• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Şevki Yılmaz
Şevki Yılmaz
TÜM YAZILARI

Milli davanın katilleriyle Hocamın talebeleri bir safta olamaz!

04 Mayıs 2018
A


Şevki Yılmaz İletişim: [email protected]

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyti’ne, Ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize, Din ve Vatan Muhafızı Gazi ve Şehidlerimize, Allah’ın (c.c) ilke ve inkılâbı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun!

Allah’a ve ilkesi İslam’a yıllarca savaş açmayı huy ve meslek edinen CHP zihniyeti, Kamalizm ve Laiklik adına maddi ve manevi hayatı müslümanlara zindan eden masonik, dinsiz çevreler, iktisadi ve siyasi güçleri zayıflayıp iktidarsızlaşınca “Kadın erkek çok yüzlü münafık (bukalemun tipler) ise birbirinin koruyucu dostlarıdır! Kötülüğü emreder iyilikleri yasaklarlar! Mazlumlara, gariplere ve fakirlere her konuda cimridirler!” (Tevbe/67) ilahi mesajına uygun, münafık maskesini takmaya başladılar!

Müslümanlardan gözüküp kardeşliğimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi Temel’den (!) çökertmenin peşindeler! 

Hak ve özgürlükler adına yeni atılan Temel’i (!) tahrip ederek elde edilen kazanımları suret-i haktan gözükerek yasaklamanın sinsi planlarının peşindeler!

Devâsa yatırımları ve ekonomik devrimleri temelden durdurarak Emperyalist ülkelere rakip güçlü bir Türkiye’yi önlemenin peşindeler!

Son yıllarda iç işlerimize müdahale edemeyen ABD ve Avrupa Devletleri ile ekonomik kuruluşları yeniden içimizdeki münafık siyasetini yani masonların maşalarını kullanma peşindeler!

Batının talimatıyla Cuma tatilimizi Pazar’a çeviren mandacı zihniyet, milletimizi kandırmak için adaylarını bile mübarek Cuma günü açıklama peşindeler!

Nifak ehli CHP yönetimi, yalanlarla, iftiralarla ve palavralarla kandırmak istedikleri milletin oylarıyla iyilikleri ve güzellikleri önlemenin peşindeyken, masonik darbelerin en mağduru ve mazlumu merhum Erbakan hocamızın yönetici bazı talebeleri neyin ve kimin peşinde?!

Ak kadrolarla beraber Cumhurî İttifakın yanında yer alıp hakka, hayra ve iyiliklere motor, batıla, şerre ve zulme firen olacaklarına, daima hakka, hayra ve iyiliklere firen, batıla, şerre, küfre, şirke ve zulme motor olan CHP’nin peşindeler!

Ay tutulması gibi akıl ve kalb tutulması yaşıyorlar! Allah (c.c), acil şifa versin!

Oy devşirmek için istismar ettikleri merhum Erbakan hocamızın vefatından hemen sonra oğlunu ve kızlarını yani ailesini çeşitli entrikalarla partisinden ve samimi tabanından dışlayan bir avuç yönetici talebeleri neyin ve kimin peşindeler?

Avrupa Birliği’ne karşıyız derken Avrupa’nın savaş açtığı AK iktidarına savaş açarak neyin ve kimin peşindeler?!

28 Şubat Bermuda Çetesi Grubunun aktörlerine Erbakan ödülü verirken neyin ve kimin peşindeler?

Aklını kiraya vermemiş samimi tabanımızda merhum Erbakan ve arkadaşları bizleri tasfiye, hocamın ve milli davanın katillerine tebrik ödülü olarak algılanan bu davranışlarıyla neyin ve kimin peşindeler!

Ahiretin büyük buluşma ve duruşma gününde merhum Erbakan hocam “Zindan iki hece Temel’im lafta! Benim ve davamın katilleriyle talebelerim bir safta!” dediğinde bu bir avuç talebeleri ne diyecekler ve yüzüne nasıl bakacaklar?!

Cennetmekan Abdulhamid Han, Adnan Menderes, Turgut Özal ve Necmeddin Erbakan merhumlarının ve ülkemizin katillerini Saadetin samimi tabanının eliyle iktidara taşıma planlarına alet olanları Allah asla affetmeyecektir!

İstiklal Mahkemelerinde din ve vatansever oldukları için idam edilen İskilipli Atıf ve on binlerce şehidimizin katilleriyle aynı safta olanlar, vallahi ahirette de aynı safta olmayacaklar mı?!

İslam medeniyetimizi devrimlerle yasaklayarak harflerimizi, hukukumuzu devirenlerle beraber olanlar önce milletimizin Cumhurî Ak oylarıyla devrilip dünya ve ahirette de rezil ve zelil olmayacaklar mı?!

Merhum Erbakan hocamın yolunda giden talebelerine yakışan talebesi Tayyip Erdoğan kardeşimizle beraber olmak ve milli hedeflere el ele birlikte yürümektir!

Avrupa ve Amerika’nın desteklediği din ve vatan düşmanı korsanları değil, Asya ve Afrika mazlumlarının desteklediği din ve vatan aşığı Tayyip Kaptanı desteklemektir!

Aklın, imanın, uhuvvetin ve ümmet şuurunda olmanın yolu budur!

Vakit erkenken ve ahirette hesaba çekilmeden evvel nefislerimizi hesaba çekelim!

Başta Filistin’in kahraman direnişçileri, tüm mazlum coğrafya halkları ve milletimiz, merhum Erbakan’ın talebelerini şartsız ve pazarlıksız olarak Ak çatı içinde görmek istiyor!

Mukaddes beldeleri yıkmak isteyen siyonist ve haçlı ittifakı karşısında bu mübarek beldelerin muhafızı ebabil kuşu Türkiye’nin önderliğindeki Hilal İttifakına acilen katılmalarını istiyor!

Saadet Partisi’ne yakışan terör, küfür ve nifak ittifakını bırakıp, Ak listelerinden veya müstakil olarak Cumhurî İttifak içinde seçime girip meclisimizde boş bulunan ve mumla aranan milli muhalefet partisi olarak grubunu kurması, Ak İktidarının doğrularını destekleyici ve yanlışlarını uyarıcı Milli Muhalefet görevini üstlenmesidir!

Zira;

“Allah’a iman eden yani güvenen kadın erkek mü’minlerin hepsi birbirlerinin velisi, birbirlerinin koruyucu dostlarıdır!

Ve birlikte iyiliği emreder, kötülüğü yasaklarlar..”(Tevbe/71)

“Allahım, Hakkı Hak olarak görmeyi ve Hakk’a tabi olmayı ve Hakkı yaşamayı hepimize nasip eyle!

Ve batılı batıl olarak görmeyi ve batıldan sakınmayı ve korunmayı da hepimize nasip eyle!”

Gerçek dostun uyarısı acıdır! Ama ne uyarırsa kardeşlerini sevdiği ve acıdığı için uyarır!

İnşallah Salı akşamı saat 20.45’te Akit TV Canlı yayını “MİLLİ DİRİLİŞ” programında görüşmek üzere Allah’a emanet olunuz.

Tatil olması dileğiyle Cuma bayramımız mübarek olsun.

Selâm, sevgi ve duâ ile..

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23