13:20

Kanuni dahil bütün padişahlar cephede ön safta (malı, canı, makamı ile) savaşmış. 

Harun

11 Ekim 2019 12:47

Vermişsin gazı. Biz şehit olan millet vekili çocuğu ve diğer bürokrat çocuklarınıza görmek istiyoruz.

Salih Cankurtaran

11 Ekim 2019 10:46

Söz konusu çıkarsa DAVALARINI BIRAKIP KAÇANLARA ŞAHİT OLDUK.

Tata Tonga

11 Ekim 2019 10:12

tarihe bir bakın... peygamberimizin son yıllarında ve dört halife döneminde islamiyet hızla yayılmış. araplar farslar, berberiler, malaylar, hindistan bölgesinde bir kısım halklar, orta afrikada sudan somali, nijer vs yerel halklar müslüman olmuş. sonra? bir süre sonra biz türkler müslüman olmuşuz. ondan sonra? yok. bin küsür senedir hiç bir kavim müslüman olmuyor. osmanlı döneminde de küçük yerel toplumlar müslüman olmuş. arnavutlar ve boşnaklar. ondan sonra? yok oğlu yok. (biz -araplar, farslar, berberiler, malaylar, peştunlar, urdular- vs) de miras yolu ile müslümanız. babamız annemiz müslüman olduğu için) bin yıldır diğer kavimler/milletler neden müslüman olmuyor?

Mustafa

11 Ekim 2019 08:50

Hz Ali ranh kabri yok devasa türbeleri var mezarı yok. Bu yokluk Allah cc katında Hz Ali ranh dan ne eksildi. Kutsal Türbe mantığını yıkmadan kuran anlaşılmaz. Allah subhanehu ve teala ya aracı tayini imanı bitiriyor. Hiç duydunuz mu Rasulullah sav Bedir gazvesinde Allah’ım bana Süleyman as ile yardım et bize Musa as mın yüzü suyu ile yardım et. Uhut gazvesinde bir kayıt varmı Rasulullah sav min şöyle demiş Allah'ım orduma kardeşim davut as mın yüzü suyu hürmetine yardım et. Bana halilullah diye seslendiğin İbrahim as lam yüzü suyu hürmetine yardım et dediğiyle ilgili bir kayıt var mı. Yıkın kutsal türbe mantığını. Yüzü suyu şirk DEĞİLMİ. Hani Allah cc şah damarımdan yakın dı, şah damarından daha yakın ne olabilir.??

Üveys

11 Ekim 2019 08:48

Sayin AKP kalemsörü olan Şevki Yilmaz... Evet mesele Vatan ve Din olunca particilik yapilmaz ve birlik olunmasi gerekir bu doğrudur lakin bu askeri operasyon başladiktan bir kaç saat sonrasi sayin Cumhurbaşkanimiz kameralar karşisinda herkesi maalesef AKP'ye çağirmiştir keşke 82 milyon olan milletimizin başi olarak herkesi birliğe çağirsaydi... Açikcasi ordumuz savaş halindeyken particilik yapmasaydi...

Şevki Yılmaz Diğer Yazıları

Hepsini Görüntüle