--°--:--
  • İMSAK--:--
  • GÜNEŞ--:--
  • ÖĞLE--:--
  • İKİNDİ--:--
  • AKŞAM--:--
  • YATSI--:--
  • --,--
  • --,--
  • --,--
Son Dakika
Köşe Yazısı

İktidarımıza Mutfak Uyarısı!

Şevki Yılmaz
Şevki Yılmaz
59

Bismillahirrahmanirrahıım

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd; Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mümin kardeşlerimize, Din ve Vatan muhafızı Şehid ve Gazilerimize salat ve selam olsun!

Maddi ve Manevi sahada özlediğimiz ve ‘’yapacağız’’ dediğimiz çok büyük yatırımlar ve hizmetleri bir bir hayata geçiren iktidarımıza yönelik; yıkıcı, fitne-fesatçı ve mandacı, sivil ve siyasi muhalefet güruhu çirkin bir şekilde yoğun propagandalarını arttırarak devam ediyor!

Silahlı darbelerle yıkamadıkları iktidarı ve liderini, ‘’SANDIKTA YIKMA’’ planları, artarak devam eden bir tehlike olarak sinsi bir şekilde devam ediyor!

Yanlışlıklarımızın, ihmallerimizin ve parti parti parçalanmışlığımızın neticesiyle kazandıkları İstanbul, Ankara gibi Büyükşehir Belediyelerindeki kısmi zaferlerinden sonra bu fesad cephesi güruhu daha da cesaretlendi! Plan üstüne plan kurguluyorlar. Her mecrada ‘’kirli’’ muhalefetlerine devam ediyorlar.

28 Şubat Post Yargı Darbesinin ürünü olan dönemin sipariş hükümetleri ve destek veren bileşenleri, her sahada yaşadıkları beceriksizliklerine, bilhassa Mutfak yangınını söndürememelerini de ekleyerek; halkımızdan büyük bir darbe  yemiş, barajı dahi geçememişlerdi! Ve o gün aziz milletimizden Sandık Tokadını yiyerek büyük bir hezimete uğramışlardı!

28 Şubat ürünü hükümetler; Maddi ve Manevi zulümlerinin kurbanı Milyonlarca Mazlumun ahıyla yıkılınca AK İktidarının yolu açılmıştı! 

Kısacası Aile Yangını, Ahlak yangını ve Mutfak yangını; bugünkü İktidarın yönetime gelişinin ana sebeplerindendir! Bu siyasi ve tarihi tecrübeden yola çıkarak ifade etmeliyim ki endişemiz; Mutfaktan geldik Mutfaktan gitmek tehlikesidir! Çünkü aşı olan, işi olan, eşi olan terörize edilemez!

Ülkemizin önemli siyasetçilerinden bir kardeşimizi tebrik için ziyarete gittiğimizde, anlattığı bir olay hepimize ve bilhassa İktidarımıza acil bir uyarı niteliğindedir!

Rusya Başbakanına Makamında; ‘’Rusya Ekonomisi zor durumda! İşsizlik had safhada! Dolar yakıyorken seçimlerde Yüzde altmışın üstünde nasıl Oy alıyorsunuz” diye sorarlar. 

Soruya cevap ise dersimiz ve tedbirimiz olmalıdır! “Evet dediklerin doğru! (parmağıyla makamındaki küçük buzdolabını göstererek) Ama Biz Halkın buzdolabını daima dolu tutuyoruz! Boşalttırmıyoruz! Yani Ekonomik sıkıntıyı Halkımıza asla yansıtmıyoruz!”

İktidarımızın yetkilileri, her şeyi toz pembe gösteren bir takım hesabi ekonomistlerin tuzaklarından kurtulmak için pazar yerlerini dolaşmalı ve artarak devam eden Mutfak Yangınını acil tedbirlerle söndürmelidir!

Ev Kiralarının bir yıllık artışları incelenmelidir! Bir sene evvelki elektrik ve doğalgaz faturalarıyla, bu seneki faturaları ve bir yıl evvelki et, zeytin peynir ve yumurta gibi temel ihtiyaç gıda maddelerinin el yakan fiyatları acilen mukayese etmelidirler! Köylümüzün mazot gübre ve ilaçlama zamları sebebiyle ekimi ve hayvancılığı terk etmeye başladığını bizzat köylümüzden dinlemelidirler!

Başbakan iken halkıyla rahatlıkla görüşen, sorunlarını bizzat dinleyen Reisimizi, Korona bahanesiyle çok sevdiği halkımızdan ve gerçek hasbi dostlarından uzaklaştırma oyunları mutlaka bozulmalıdır!

Medya gücünden mahrum olduğumuz bizim gençliğimizdeki Refah Partisi döneminde seçim sonuçları ilk açıklandığında oyumuzun azlığından üzülen kardeşlerimize; “Sabredin daha varoşların (Orta Direk ve altındaki gariplerin) oyları gelmedi, gelince biz kazanacağız!” derdik! Ve bilhassa 1994’teki büyük başarılar onların gece yarısı gelen oylarıyla sağlanmıştır! 

Yaşanan son seçimlerde gördük ki, sandıklar açıldığında İktidarımızın oyu Yüzde yetmişlerden başlamakta ancak Varoş Oyları geldikçe düşüşe geçmektedir. Bunun ana sebebi artan Mutfak yangını ve Mazlumları ağlatan süresiz Nafaka, genç evlilik mağdurlarına ceza gibi vs. çıkartılan zulüm yasalarıdır! 

Sandık darbesini sadece seçmen önler! Bunun için İktidarımızın Seçim İttifakına değil, sadece Seçmen İttifakına ihtiyacı vardır!

İşsizler Ordusundan, Parasızlıktan evlenemeyenlerden, evlenip yuvası yıkılanlardan, Kirasını Ödeyemeyenlerden, satış yapamadan iş yerini kapatanlardan, zulüm yasalarının mağdurlarından, yalan itiraflarla iftiraya ve kumpaslara kurban edilmiş Fetözede kurbanlarından, geçmiş devasa hizmetlerimizi anlatarak yeterli oyu alamadığımızı son seçimlerde acı bir şekilde yaşadık! 

Unutmayalım ki; 

Ana Hayat Yasamız Kur’an-ı Kerim, imandan sonra Dinin ve Hayatın direği beş vakit Namaz, Oruç ve Hac gibi İbadetlerden önce yoksullara, yetimlere, mazlumlara mağdurlara sahip çıkmayı, sosyal adaleti, fakir fukaraya el uzatmayı emreder! Bu inançla, devasa orman yangınları gibi bu Aile, Ahlak ve Mutfak yangınlarını da acilen söndürme imkânımız şimdilik mevcuttur! Nasıl mı? Gelecek yazımızda inşAllah!

Allah (c.c), gerçek hasbi dostların uyarılarından dersler çıkarıp acil tedbir almayı hepimize lutfetsin! Amiin.

Nefsimizde, Ailemizde ve Ülkemizde “İslam Sözleşmesi ”nin uygulanması, Mescid-i Aksa’mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız mübarek olsun.

Selam, sevgi ve duayla..

 

Yorumlar

(59)

Yorum yazın

0/1000

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Gerçek Mümin

1 Ekim 2021 20:19

Lut kavmi olduğunu söyleyen lgbtci lere destek veren chphdpkkipdevagelecek partilileri kınıyor, lanetliyorum.

Mehmet

18 Eylül 2021 06:37

İyi tespit.

Eko

17 Eylül 2021 18:21

Hocam tek böbrekli yım mide kanseri sebebiyle midem alındı emeklilik şartlarını tamamladım ama yaşa takıldıgım için emekli olamadım rapor almak için iki kere heyete girdim yüzde 30 rapor verdi yüzde 40

Ömer SAMSA

13 Eylül 2021 10:32

Allahım razı olsun şevki hocamdan biz eskiden beri hocamın mitinglerini dinledik. Şu an hocamızın görüşünde bir değişiklik yoktur. Ne olur hocamın şu önerilerine dikkat edin benim ailemdeki genç nüfus oy vermeyiz diyorlar. Bizler ikna edemiyoruz Çünkü o gençler bundan önceki hükümetleri görmediler. onların ne yaptığını bilmiyorlar. Ak Partinin en üst kademesine bu mevzular mutlaka ulaştırılmalı. Yoksa durum o kadar çok iyi değil.

mustafa

11 Eylül 2021 10:34

Şevki Abi, bazı önemli meselelerin Cumhurbaşkanımıza zamanında ulaşmasını engelleyen veya hiç ulaşmamasını isteyenler Reis'in etrafını sarmış olabilir. Siz, yazmakla birlikte kendisini direkt arayıp anlatamıyor musunuz?

Tayip Bey Şevki hocayı dinler.

11 Eylül 2021 10:15

Valla reis bunu çok iyi bilmeliki ecevit zamanında her gün zam haberlerinden dolayı halkın isyan edip bıktığını ve reisi bağrına bastığını.Ama şuan ...

alkan

11 Eylül 2021 08:34

rp zihniyeti ile sen ve kardeşlerim dediğin kişiler arasındadaki zihniyet farkı gece ile gündüz misali fark var.faizli ekonomi sistemini uygulayan kendine hedef olarak islam birliği ve liderliğini alamayan hedefi kokuş muş çürümüş ab içerisinde yer almak olan zihniyet insan ları din ile narkozlayıp batılla yanyana olmak için çalışan ve siz destekçileri nasıl olurda ana hayat yasamız kuranı kerim iddiasında bulunur.ab uyum yasaları adı altında islama kur ana uymayan yasa ve düzenlemeler yapıp uygulayan lara dünyalık için evlatlarının geleceği için ses çıkarmayanlar siz zavallılar artık iki yüzlü davranmaktan vazgeçipp hakkı söylemenin zamanı gelmedimi.ya hakkı söyleyin yada susun.

Selman Coşan

11 Eylül 2021 07:14

Yüreğine sağlık şevki ağabey ne güzel yazmışsınız Ruhsal Pekcan yolsuzluğunu kapatıp yargılanmasını engellediler bu ve benzer yamlısları gündeme getirseniz Bâki Selâm Fî Emânillâh

Ayşe

11 Eylül 2021 02:38

Hocam kuranda imandan sonra namaz gelir. Yüz yerde açık sçık namaz emredilir. İmandan sonra en büyük halikat NAMAZDIR. Herşeyi yerli yerine koyalım. Onun haricinde geçmiştekileri yıkan üç yangının da devam ettiğini üzülerek görüyoruz. Aile ysngını , ahlak yangını, mutfak yangını… Yazık ağzınızla kuş tutsanız ahlaksız, doyumsuz, nankör insanlara beğendiremezsiniz. Aciken bizim eğitime el atmsmız lazım. İnsan yetiştirmemiz lazım insan. İmanlı, ahlaklı, faziletli, millî ve manevi şuur sahibi.. Başka türlü yolla köprüyle olmaz. Allah fırsat vermesin bunların tahrip ve tağyiri işten değil. Bir an evvel okullarda materyalist müfredat kaldırılıp manevi ve milli bir eğitim uygulanmalı. Kuranın ahirzaman insanına ve bu zamana dersi olan Risalei Nur tüm kademelerde okutulmalı, nesiller iman şuuruyla diriltilmeli. Başka çaresi yok bunun. Ahlaki çöküş tehlikeli boyutlara geldi, hiçbir maddi önlemle bunun önünü alamazsanız. Müslümanın terakkisi ancak islamiyette ve imanlı olmakta. Tarih buna şahit. Allah hayırlı hizmetlerde cesaret, kuvvet, feraset ihsan eylesin.

Mehmet

11 Eylül 2021 01:27

2002 de milletin birikmiş özlemi ve bu özlemi yerine getirecek lider ve kadrolara oy verdi. Akparti ilk iş çekirdek aile üzerinden sosyal politikalar üretilerek yaşlı engelli memur işçi esnaf gözetmeksizin geniş tabanda bu politikalar uygulandı. Bende İslamı bakış ile çalışmayan eş ile çekirdek aile yapısını sürdüren bir birey olarak akparti denge tazminatları olmak üzere kısmen de olsa eş ve aile yardımlarını artırdı. Zamanla sosyal ve aile dengesi gözetilmeksizin politika değişikliğine gidildi. Kadın evinden sokağa çıktı kadın erkek rolleri karıştı. Sosyal adaletsizlikler bsşgösterdi. Benim gibi 3 tane çocuğu olan ev hanımları adeta cezalandırılarak ev hanımları geçim derdi ile çalışmaya zorlandı. Aile ve çocuk yardımı günün çok gerisinde kaldı. Çalışan kadın memurlar adeta yatarak para kazanır hale geldi. Kadın erkek düzeni bozuldu. Tesettür 90 lı yıllardaki o masumiyetini arar oldu. Halkından kopuk TEŞKİLATLAR türedi. Boşanmalar nafaka cinayet asayiş gibi sosyal travmalar zirve yaptı. Sonuç iha siha tiha yaptık ama halkın gönlünü ve mutfağını ihmal ettik

Şevki Yılmaz Diğer Yazıları

Hepsini Görüntüle