• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Şevki Yılmaz
Şevki Yılmaz
TÜM YAZILARI

“Fitne ve fesadın aleti olmamak için!”

02 Kasım 2018
A


Şevki Yılmaz İletişim: [email protected]

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Mümin kardeşlerimize, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

“Allah yolunda (Din ve Vatan) uğrunda mücadelenizi ve birliğinizi terk ettiğiniz takdirde, yalnızca içinizdeki zalimleri vurmakla kalmayacak, aksine, bütün toplumu kasıp kavuracak (savaş, fakirlik, anarşi, ahlâksızlık, yozlaşma, ruhsal ve toplumsal çalkantılar gibi) bir fitnenin sizi perişan etmesinden korkun! Allah’ın azabının çok şiddetli olduğunu da bilin! (Enfal S.25)” İlahi Mesajından hepimizin ders alacağı bir fitne ve fesad çağında yaşıyoruz!

Bu fitne ve felaketlerden kendimizi, neslimizi ve milletimizi korumak ve uyarmak için sohbetlere devam ettiğimiz şehirlerimizde iktidarımız ve Reis-i Cumhur kardeşimizin aleyhinde fitne dolu çok yaygın bir algı operasyonlarına şahit oluyoruz!

Bu fitne algı kasırgası, Asr-ı Saadet’te Yahudi kökenli münafıkların şehir şehir yaydıkları aleyhte propagandalar neticesinde, sahabenin evlatlarına; Hz. Osman (r.a)’ı ve Hariciye kafalı Abdurrahman İbn-i Mülcem melununa da Allah’ın Arslanı ve İlmin Kapısı Hz. Ali (r.a)’yi şehid ettirdiler!

Bu Fitne Organizasyonu, Hz. Aişe (r.a) anamızla, Hz. Ali (r.a) İmamızı ve taraftarları Sahabe-i Kiramı Cemel Vak’asında, Muaviye güçleriyle Hz. Ali taraftarlarını ise Sıffın Savaşında savaştırmayı başardıysa bugünün Müslümanları ve Ülkelerini birbirine düşürmeye ve hatta savaştırmayı başaramaz mı? 

Siyon-Haçlı talimatıyla yaptırtılan Devrimlerle, değerlerimizin devrilmesiyle Milli değerlerimizi tanıyamayan ve yaşayamayan bir Millet haline dönüştürülmüştük! 

Yasaklar! 

İsyanlar! 

İhtilaller ve İdamlar!

Nice bedeller ödeyerek kazanmaya başladığımız Hak ve Hürriyetlerimizi elimizden yeniden almaya kararlı Mason Mihraklar, CHP şemsiyesi altında İktidarımızı, seçmenlerimiz eliyle yıkma taarruzunu hızlandırdılar!

Yeniden Ülkemizi işgal ettirmek için Bizans Entrikalarını hızla uyguluyorlar!  Kullandıkları enstrümanlar hep aynı!

Yalan! 

İftira! 

Şantaj! 

Ehliyetsiz ve liyakatsiz makam ve mal-kolik hastalığına yakalanmış bazı Siyasi Yöneticilerimizin ve Bürokratlarımızın vurdumduymazlığı, alabildiğine saçıp savurmaları ve adaletsizlikleriyle bu fitnebazların ekmeğine yağ sürmeye devam ediliyor!

Halkımızı Mart seçimlerinde yanıltmaya yönelik bu fitnelerin oyununa gelmemeleri için hepimize acil görevler düşmektedir!

Bu Fitne ve fesadın aleti olmamak için;

-Fitne ateşini söndürecek şu sohbetlerdir! Milli Yayınlardır! İletişim araçlarıdır! Bunun için Algı operasyonlarına karşı halkımızı doğru bilinçlendirecek sohbet ve yayınları artırmalıyız!

Din ve Vatan sevdalısı Âlimlerimize Fitnecilerin ayak oyunlarıyla uygulanan ambargoları acilen kaldırarak bindiğimiz dalı seçmenimize kestirtmemeliyiz!

- Mel’un Feto operasyonlarını tam bir fitne operasyonlarına döndürtenlerin oyunlarını acil Hak ve Adalet ilacıyla bozmalıyız! Feto Terör Örgütünden olmadığı halde yalan ihbarlarla Ceza yiyen, işinden olan binlerce mazlum ve Mağdur kardeşlerimizden acilen özür dilenmeli, helallik alınmalı ve geçmiş haklarıyla beraber görevlerine iade edilerek Fitnecilerin tuzağına düşmeleri önlenmelidir! 28 Şubat, Sivas, Selam Tevhid ve Malatya Davalarıyla uzun yıllardır mağdur ve mazlum edilerek hapishanelerde çile dolduranlara özgürlük kapıları sonuna dek açılmalıdır.

- Canı pahasına Silahlı eşkıyanın karşısında duran halkımızın elleriyle sandıkta yıkılmamızı istemiyorsak fakirlik, yoksulluk, işsizlik ve pahalılık fitnesinin ateşi olan faiz belasını acilen söndürtmeliyiz! Geçinemeyen gariplerin kemerini sıkmak yerine, varlıklının şişmanlığını azaltacak denk Bütçe ile İsrafsız, Faizsiz, adil gelir dağılımı olan Milli Ekonomi Reçetesini acilen uygulamalıyız!

- Tarih boyu iktidarları yanıltarak yıktırtan çevremizdeki şakşakçı Dalkavukların ayak oyunu Fitnelerinden kurtulmak için uzaklaştırtılan gerçek dost uyarıcılarla acilen kucaklaşılmalıdır!

Davanın omuzlarına binerek yükselen hesabi bukalemunları bırakıp, omuzlarında davayı yükselten çilekeş, fedakâr hamallar olan hasbi kardeşlerimizi acilen dinleyip, değerlendirmeliyiz!

-Ölüm ve ötesi Ahiret Yurduna kendimizi ve toplumumuzu hazırlayacak ve Ahlak edeb neslini yetiştirecek Milli Eğitim ve sohbet seferberliği acilen başlatılmalı, mal ve makamlara esir eden Materyalist eğitimden vazgeçilmelidir!

- İsrafı, faizi, kumarı, zinayı, uyuşturucu ve alkolü teşvik eden filim, reklam vs. yayınlara müdahale edilerek halkımızın, bilhassa gençlerimizin Din ve Vatan düşmanı mandacı Masonların Fitnelerinin tuzağına düşmeleri önlenmelidir!

- Yaratan ve Yaratılanın sevdiği; ehil, emin, sadık ve adil kişiler tabanın ön seçimiyle aday edilerek seçmenlerimizin kerhen ya da öfkeyle değil, severek sandıkta oy vermeleri sağlanmalıdır! 

Böylece seçmenlerimizin fitne ve fesatçıların oyunlarına gelmelerini önlemeliyiz!

Sahabe-i Kiram’ın bile oyuna getirildikleri fitne ve fesat dönemlerindeyiz! 

Bu fitne ateşini söndürmek için Allah (cc), hepimize feraset, basiret ve hikmet lütfetsin! Yöneticilerimizi; ehil, emin, sadakat ve şecaat sahibi sevdiği kullarını aday etmeye muvaffak eylesin!

Algı Operasyonları neticesinde fitnelerin ve fitnecilerin oyununa gelerek, oylarını yanlış yere kullanacaklar kadar onları yanlış adaylarla fitnecilerin tuzağına düşürenlerin de sorumlu olduğunu asla unutmayalım!

Bütün bu sinsi ve kirli oyunları, Allahımızın Kur’an-ı Kerim’de tarif ederek sevdiği adaylarla ve hasbi kadrolarla bozabiliriz!

Nasıl mı?

Bu hasbi adayların niteliklerini, fitnelere karşı alınması gereken tedbirleri Salı Akşamı saat 20:45’te Akit TV Canlı Yayın programı “Milli Diriliş!”te dilimizin döndüğünce daha geniş imkanla hasbihal edebilmek  duasıyla Allah’a (cc) emanet olunuz.

El birliğiyle maddi ve manevi çalışmalarımızla oluşacak sadece İslami İlkelere bağlı Bağımsız Türkiye’mizin yeniden dünya nöbetini beşli çeteden alması, Fethin sembolü Ayasofya’mızın açılması, Mescid-i Aksa’mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız kutlu olsun.

Selam, sevgi ve dua ile…

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23