• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Şevki Yılmaz
Şevki Yılmaz
TÜM YAZILARI

“Sadece Senin izindeyiz Ya Resûlullah!”

16 Kasım 2018
A


Şevki Yılmaz İletişim: [email protected]

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Mümin kardeşlerimize, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

Bizi, Doğumuyla şereflendiğimiz Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) Efendimize Ümmet kılan Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah (c.c)’a Hamd olsun!

Sevgili Peygamberimizin Dünyaya teşriflerinin 1447. yılını kutlayacağımız haftanın anısına 2015 yılında Medine-i Münevvere’de kaleme aldığımız mektubumuzu düzelterek yeniden yayınlıyoruz!

Allah (c.c) tarafından Âlemlere Rahmet olarak gönderilen elçimiz, Sevgili Peygamberimiz, günahkâr, aciz Ümmetiniz olarak huzurunuza geldik!

Tam yüz yıldır Ümmetiniz olarak, Sizin Önderliğinizi bırakıp, asrımızın Ebu Cehilleri Mao, Lenin, Hitler vb. Deccalların izinden gideli, yenildik. Gönüllerimiz harap oldu. Zillete düştük. Onur ve izzetimizi kaybettik. Varlık içinde açlık ve sefalet çeken bir Ümmet olduk Ya Resûlullah!

Haber verdiğiniz Büyük Deccal fitnesi bizim asrımızda zuhur etti! Bizlere rahmet olarak getirdiğiniz İslam Hukukunu hayatımızdan söküp çıkardılar. Cuma’mızı bile pazara çevirdiler. Sizsiz; anasız, yetim ve çobansız kaldık. Emperyalist-Siyonist Çakal ve kurtların sofrasında onurumuz, namusumuz ve coğrafyamız pay edildi Ya Resûlullah!

Öğrencilerinden namazsız, sarhoş, kumarbaz, zinacı, tek bir sahabe yok iken, bugün Ümmetinden; fuhuş, esrar, eroin, alkol, sigara bağımlısı zalim rejim kurbanı zavallı nesiller türedi Ya Resûlullah!.

Sabah namazı mescidin talebelerinle dolup taşarken, Ümmetinizin çoğu sabah namazında mışıl mışıl uyuyor Ya Resûlullah!

Sahabelerinizden zekâtını vermediği için helak olan sadece Salebe isimli zengin çıkmışken, şimdi Ümmetinizden zekâtını vermeyen zengin Sahabeler çoğaldı Ya Resûlullah!
Ölüm gelmeden uyanmamız ve tövbe etmemiz için dua eder misiniz Ya Resûlullah!
Size, himayenize ve getirdiğiniz ilahi mesajlara o kadar muhtacız ki!

Evet, tüm insanlık tebliğinize, davetinize ve uyarılarınıza dünden daha çok muhtaç. Çünkü varisleriniz olan âlimlerin bir kısmı bırakınız İslam’ı yaşamayı artık Hakkı ve hakikati söylemez birer dilsiz oldular. Bu sebeple bizler de hak ve hakikati duyamayan, göremeyen sağırlar ve körler haline dönüştürüldük Ya Resûlullah!

Nur Mescidinizde Sizin sohbetlerinizle dirilen, gerçek hidayeti bulan, yetiştirdiğiniz talebeleriniz; sadıktı, emindi, güvenilirdi, güzel ahlaklıydı ve akraba bağlarına bağlı ziyaret ehli idiler. Ama şimdi ümmetiniz birbirinin kuyusunu kazıyor! Ve yalancı, şantajcı, montajcı ve darbeci gruplar türedi Ya Resûlullah!

Siz; “Benim ümmetim her günahı işleyebilir ama yalan söyleyemez!” buyururken, mal makam hırsıyla kardeşlerine yalan ve iftirayı tebliğ zanneden, gözünü hırs ve haset bürümüş bir kısım yalancı ve müfteri ümmetinizin pişman olmaları ve tövbe etmeleri için dua eder misiniz Ya Resûlullah?

Veda Hutbenizi okuyup, anlayıp, yaşayanların sayısı azaldı! O evrensel İnsan Hak ve Özgürlükler Beyannamenizde, “Arab’ın Arap olmayana, Arap olmayanın Arab’a bir üstünlüğü yoktur… Tüm kan davalarını kaldırdım” buyururken, ümmetiniz, kavmiyetçiliğe ve tekrar töre vahşetine döndü! Afganistan, Irak, Lübnan, Suriye vs. ülkelerde ümmetiniz makam ve mallar uğruna ve ırkçılık adına birbirini acımasızca öldürüyor Ya Resûlullah!

Veda Hutbeniz’de mübarek ayaklarınızın altına aldığınız yoksulluğun ve bereketsizliğin ana sebebi faizi, Ümmetiniz, devletlerinde başlarının üstüne aldılar! Camilerin avluları bile banka reklamlı oturaklarla doldu. Bankalar ve tefeciler Ümmetinizin mallarını yağmalamaya ve yuvalarını yıkmaya devam ediyor Ya Resûlullah!

Aile ahlakınızı terk edeli cahil erkekler, kuvvetine güvenerek evlerde hanımlarına ve çocuklarına karşı kral olurken, bazı evlerde de feminist kadınlarımız erkeklerin kıblesi oldu. Kur’an-ı Kerim ve Sünnetinizin adalet ve hukuk ilkeleri yerine, ölçümüzün kraliçeleri oldular. Bu yüzden ümmetinizde boşanmalar arttı. Huzursuz ailelerimiz duanıza muhtaç Ya Resûlullah!

Üzüntülerimi arz ettikten sonra müjdelerimizi de iletmek istiyorum Ya Resûlullah!;

Gece teheccüd namazına bile kalkan, gündüzleri haftalık oruçlarını tutan, dilinden baldan tatlı zikrullahı bırakmayan, Sizi anmaya aşkla devam eden ve kavgadan uzak, ilimle donanmış yeni bir neslin müjdesiyle huzurunuza geldik Ya Resûlullah!

Tam yüz yıl süren bu dondurucu küfür, şirk ve zulüm karanlığından sonra yeniden uyanmaya başlayan, evinizin önüne gelen ve buraya gelmek için yanıp tutuşan milyonlarca genç ve ihtiyar Ümmetinizin Size selamlarını getirdik Ya Resûlullah!

Yüz yıldır Siyonistlerin içimizdeki uşakları hain mason ve çeteleri tarafından hayattan kovulan Ana Hayat Yasamız Kur’an-ı Kerim’in ve Sizin hayatınızı anlatan Siyer ve Ahlak derslerinin tüm okullarda okutulmaya başladığı yeni bir döneme girdik Ya Resûlullah!

Karanlık gecelerin nurlu sabahının İslam Nizamının hakimiyetiyle bir an önce doğması için duanızı ve günahlardan kurtulmamız için de şefaatinizi bizden esirgemeyiniz Ya Resûlullah!..

Sizi çok seviyoruz, Sizi çok özlüyoruz ve Sizi acilen bekliyoruz! Çünkü Sensizlik canımıza tak etti Ya Resûlullah! Size sonsuz Selam, Salat (saygı) olsun.

Sana itirazsız bir şekilde sonsuza dek yeniden biat ediyoruz! Ve sadece Senin İzindeyiz Ya Resûlullah!

Günahkâr Ümmetin olarak Bize, nesillerimize ve bilhassa Can Ana ve Babamıza şefaat eyle Ya Resûlullah!

“Eşsiz Önderimiz Hz. Muhammed (s.a)Efendimizin Kutlu ve Mutlu Doğum” gününü fert, toplum ve devlet olarak andıkları için tüm kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Allah razı olsun.

“Müjdecim, Kurtarıcım, Efendim, Peygamberim! Sana uymayan ölçü, hayat olsa teperim!”

Salı Akşam saat 20.45’te Akit TV Canlı Yayın programı “Milli Diriliş!”te Kutlu Doğumu anlatabilmek ve beraber anabilmek duasıyla Allah’a emanet olunuz.

El birliğiyle maddi ve manevi çalışmalarımızla oluşacak sadece İslami İlkelere bağlı Bağımsız Türkiye’mizin yeniden dünya nöbetini beşli çeteden alması, Fethin sembolü Ayasofya’mızın açılması, Mescid-i Aksa’mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız kutlu olsun.

Selâm, sevgi ve dua ile…

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23