--°--:--
  • İMSAK--:--
  • GÜNEŞ--:--
  • ÖĞLE--:--
  • İKİNDİ--:--
  • AKŞAM--:--
  • YATSI--:--
  • --,--
  • --,--
  • --,--
Son Dakika
Köşe Yazısı

Ne o; kurban keserek kerhane açtığınız günleri mi özlediniz?

Yüksel Tokur
Yüksel Tokur
32

Ne o; kurban keserek kerhane açtığınız günleri mi özlediniz?

YÜKSEL TOKUR

Gaziantep’in bugünkü İnönü Caddesi'nde, işgal günlerinden 21 Ocak 1920'de 10 yaşındaki oğlu Mehmet Kamil ile geçen bir Türk kadını, 2 Fransız askerince taciz edildi.

Annesini korumak için taşla saldıran küçük Mehmet Kâmil, işgalci askerlerce süngülenerek şehit edilmişti. Şimdiki merkez ilçe “Şehit Kâmil” adını bu kahraman çocuktan alıyor.

Fransız işgaline karşı Antep halkının gösterdiği destansı 10 aylık direniş, TBMM tarafından ödüllendirilerek 8 Şubat 1921'de “Gazi” unvanı verilmişti.

Bu tarihsel bilgi girişinden sonra, bakalım nereden nereye gelmişiz?..


1989-1994-1999 seçimlerinde SHP ve CHP’den olmak üzere, üç dönem Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Celal Doğan’ın “Gazi” şehir Antep’te önemli hizmetlerden (!) bir tanesi unutulacak gibi değil..

Başkan Doğan, büyük paralar harcayarak lüks otel konforunda bir genelev yaptırmış, açılışında da “kurban kestirerek, tekbir ve dua”lardan sonra genelevin kapısında yaptığı konuşmada: “Vatan evlatlarına hayırlı uğurlu olsun” demişti.

İçinde Allah’ın “haram” (yasak) kıldığı çirkin işin yapıldığı genelev yapacaksın, açılışında da; “Allah’a yakınlık” anlamına gelen “kurban” kestirip, “hayırsız” işler için “hayırlı” olsun diyeceksin..

Tam da; “CHP zihniyetinin din anlayışı işte bu” denilen çarpıklıklardan sadece bir tanesi..


Geçen hafta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda protesto için çocuk mehter takımına sırt çeviren CHP’liler, yukarıda örneğini verdiğim böyle açılışa “seçkin davetli” olarak katılıp alkış tutarlardı sanırım.

Dünden bugüne… İstanbul, Antalya, Bursa, Uşak, Bolu başta olmak üzere CHP’li diğer il ve ilçe Belediyelerinde yaşanan çirkin ve çarpık ilişkileri yazmaya kalkarsak bu satırlar devede kulak kalır.

Kitaplar dolusu yazılsa, belge olarak fotoğraflar, video kayıtları konulsa; yine de “utanma”yı yaşantılarından silen pişkinlere; “hata yaptım, cezamı çekmeye hazırım” dedirtemezsiniz.

Ancak; “Operasyonlar siyasi, önümüz kesilmek isteniyor, Cumhurbaşkanlığım engelleniyor, özel yaşantım, görüntüler bana ait değil, yapay zekâ” dedirtebilirsiniz.


Hani bazı televizyon dizilerinin senaryoları için “gerçek hayattan alınmıştır” denir ya..

İşte size dizilere konu olacak, CHP odaklı “garip ama gerçek” çarpık yaşantı örnekleri:

- Karısını, sevgilisinin yurtdışındaki voleybol maçına götüren uçan kerhane sahibi zübük..
- Cariyelerini, pardon metreslerini ve sahibi olduğu pavyonda çalışan kadınları Belediye kadrosunda önce halkla ilişkilere, sonra özel ilişkilere (!) terfi ettirip, “maaşı + sigorta”sını halka ödeten uyanık pavyoncu Başkan..
Yine; sahibi olduğu otelde, ağırladığı özel konukların özel durum görüntülerini arşivleyen “Türkiye’nin Epstein’i” top sakal bilmem kaç metresli azgın çakal..
“Böcek” familyasından olup; iddiaya göre önce kendisine “metres”, sonra oğluna “gelin” diye kakalayıp, nikâhını da bizzat kendisi kıyan azgın teke..
- Şoförünün gözü önünde iddiaya göre- hayvanlar gibi çiftleşen sapık azgınlar…


Mideniz bulandı değil mi?.. Bu pisliklerin hepsi, sanki özel olarak seçilip aday gösterilerek Başkan seçtirilmiş CHP’de yaşanıyor.

Gördünüz mü?.. Makam ve para (ödenek) verdikleriniz size hizmet yerine, şeylerinin sevdasına nasıl düştüklerini?!?

Şimdi; “Hizmet istemiyorum, Ak Parti’yi cezalandırıyorum” diyerek, öfkeyle kalkıp Ak Parti’ye “iyi” bir ders verdiniz; CHP’desize unutamayacağınız “pekiyi” bir ders verdi!

Bu zihniyete “ülke yönetimi verildiğinde”, içte/dışta olacakları umarım iyi hesap edersiniz!

Yorumlar

(32)

Yorum yazın

0/1000

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Mücahid

1 Mayıs 2026 21:00

Ha besmeleyle kerhane açmısın ,ha besmeleyle kilise açmışsın, ne fark eder.

5768

1 Mayıs 2026 08:14

Bu CHP zihniyetinden başka ne beklenir ki. Adamlara herşey mübah sanki. Bizim mufazakâr halkımıza üzülüyorum. Patatese soğana kendini satan halkımıza

Ramazan Yaman

1 Mayıs 2026 04:19

Allah göstermesin bu ülkede CHP iltidarlığını düşünmek bile istemiyorum

Kimin kayışını kim çekiyor?

1 Mayıs 2026 00:20

İzmirli öğretmen adıyla yazan kişi Süleymancılar hakkında yazılınca senin eline ne geçecek? Süleymancılar hata edebilir. Sen müslümanla müslümanın arasınıa açmak için yazar kışkırtmakla ne kazanacaksın? Sen kim görevlendirdi? Haktan yana olmadığın belli. Kime çalışıyorsun?

Ersan

30 Nisan 2026 22:56

Sana ne 

Abidin

30 Nisan 2026 22:53

Evvele yazınızı okumadım.Kurban ve kerhaneye aynı başlıkta kullanmanıza üzüldüm.

Tornacı

1 Mayıs 2026 00:21

Yalan mı?

Derdimiz memleket

30 Nisan 2026 22:44

Güzel yazmışsın, chp yaptığı her pislik yanına kar kalıyor. Laik maskesiyle islama saldırıyor medeniyet diyor her türlü yatırımı mahkemeye veriyor Türk islam medeniyetine küfrediyor. İHA yapılıyor karın mı doyuracak diyor ihracat patlıyor, heykel yapıp açılış düzenliyorlar - karın doyuracak herhalde- körler yine görmüyor kurban keserek kerhane açıyor Müslüman dediğimiz insanımız bu tipi 3 kere seçiyor, uçan kerhane icat ediyorlar belediyeler aracılığıyla devleti soyuyorlar yine görülmüyor. Ne yi anlatamıyoruz?

Şevki

30 Nisan 2026 22:34

nefsime yenildim diye anladın sen onu

Kanber

30 Nisan 2026 19:01

TANRILAŞTIRILMIŞ BATI VE UYDURULMUŞ DİNLERİNİN VAHŞETİ Biz Çanakkale Meydan Muharebesi, Sakarya Meydan Muharebesi, Sarıkamış hareketleri ile Dinimiz İslam için, vatan ve namus için çok şehit vererek, çok bedel ödeyerek askeri işgalden kurtulduk.      Ancak;  İNGİLİZ LORTLAR KAMARASINDA BİZ BU MÜSLÜMANLARI KUR-AN'DAN YANİ İSLAMDAN UZAKLAŞTIRMADAN BUNLARI YENMEMİZ MÜMKÜN DEĞİLDİR KARARINDAN SONRA TALİMAT ÜZERİNE TÜRKİYE'de AVRUPA ÜLKELERİNDE KRALLIKLAR VE PAPALIK HALA VARKEN bizim ülkemizde zoraki hilafetin kaldırılması, alfabenin değiştirilmesi, anayasanın ve kanunların Avrupa'dan ithal edilmesi, laikliğin, kemalizm'in, deizmin, sosyalizmin, komünizmin uydurulmuş din haline getirilmesi ile adeta KÜLTÜREL İŞGAL altına girdik. Şarap şampanya, çalgı çengi, heykel, yalan, talan ve ihanet, sosyal medya, moda, marka ve modernizm bağımlılığı gibi neslimizi çürüten neticeleri ülkemizin âli bekası sorunu haline gelmiştir.       Amerika kıtasında Asteklerin, İnkaların ve Kızılderililerin soylarını kurutan,  Afrikadan 400 yıl köle ticareti yapan, 100 milyarlarca dolarlık sömürü geliri elde eden. Şimdi ise gözlerimizin önünde; Afganistan'ı, Irak'ı ve Venezuela'yı işgal eden. İran'ı işgal etmeye çalışan,       EPSTEIN dosyalarında görüldüğü gibi mahsun ve mazlum çocuklara tecavüz ve katliamlar yaparak etlerini ve iliklerini vampir kadar  vahşileşerek yiyen ve kanını emen ÜST DÜZEY DEVLET YETKİLİLERİ gözler önüne serilmişken bu emperyalist  ve vahşi BATI ülkemizde Asya'da ve Afrika'da adeta TANRI'laştırıldı. Rabbimiz Allah Ali İmran suresinin 103 ayetinde; "■Hep birlikte Allah’ın ipine (Kur’an’a) sımsıkı sarılınız. Parçalanıp bölünmeyiniz. Allah’ın size olan nimetini hatırlayınız. Hani sizler birbirinize düşmanlar idiniz ve O, kalplerinizi birleştirmişti. İşte O’nun nimeti sayesinde kardeşler olmuştunuz. Yine siz, bir ateş çukurunun tam kenarında idiniz de O sizi oradan kurtarmıştı. İşte Allah size ayetlerini böyle apaçık bildiriyor ki, doğru yola eresiniz. Buyurmaktadır Bu kültürel ve fikirsel işgalden ve vahşetten kurtulmadıkça, dirilmemiz, kurtulmamız ve muzaffer olmamız mümkün olmayacaktır.      

Ahir zamandayız...

30 Nisan 2026 18:35

Allah,umumhane(karhane) açarken kurban kesenleri şiddetlice cezalandıracak inşaallah.Yüksel efendi,seküler,dine mesafeli hayat sahiplerinin yaptıklarını kabul etmeyiz. Onlar için Allah'tan hidayet dileriz.Taif halkının efendimize yaptıklarından sonra,efendimizin onlara hidayet temennisinde bulunduğu gibi.Tenkit edersin,bu senin hakkın. Ancak Müslüman görünüp,İslam ile Kur'an ile alay edenleri,alaycıları sahiplenenleri, hatta mükafaatlandıranları da tenkit etmeniz gerekmez mi?

Yüksel Tokur Diğer Yazıları

Hepsini Görüntüle