• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Şevki Yılmaz
Şevki Yılmaz
TÜM YAZILARI

BERAAT’ımızın Manifestosu!

26 Mart 2021
A


Şevki Yılmaz İletişim: [email protected]

Bismillahirrahmanirrahıım

Kadın ve Erkek Haklarını da, hayvan ve doğa haklarını da Avrupa değil, sadece Yaratıcımız Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah belirler! Ve gönderdiği tek Din İslam ile tüm haklar belirlenmiş ve koruma altına alınmıştır! “Tek dişi kalmış Canavar”ların tuzak Sözleşmelerine ihtiyacımız yoktur!” inancıyla Kostantiniyye Sözleşmesinin hizmetkârlığından ve köleliğinden bizi beraat ettiren Allahımıza hamd olsun. Eşsiz Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-î Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Hocalarımıza, Din ve Vatan muhafızı Şehidlerimize, Gazilerimize ve Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun!  

Cumartesi Akşamı (27 Mart) Dünya ve Ahiret Beratımızı yeniden muhakeme ve muhasebesini yaparak Berat Gecemizi idrak edeceğiz İnşAllah! Kabirdeki ölüleri değil, ölmüş kalblerimizi, yuvalarımızı ve tüm sosyal hayatımızı diriltmek için Allah’ımızın, Eşsiz Önderimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize tüm insanlığa duyurması için gönderdiği Ana Hayat Yasamız Kur’an-ı Kerim’i okumak, anlamak sevmek, inanmak, yaşamak ve yaymak Allah’a Kulluk Beratıdır! Nefsimizin ve Şeytanların kurduğu tuzaklardan Beraat etmek (kurtulmak) istiyorsak bunun tek manifestosu (bildirisi-ilanı) İslam ile Berattır! 

Aile Yuvalarının yıkılması tehlikesinden beraat etmek istiyorsak bunun tek manifestosu İslam ile Berattır!

Allah’ımızın en büyük emanetlerinden; nefislerimizi ve nesillerimizi Korona Virüsünden de tehlikeli bonzai, esrar, kumar, fuhuş ve Faiz tehlikelerinden beraat etmek istiyorsak bunun tek manifestosu İslam ile Berattır!

Tüm Dünyanın, bilhassa Beşli Eşkıya, Emperyalist Ülkelerin gözlerini diktiği ülkemizi ve yıkmak istedikleri devletimizi dâhili ve harici tehlikelerinden beraat etmek istiyorsak bunun tek manifestosu İslam ile Berattır! 

Tüm yeryüzü Müslümanları olarak Zalim Yezidi İdarecilerden, aldatan Tüccarlardan, Hakk’ı gizleyen Bel’am Âlimlerden, sömürgeci Faiz Tefecileri Teröristlerden, Mallara ve Canlara kıyan eşkıyalardan ve Kadın Pazarlayıcısı Fuhuş Çetelerinden beraat etmek istiyorsak bunun tek manifestosu İslam ile Beraattır! 

Çekilmez dertlerden, hayat darlığından, kalb ve ruh huzursuzluğundan, elleri yakan piyasa pahalılığından, işsizlik ve geçimsizlik bunalımından, sevgisizlikten, saygısızlık, merhametsizlik ve dolandırıcılık ahlaksızlığından beraat etmek istiyorsak bunun tek manifestosu İslam ile Berattır! 

Hepimize bir nefes yakın olan ölümümüzle hicret edeceğimiz kabir evimizden tekrar dirilip toplanacağımız ahiret yurdumuzda, Hakimi de Şahidi de de Allah’ımızın olacağı o büyük mahkemeden beraat etmek istiyorsak bunun tek manifestosu İslam ile Berattır! 

Dünya ve Ahiretin felaketlerinden İslam ile Beratımızın yolu da İslam dışı tüm Şeytani Şirk izmlerinden düzenlerinden ve düzenbazlardan Berat etmektir!

Allah (c.c) hepimize sadece kendisine Kulluk ve Resulü Hz. Muhammed (s.a) Efendimize Ümmet olma Beratı lütfeylesin! İmanla, Namazla, Oruçla, İnfakla, İhsanla, İhlasla, İlmi, Siyasi ve Ticari Cihad’la Dua ve nasihatle Beraat eden kullarından eylesin! Amiin… 

Ayrıca, “Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir dünya için, bu kadar fırıldak olmaya gerek yok, Firavun’a karşı çıkmak yetmez, Musa’nın yanında olmak gerekir!” sözüyle ve şuuruyla yaşadığına, Hayatının Manifestosunun sadece İslam olduğuna Şahid olduğumuz merhum ve mağfur Muhsin Yazıcıoğlu kardeşime Şehadetinin ve dünyadan Beraatlarının 12. yılında Allah’tan rahmet diliyorum. Makamı Sevenleriyle Cennet olsun! Beraberinde vefat edenleri de rahmetle anıyorum. Ruhaniyetleri için El Fatiha!

İnşallah Cumartesi Akşamı Saat 22.00’da, Sosyal Medya Hesaplarımızdan ve Kanal 68 Tv’den canlı olarak yayınlanacak olan Berat Gecesi Sohbetimizde buluşmak üzere Allah (c.c)’a emanet olunuz!

Nefsimizde, Ailemizde ve Ülkemizde “İslam Sözleşmesi”nin uygulanması, Mescid-i Aksa’mızın işgalden ve Siyonist İsrail’in zulmünden Berat etmesi ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız ve İslam ile Berat Gecemiz kutlu olsun.

Selam, sevgi ve duayla... 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mustafa kaya

Amin ecmain inşallah çok gıymatlı hocam. Rabbim yolundan ve türk islam şuur ve ahlakından terbiyesinden bizleri ayırmasın ve bizlere bu yolda zafer ihsan etsin.

Şahika

Âmin..! Allah razı olsun..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23