• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Seslerini duyurmak için 'İzmir Marşı' söylediler! İHH ekipleri kurtardı

Yeniakit Publisher
2023-02-13 01:03:00 -

Kahramanmaraş depreminden en çok etkilenen illerden olan Hatay'da, Seslerini duyurmak için 'İzmir Marşı' söyleyen aile İHH ekipleri tarafından kurtarıldı.

Türkiye yaşadığı büyük depremlerin şokunu üzerinden atmaya çalışıyor. Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 olan depremlerde binlerce canımızı yitirdik.

Deprem bölgelerinde kurtarma ekiplerinin çalışmaları ise hiç durmadan devam ediyor.

Depremin en çok etkilediği illerden biri olan Hatay'da kurtarılan bir aile, enkaz altında yaşadıkları o anları CNN Türk'e anlattı.

"Sesimizi duyurmak için İzmir Marşı söyledik"

Enkaz altındayken seslerini duyuramayınca, İzmir Marşı söylediklerini anlatan depremzede Hacı Murat Kılınç, "8 kişi hepimiz İzmir Marşı'nı söyledik. Ben ritim tuttum bir yandan. O yürüyen kişi durdu." dedi.

"İHH görevlilerinden Allah razı olsun, emeklerini ödeyemeyiz"

Depremin üzerinden 107 saat geçtikten sonra İHH tarafından kurtarıldıklarını belirten Kılınç, "İHH görevlilerinden Allah razı olsun, onların emeğini ailece ödeyemeyiz." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hakikat

Herkes mezhebine mesrebine gore yasar oyle de mevta olur .

Putsavar

Sen mi verdin ki derdine düştün takoz. Git putlara harca paranı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23