• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Şevki Yılmaz
Şevki Yılmaz
TÜM YAZILARI

Yangın var! Yangın!

01 Aralık 2017
A


Şevki Yılmaz İletişim: [email protected]

Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, mü’min kardeşlerimize ve Allah’ın (cc) ilke ve inkılabı İslam’a tabi  olanlara salat ve selam olsun..

Etrafımız;  şirkin, küfrün, nifakın tellalları ve sihirbazlarıyla dolu! Haramların helal, helallerin haram edildiği adeta karanlık bir cehennem asrında yaşıyoruz. Bu öyle bir asır ki; yalan, iftira, hayasızlık, ahlaksızlık ve imansızlık fitne ateşlerinin her tarafı kapladığı bir asır! Öyle büyük bir Deccal fitnesi ki; medya’daki reklamlar yoluyla bile; Allah’a (cc) ve Resulüne (sav) İsyanı, Vatanımıza ve Milletimize ihaneti ve tüketimde israfı kasıtlı ve bilinçli bir şekilde tezgâhlıyorlar!

Bu oyunlarıyla, İslamsız Hayat ile her tarafı Cehennemi hayata dönüştürmeye ısrar ve gayretle devam ediyorlar!

Hepimize bir nefes kadar yakın ölüm acısını tatmadan evvel “Her kim doğru yol kendisine açıkça gösterildiği halde, kalkıp Peygambere karşı gelir ve Müslümanların takip ettiği bu yolu terk ederse, onu kendi tercihiyle baş başa bırakacak fakat sonunda cehenneme atacağız! Ne korkunç bir son! O halde, Allah’ın merhametine ve affına sığınmaktan başka çareniz yoktur. (Nisa S.115)” Ayet-i Kerime’sini okuyan her Müslümanın kalbi titremeli! Vicdanımız sızlamalı! Hesaba çekilmeden evvel kendimizi hesaba çekmeliyiz!

Bu İlahi Mesajın ışığında hayatımızı yeniden şekillendirmeliyiz. Hayatımızın yönünü yeniden Allah’ın İlkesi İslam Nizamına ve Resulullah’ın Önderliğine döndürmeliyiz!

İnsanın Dünyasını Cennet, Kabrini Cennet ve Ahiretini Cennet yapacak tek yol İslam’dır! O Hak yol İslam’ı öğretecek tek Önder ve Örneğimiz de Hz. Muhammed (s.a) Efendimiz ve O’nun gerçek Varisleri İlmiyle amil, Mürşid-i Kamil ve Muhlis âlimlerimizdir! 

Ve Hayatımızı Cennete çevirecek bu yolda; mü’minlerle el ele gönül gönüle birlik içinde olmak, Şeytani tuzaklardan kurtularak Cennete ulaşmanın önemli şartlarından biridir!

Müslümanlar olarak Camide Cemaatle Namaz kılarken nasıl omuz omuza saf tutuyorsak dışarda da Mazlum Coğrafya ile beraber Vatanımızı da Cehenneme çevirmek isteyenlere karşı Din ve Vatan Müdafaasında da aynı birliği göstermeliyiz!

Hak yol İslam Düzeni varken, dünyamızı ve ahiretimizi yüzde yüz Cehenneme çeviren Ateizm, Kapitalizm, Sosyalizm, Laisizm ve Ataizim gibi çeşitli Şeytani İzmlere kurban edilen ve hâlâ edilmekte olan nesillerimize Müslümanların yolu İslam’ı öğretme seferberliğini artırmalıyız!

İslam’ı seven, ama bilmeyen milletimize, Ana Hayat Yasamız Kur’an-ı Kerim ve Sünnet-i Seniyye ışığında sevdiği İslam’ın nimetlerini bilerek tattırmalıyız! “Made in İslam” etiketli ambalajın içinde gizledikleri Mehdi Bezirgânlarının ve Ruhbanların uydurduğu hurafeler dininden ve kurdukları IŞİD gibi Allah ve Müslüman düşmanı cehennemi örgütlerden kurtarmalıyız!

Cehenneme çevrilmiş aile yuvalarını, faiz, kumar, esrar ve eroin kurbanlarını sadece polisiye tedbirleriyle, zoraki iyileştirme merkezleriyle ve sığınma evleriyle asla kurtaramayız! Bu gibi pansuman tedbirleriyle sonuca giden bir netice alınamayacağını artık anlamalıyız!

Dünyevi ve Uhrevi Cehennem Ateşini söndürecek en etkili su; manevi sohbet ve ilim, adil bir maddi dağılımdır! Ayrıca acilen alınacak sadece Hakk’a dayalı Hukuki tedbirlerdir!

Bu yangınları söndürmede başta Medyamız, Gençlik ve Spor, Aile ve Sosyal Politikalar, Milli Eğitim, Adalet Bakanlıklarımız ve Diyanet Teşkilatımız daha da büyük görevler üstlenmelidirler! 

Senelerce yazılarımızda ve sohbetlerimizde Öğretmenlerin seçerek alınmasını, Fahri ve Vekil görevlilerin acilen imtihanla asıl kadrolara geçirilmelerini defalarca haykırmamızın asıl sebebi budur!

Yangın var! Yangın! 

Tedbir alınmazsa hepimizi yakacak ve İktidarımızı zayıflatacak yangın!

Bu nefis ve nesil erozyonu tehlikesine karşı Camilerimizi kışladan önce Okulumuza, Minarelerimizi Süngüden önce Kalemimize, Kubbelerimizi miğferden önce Kitabımıza çevirecek bir İlim, irfan ve sohbet Ordusuna acilen ihtiyaç vardır! 

Gerçek dost acı yazar, ne yazarsa içi yandığı ve sevdiği için yazar! 

Allah, (c.c) her işinde sadece kendisine secde ederek boyun eğen Salih ve Muhlis kullarının daim yar ve yardımcısı olsun!

Karınca misali de olsa imansızlık ve amelsizlik yangınına mal ve canlarıyla su taşıyan asrın ilmi siyasi ve ticari güzel ahlak kadrolarına selam olsun! Allah’a ve Peygamberimize muhalefetten ve Müslümanların saflarından ayrılıp Haçlı-Siyonist zalimlerinin safında nöbet tutmaktan hepimizi korusun!

Salı akşamı saat 21:00’da Akit TV Canlı yayını MİLLİ DİRİLİŞ Programında görüşmek üzere Allah’a emanet olunuz.

Allah, (c.c)  başarımızı önleyerek hezimet yollarını açan tüm bela, fitne ve hastalıklardan hepimizi kurtarsın!

Tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız mübarek olsun.

 

Selâm, sevgi ve dua ile..

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23