--°--:--
  • İMSAK--:--
  • GÜNEŞ--:--
  • ÖĞLE--:--
  • İKİNDİ--:--
  • AKŞAM--:--
  • YATSI--:--
  • --,--
  • --,--
  • --,--
Son Dakika
Köşe Yazısı

Batıl güç, taşeronlarını kullanım süresi bittiğinde satar!

Şevki Yılmaz
Şevki Yılmaz
14

Batıl güç, taşeronlarını kullanım süresi bittiğinde satar!

ŞEVKİ YILMAZ

Yeryüzünün beşli işgalci güçleri, güçsüz kıldıkları ülkeleri sömürmek için önce o ülkelerin içinden satın aldıkları iktisadi, siyasi ve silahlı örgütleri destekleyerek kullanırlar. Efendilerinin planlarını uygulamakta başarısız olan uşaklarını da kullanım süreleri bitince hemen satarak tasfiye ederler.

Tam elli yıldır ülkemizi bölüp parçalayıp güçsüz bırakmak için ABD ve yandaşları önce taşeronu PKK terör örgütünü satın aldılar, sonra da sattılar. Şimdi de daha evvel satın aldıkları Irak ve Suriye’deki SDG, YPG ve IŞİD gibi terör örgütlerini sattılar; yani yarı yolda bıraktılar.


İstikrarlı ülkeleri kaosa sürüklemek, Hanslar yerine içimizdeki Hasanları kullanmak ve terör örgütlerini güçlendirmek adına ABD’li Çekiç Gücü’nü, bağımsız (!) Türkiye’mizin parlamentosundan onay alarak ülkemize ve Irak’a yerleştirdiler. Batıl güç eliyle terör örgütlerini besleyerek tam Elli yıl ülkemizin kalkınmasını, istikrarını ve istiklalini engellediler.

Terörist Taşeronları yoluyla hedeflerine varamayan güçler, satın aldıkları uşaklarını satıverdiler.


Daha evvel İran’ı zayıflatıp kontrol altına almak için büyük destek verdiği ve alkışladığı Irak’ı ve liderini de satmışlardı. Irak’ın lideri Saddam’ı Şii iktidarına satarak rezil bir şekilde öldürttüler. Libya’da ve Sudan’da aynı acı gerçeklere şahit olmadık mı? Ve Hâlâ olmuyor muyuz?


Rusya’nın yarım asırlık satılmış sadık taşeronu olan zalim Esed iktidarını bir günde nasıl sattığına da yeni şahit olmadık mı?

Batılı şer müttefiklerin uşaklarından Şah Rıza Pehlevi’yi, çıkarlarına karşı çıktığı için Humeyni Devrimi’ni destekleyerek satmamışlar mıydı?

Aynı acı akıbetlerin Mısır, BAE, Suud vb. ülkelerin başındaki yöneticileri beklediğini görmemek; feraset ve siyaset körlüğü olmaz mı?


ABD ve işbirlikçilerinin “Suriye ve Irak’ta IŞİD, SDG ve YPG gibi terör örgütlerini artık desteklemiyoruz” kararları, yarım asırdır terörün her çeşidini desteklediklerinin itirafı ve ihaneti değil midir?

Beşli çeteden; Çin Doğu Türkistan’da, İngiltere Pakistan, Bangladeş, Nepal vb. sömürge ülkelerinde, Rusya Türki cumhuriyetlerde, Hindistan Keşmir ve Arakan’da, AB ise Afrika’nın sömürge ülkelerinde destekledikleri satılmış terör örgütleri eliyle aynı ihaneti ve işgali yapmaya devam etmiyor mu?


Netice:

Güçsüz Venezuela devletini “uyuşturucu operasyonu” yalanıyla işgal eden; seçilmiş başkanını eşiyle birlikte yatağından alıp tutsak eden, ülkenin petrolüne ve yer altı zenginliklerine el koyan hak ve hukuk tanımaz ABD haydudu, Nemrutluğunu âleme ilan etmiştir!!!


Kontrolündeki sermaye, silah ve medya gücüne güvenerek; başta Güney Amerika ülkeleri olmak üzere, talimatlarına uymayan, çıkarlarına karşı çıkan ve çıkacak her ülkeyi tehdit etmeye devam ediyor.

Ne ülkemiz Türkiye, ne Irak ne de Suriye; bu haydutların gülücüklerine, övücüklerine ve destek sözlerine asla aldanmamalıdır. Tarihî komşumuz İran’ı parçalayıp yutmak için, komşusu Müslüman ülkelere yağ çekmekte; yalan üzerine yalanlarla destek vadederek bizi tarafsız bırakmaya çalışmakta ve İran avını yakalamak için sinsi ve adi bir şekilde pusuda beklemektedir.

Biz bu oyunları, İspanya Endülüs Devleti’nin yutularak yıkılışındaki “1 Nisan şakası”ndan biliyoruz.


Biz bu haydutların hilelerine ve namussuzluklarına, son Bosna Savaşı’nda Srebrenitsa’da halkın toptan katledilişine bizzat şahid olduk.

Biz bu oyunları, yeryüzünün baş teröristi firavun Siyonistlerin Gazze işgaline son vereceklerine dair imzaladıkları ateşkes antlaşmasının hemen ertesi günü başlattıkları soykırımdaki alçaklıkta ve ihanette gördük.


Çözüm:

İktisadi, siyasi, sosyal ve saldırı güçlerine güvenerek hiçbir hukuki kurum, kuruluş ve karar tanımadan istedikleri yeri ve halkı yutmaktan çekinmeyen beşli çete canavarlarının “Böl, parçala, yut!” şeytani oyununu bozmanın yolu; Terörsüz Türkiye önderliğinde Birleşik Müslüman Devletler İktisadi, Siyasi ve Savunma Birliğini acilen kurmaktır.


Kentsel dönüşüm gibi, genç nesil dönüşümünü de gerçekleştirmek için maddi, manevi ve ahlaki sahada acilen güçlenmektir. 

Bu sömürgeci Siyonist ve emperyalist ülkelerin içecek, yiyecek ve giyecek gibi ürettiği tüm mallarına boykota yılmadan devam etmektir.


Çünkü millî şairimizin bir asır evvel dediği gibi:

“Tükürün Ehl-i Salîb’in o hayâsız yüzüne!

Tükürün onların aslâ güvenilmez sözüne!


Medeniyet denilen maskara mahlûku görün;

Tükürün maskeli vicdanına asrın, tükürün!” dediği gibi “Müslümanın Müslümandan başka dostu yoktur” gerçeğini asla unutmamalıyız.

Allah’ımız, tüm yeryüzü mazlumlarını bir leş olmadan birleştirsin. 

Müslümanlar olarak hepimizi, dostları düşman; düşmanları dost görme gafletinden ve felaketinden kurtarsın. 


Asrın Nemrutlarına ve Ebrehelerine karşı Müslüman ülkelerin birliğini Ebabil Gücü eylesin; Müslümanların birlikte hazırladığı maddi ve manevi kuvvetleri zalimlerin başına siccil taşları kılsın. Âmin.

Nefsimizde, ailemizde ve ülkemizde “İslam Sözleşmesi”nin uygulanması; mukaddes Mescid-i Aksa’mızın, Filistin’imizin ve Osmanlıcamızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız ve Şaban Ayımız Mübarek olsun.

Selam, sevgi ve duayla…

Yorumlar

(14)

Yorum yazın

0/1000

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Cemil BİLGİN

12 Şubat 2026 16:48

Sayın hoca neden niçin bölünüp parçalanıyoruz,bir zamanlar babasının mezarını kazmaya çalışanlara oglu destek olmuyormu.Niçin birlik ve beraberlik olamıyoruz.

VEFA

23 Ocak 2026 23:30

Şevki hocam dilinin ucuna geliyor söyleyemiyorsun ERBAKAN hocamızın siyaseti neden devam ettirilmiyor mesele burada öyle seçim zamanları biz ERBAKAN Hocanın devamıyz yalanıyla iktidara gelip işi bitince milli görüş gömleğini çıkardım demek ikircikli olmatır.

Mert

23 Ocak 2026 20:17

Şevki duyduğuma göre Ramazan ayını Filistin'de eda edecekmişsin.

OSMANLI TORUNU

23 Ocak 2026 20:51

​Mert, başkasının Ramazan'ı nerede eda edeceğiyle bu kadar ilgiliysen, belli ki kendi ajandan oldukça boş kalmış. Milletin niyetini sorgulama bürosu gibi çalışacağına, sen kendi vicdanının hangi coğrafyada tatil yaptığını bir kontrol et istersen. Klavyeden 'hadi git' demek kolaydır; zor olan, başkasının samimiyetini test ederken kendi tutarlılığının altında kalmamaktır.

Bir

23 Ocak 2026 15:13

ALLAHIM TEZ vakitte İslam Birliği nasip et YARAB Ümmete ACİLEN İslam Birliği kurulsun Halifelik ilan EDİLSİN DEVLETİMİZDEN BEKLİYORUZ

Ümmi bir mü'min

23 Ocak 2026 14:24

Şevki efendi cumanız mübarek olsun! Bilesin ki Gazze’nin birinci derecede soykırımcısı, dünyanın başına bela olmuş sarı engerek abd ve başkanı Trump mahza şerdir.Birinci derecede nifak ehlidir.... Müsbet icraatta hisseleri hiç yok amma tahribde mahirdirler.... Dost edinmiş gibi görünür amma vakti merhunu gelince tekmeyi vurur, tökezletip süründürür. Diyeceğim o ki Trump'a dost ve sırdaş olan harunlar, mücahidler de vakti zamanı gelince o mukadder tekmeyi yerler mi? Ha ne dersin mücahid Şevki bey?

OSMANLI TORUNU

23 Ocak 2026 10:18

Ağzınıza, kaleminize ve o sarsılmaz imanın süzgecinden geçmiş ferasetinize sağlık Şevki Hocam. Yazınızda kullandığınız "Kullanım süresi bittiğinde satmak" tabiri, aslında emperyalizmin 200 yıllık "İşletme El Kitabı"nın ilk maddesidir. Sömürgeci güçler, bir coğrafyaya bizzat postallarıyla girmek yerine, oranın içinden devşirdikleri yapıları birer "Truva Atı" gibi kullanmayı daha az maliyetli bulurlar. Ancak bu Truva atlarının anlamadığı şudur: Kapılar açıldığında, atın içindekiler dışarı çıkar ve atı yakarlar.

Devşirme zihniyet

23 Ocak 2026 08:47

Allah sizlerden razı olsun ..hörüşleriniz, uyarılarınız, hatırlatmalarınız, her müslüman kardeşimizin kulağına küpe, kalplerinde, mühür , zihinlerde nakış, olmalıdır. Kafirlere asla güvenemeyiz , inanmamalıyız , her an tedbirli, hazır , ve güçlü olmak zorundayız ... Umulur ki yaşananlardan , 20. Yy dakı , medeniyet denilen ,canavarlıktan , milletimiz , insanlarımız , ders alır pay çıkartır.... Cuma, nız kutlu olsun, hayırlara vesile olsun inşallah,.....

Recep

23 Ocak 2026 07:57

Önümüzdeki birkaç yıl içinde kimler kimleri satacak göreceğiz. Çünkü kullanım süresi dolmak üzere olan önemli kişiler var.

Seyfiye

23 Ocak 2026 07:38

Trump’ın damadı Kushner "Yeni Gazze"yi harita üzerinde ilan etti: 25 milyar dolarlık dev operasyon! Davos’ta sahneye çıkan Jared Kushner, Gazze’yi 2035’e kadar bir ekonomi merkezine dönüştürecek "ana planı" açıkladı; Refah’a 100 bin konut ve yüksek binalar vaat eden Kushner, Filistinlilerin mülkiyet haklarına ise tek kelime değinmedi! (Yeni akit)

OSMANLI TORUNU

23 Ocak 2026 16:00

Unutmayın ki; mülkiyeti korunmayan bir halkın üzerine kurulan her bina, sadece o toprağın gerçek sahiplerinin değil, sizin de vicdanınızın üzerine dikilmiş birer betondur."

MUZAFFER...

23 Ocak 2026 06:28

AMİN AMİN AMİN, ELİNE SAĞLIK HOCAM ALLAH C.C RAZI OLSUN ÖMRÜNÜZ BEREKET NASİP ETSİN İNŞALLAH AMİN, HANGİ MÜSLÜMAN LARARA SÖYLÜYORSUN, BAKAR GÖRMEZLER LERE Mİ, HERŞEYI BİLEN KİBİRLİ LERE Mİ, ŞEYTAN NIN YANCISI OLANLARAMI .....KAFİRLER BELİ VATAN HAİNİ LERİ BELİ DİNİ İSLAM DÜŞMANLARI BELİ DİR.......MEZARDA MI UYANACAKSIN MÜSLÜMAN.........

Şevki Yılmaz Diğer Yazıları

Hepsini Görüntüle