• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Şevki Yılmaz
Şevki Yılmaz
TÜM YAZILARI

Haydi, zafer için sefere!

25 Mayıs 2018
A


Şevki Yılmaz İletişim: [email protected]

Bismillahirrahmanirrahîm

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza (c.c) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehli Beyti’ne, Ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize, Din ve Vatan Muhafızı Gazi ve Şehidlerimize, Allah’ın (c.c) ilke ve inkılâbı İslam’a tabi olanlara salât ve selam olsun!

Asr-ı Saadet’teki Hendek Savaşında Allah’ın yardımı olan kasırga rüzgârları Hendek kazmadan nasıl gelmediyse bütün gücümüzle çalışmadan ve gereken acil tedbirleri almadan zaferin gelmeyeceğini unutmamalıyız! 

Düşmanların planları karşısında hezimet yaşamak istemiyorsak liderin rüzgârına güveni bırakıp, gevşemek, vurdumduymazlık, tembellik gibi hastalıklarla Allah’ın yardım rüzgârlarına engel olmamalıyız!

İçimizdeki kin, hırs ve haset hastalıklarını sevgi, saygı, kardeşlik ve birlik ilacıyla tedavi etmeliyiz!

İçimize çıkar için sızmış hatta aday olmayı da başarmış hesâbilerin tavırları moralimizi bozsa da hasbî bir ruhla mücadelemize devam etmeliyiz!

Seçim yaklaştıkça daha da hırçınlaşacak malum muhalefetin tahriklerinin oyunlarını sabır ilacıyla bozmalıyız! 

Saldırgan siyasi şahıslara saldırma yerine topluma ilmi, ahlâki, siyasi ve ekonomik reçeteleri sunmaya devam etmeliyiz!

Daha evvel yapılan devasa hizmetleri anlatırken asıl bundan sonra beş yılda iktidarımıza yapılacak yatırımları ve çiftçi, işçi, memur, emekli, dul ve yetimlere sağlanacak imkânları anlatmalıyız!

“Kendin çal kendin oyna!” kabilinden sadece mitinglere gelenlere mesajları iletme yanlışlığını bırakmalıyız! Ve gel(e)meyenlerin ayaklarına gitmeliyiz. Parti, ırk ve mezhep ayırımı yapmadan tüm vatandaşlarımızı kucaklamalıyız ve ziyaretlerimizi artırmalıyız!

Önümüzdeki günlerde daha da artacak ekonomimize ve kalkınmamıza yapılacak dolar ve faiz ve gibi darbelere karşı AFAD gibi Ekonomik Tedbir Kurulu acilen kurulmalıdır!

Ve bu planlı ihanetlere karşı “Dolarsız yaşarız ama dinsiz ve vatansız asla! Ne ihanet yapsalar nafile! İtler ürüyecek! Süper Güç Türkiye Devleti Tayyib Kaptanla yürüyecek ve Büyüyecek İnşallah! Ölmek var, asla dönmek yok!” gerçeğini bütün gücümüzle anlatmalıyız! 

Başarımızın önünde en büyük handikap olan belediyelerimiz acilen uyarılmalı ve 24 Haziran neticelerinde il ve ilçelerinde başarılı olamayanların aday olamayacaklarını başkanlarımıza şimdiden bildirilmelidir!

Dış çevrelerin faiz ve dolar gibi beklenen ekonomimize atacakları diğer bombalar gibi bürokrasinin tuzaklarına karşı acilen tedbir almalıyız!

Şöyle ki;

Melun FETÖ operasyonlarını suçsuz vatandaşlar üzerinde artırmak,

Vatandaşın ödeyemediği için elektrik ve susaatlerini seçim haftası mühürlemek,

İş yerlerini kasıtlı olarak denetleyerek cezaları acımasızca yağdırmak,

Haksız araba çekimlerini ve trafik cezalarını seçim sathında artırmak,

Resmi dairelerde vatandaşın haklı olan taleplerini geciktirmek,

Kamu hastanelerinde artarak devam eden hasta ilgisizliği ve bıçak paralarını daha da artırmak vs, geçmiş seçimlerde ulusal, kurtsal ve FETO’sal bürokratlar ve sermaye eliyle seçmeni Ak iktidarına karşı kızdırmak için her seçim öncesi bilerek yapılan bu ve bunlara benzer ihanetlerin tekrar edilmesi önlenmelidir!Bakanlarımız ve müsteşarlarımız bu ihanetleri önleminin görevlisi ve sorumlusu tutulmalıdır!

Velhasıl, başarının yolu tedbirlerle dolu seferden geçiyor! Yani durmadan, usanmadan Yeniden Büyük Türkiye ideali yolunda beraber el ele, gönül gönüle yürümekten!

Maddi ve manevi tedbir bizden, takdir Allah’tan! Sefer bizden, zafer Allah’tan!

Allah (c.c), rahmet ayını hürmetine hikmet, feraset ve basiretimizi artırarak milli seferberliğimizi mazlum coğrafyanın bayram ettirecek zaferle taçlandırsın!

İnşallah Salı akşamı saat 23.00’de Akit TV canlı yayını “MİLLİ DİRİLİŞ” programında uyarılarımıza devam etmek üzere Allah’a emanet olunuz.

Tatil olması dileğiyle Cuma bayramımız mübarek olsun.

Selam, sevgi ve duâ ile..

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23