• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Sultan Abdülhamit’ten; Başkan Erdoğan’a..!-3

29 Haziran 2021
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Cennet mekan Sultan Abdülhamit dinini de emredilen şekilde yaşardı” 

diyerek tarihe kayıt düşen ve ömrünün son günlerinde Sultan Abdülhamit’e sanki bugünleri çağrıştırır gibi ve tarihten tekrar tekerrür etmesin ders alın der gibi çevresindeki ihanetler, sarayın etrafındaki kuşatılmıştık ve çaresizlik sonucu görevden uzaklaştırdığı yaveri bugünkü manada en yakın adamı Tahsin Paşa: İkrar edip şahitlik ederek, “Öyleydi. Bir gün hiç unutmam Kadir Gecesiydi. Kur’anlar okundu, ilahiler söylendi ama o gece farklı bir şey vardı. Yeni icazetini almış gençler dünyanın dört bir yanında İslam’ı yaymaya gideceklerdi. Sultan Abdülhamit’te onlara “Siz kitabımızı, peygamberimizin sünnetini anlattıkça cefa çektirmek isteyenler olacaktır. Unutmayınız nice azlar çok olanlara galip gelmişlerdir. Rabbimin sizleri muhafaza ettiğini bir an olsun aklınızdan çıkarmayın. Yolunuz açık olsun.”

“Hilafetin hakkını veren bir halifeydi”

Tahsin Paşa: “Tabii öyle. Hilafetin hakkını verdiği bir meseleyi hatırladım. Peygamber Efendimiz(s.a.v.) O’na hakaret için İtalya’da sergilenecek bir tiyatro oyunu. Bu oyun için İtalya sefirini huzuruna çağırıp o kumpanyanın ilanlarını tokat gibi yüzüne çarptığı o günü.

Sultan Abdülhamid: Ben dini İslam’ın halifesi Sultan Abdülhamid Han. Ölürüm de Peygamber Efendimize (s.a.v.) hakaret ettirmem. Yıkıl!

Temsil durmuştu ve tiyatro oyunu sahnelenmemişti.

Sultan Abdülhamid: “Allah’ımıza , Peygamber Efendimize, dinimize, vatanımıza, bayrağımıza, insanımıza namerdin eli değerse o vakit müsamahamız bizim gölgemizdir. Lakin bize, istikbalimizi inşa eden değerlerimize el uzattıkları, dil uzattıkları vakit onların gölgesiyizdir. Şahitsiniz paşam son nefesime kadar bunun için savaşacağım inşallah. Diyerek bugün dünya mazlumlarının umudu Recep Tayyip Erdoğan Allah’a, O’nun Peygamberine ve O’nun ümmetine sahip çıkarak tarihinden ve ataları Abdülhamit’ten aldığı dersi bir fiili uygulayarak vazifesini yapmaktadır hedef misakı milli sınırlarında İslam ümmetini muhafaza edip Türk İslam birliğini kurması gayretidir inşallah!”

Abdülhamit ilmi meselelerle son derece alakalıydı. 

Pastör kuduz aşısı ile ilgili çalışmalar yaparken hünkarımız onu takip ediyordu. Her gelişmeyi öğrenmeye çalışıyordu. Pastör de daha iyi çalışmalar yapabilmek için tüm imparatorluklardan yardım talep etmişti. Hünkarımız para yardımı, devlet nişanı ve kendisiyle birlikte çalışması için bilgi yazıp Paris’e gönderdi. 1 yıl sonra hem aşı geliştirilmiş ve insanlık tarihine atalarımız maddi manevi gayreti ile kazandırılmıştır!

100 yıl önce insan neslinin devamı için lazım olan gıdalara karşı halkının kaygısını duyan Abdülhamit bir elin parmaklarından başta bizim 40’a yakın makalemiz ve on canlı yayınımızda çıkarılacak olan gıda yasasını engelleyen şimdilik öteleyen Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyoruz!!

Abdülhamit yabancı bilim adamlarına yine insanlığı mikroplardan korunmak için destek vermiş ve Türkiye’de ilk kuduz hastanesini kurulmasını sağlamıştır!!? Günümüzde milletimin kaygısıyla maddi ve manevi alemde pek çok eserlere imza atan dünya mazlumlarının ve Türkiye’nin umudu Recep Tayyip Erdoğan başta savunma sanayi ve altyapı çalışmaları olmak üzere pek çok alanda Abdülhamit Han’ın izinde sanayi hamlelerini başlatmıştır!

Abdülhamit’in maddi ma’nevi destekte sağlık alanında da ilk aşı ve kuduz aşısı gibi çalışmaları Türkiye’de kurdurdu!

Hastanelerde kendi bilim adamları ile milli ve yerli olarak üretilen kuduz aşısı Türkiye’de 100 yıldır tamamen dışa bağımlı bir sağlık sistemi materyal ve ilaçlara bağımlı bir ülke Cumhuriyet tarihinin en büyük ayıbıdır!

205 üniversitesi olan Osmanlı bakiyesi Gürbüz Türkiye Cumhuriyeti’nde maalesef günümüze kadar hiçbir ilaç ve aşı çalışması yapılmamış “kelin başına bir merhem ne de bir ağrı kesici” sekiz Türkiye barkotu ile ürettirilmemiş üretilememiştir!!?

Birilerinin ürettiği sağlık alanındaki materyal, kimyasal ilaçlar ve maalesef şu an corona salgınında da gördüğümüz gibi dünyadan medet umar hale geldiğimiz Çin aşısı, Avrupa aşısı.. vs gibi hiçbir güvenirliliği kanıtlanmamış üçüncü ve dördüncü faz deneylerde insanlık ve Anadolu’nun necip milleti üzerinde denenmektedir!

Sonuçları noktasıyla gelecekte acı ve ızdırap içinde hissedeceğimiz aşı uygulamaları el altından aba gösterilerek aşılanan insanların seyreltilmiş corona mikrobu taşıdığını düşündüğümüzde halk sağlığı büyük bir tehdit altına düşürülmüştür!!

 Abdülhamit cennet mekanın kuduz aşısında bile maddi ve manevi desteğiyle Türkiye’de aşı fabrikasının kurularak müdahaleye müsaade etti 100 yıl önceki dönemden günümüzde; hiçbir güvenirliliği ve kanıtlanmış sonuçları olmayan böyle bir uygulamanın insanlığa reva görülmesi Dünya tarihinde bir ilktir!!

Karşımıza yine “tarihten ibret alınsaydı; tekerrür etmezdi” noktasında yöneticilerimizi bir kere daha “dünyevi uhrevi saadetleri noktasında” bir kere daha Şeytan aklının planlarından ve tuzaklarından uzak tarihten ders ve ibret almaya ve düşünmeye davet ediyorum!!?

Vesselam.. WhatsApp ihbar hattı: 

(0 5302 00 00 96)

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Domaniç

Bu Kadar kolaycı sözde bilim adamlarımız var İnşaallah insafa gelirler de şu aşı baskısını durdururlar . Teşekkür ederiz hocam İnşaahlah duyarlar Selam ve dua ile

Hikmet Yılmaz

Erdoğan hayranlığı yapmacık. Zat-ı muhterem "ölü sayısını yaralı sayısına" çevirmeyi çok iyi beceriyor. 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23