• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Darbe sinyalini veren hain İsveç’te ortaya çıktı! İşte FETÖ’cü Bülent Keneş’in lüks hayatı

Yeniakit Publisher
2022-10-19 16:22:00 -
Darbe sinyalini veren hain İsveç’te ortaya çıktı! İşte FETÖ’cü Bülent Keneş’in lüks hayatı

FETÖ'nün kapatılan yayın organı Today's Zaman'ın genel yayın yönetmeni olan firari FETÖ'cü Bülent Keneş'in izine İsveç'in başkenti Stockholm'de ulaşıldı. Firari Bülent Keneş'in burada sürdüğü lüks yaşam dikkat çekti.

15 Temmuz darbe girişiminden hemen sonra firar eden ve Adalet Bakanlığı’nın İsveç makamlarından resmi olarak iadesini istediği 11 FETÖ’cü arasında yer alan Bülent Keneş‘i uzun süren saha araştırmaları sonucu İsveç’in başkenti Stockholm’de bulundu.

Sabah gazetesinden Abdurrahman Şimşek’in haberine göre Bülent Keneş yaşadığı Akersberga bölgesinde bir alışveriş merkezinden çıkarken görüntülendi. Elinde bir poşetle alışveriş merkezinden dışarı çıkan ve arabasına binen Keneş’in etrafa endişe dolu gözlerle baktığı görüldü.

Tedirgin bir ruh hali içinde olduğu gözlenen Keneş, özel alışverişin ardından aracına binerek ikamet ettiği villaya gitti. Keneş, evine yakın bir konumda bulunan alışveriş merkezine sıklıkla gidiyor.

10 MİLYON LİRALIK VİLLA

Bülent Keneş’in Türkiye’den firar ettikten sonra Stockholm Skarholmen Bölgesi Fjardholmsgrand Caddesi’nde oturduğu evden Temmuz 2020’de Stockholm Österaker Bölgesi Akersberga Mahallesi Vikingavegen Sokak 54 Numara’daki villaya taşındığı belirlendi.

DARBE SİNYALİNİ VERMİŞTİ

FETÖ’nün medya tetikçilerinden biri olan Keneş, 15 Temmuz hain darbe girişiminden 8 gün önce yaptığı paylaşımda darbe sinyali vermişti. 7 Temmuz 2016 tarihinde saat 01.49’da Twitter’dan, “İyi bir çıkış yok artık! Kötü, daha kötü, en kötü çıkış var! Kötü olan darbe diyeyim gerisini siz tahmin edin” şeklinde bir paylaşım yapan Keneş, darbe girişimi öncesinde ihanetin sinyalini en net veren isimdi.

Keneş’in satın aldığı villanın bugünkü emlak piyasa değeri, yaklaşık 10 milyon lira civarında. Bülent Keneş’in firari olarak yaşarken bu lüks villayı nasıl satın aldığı ise merak konusu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

VATANDAŞ

SİZİN O ŞAHISTAN NE FARKINIZ VAR  

Öğrenciler için toplanan paralar nerede?

Alt fetoşlar kapı kapı para toplarlardı, neymiş fakir çocukları okutacağız diye. Ama bir tane fakirin çocuğu okumadı Üst fetoşlarda bu paraları kıtır kıtır şimdi yiyorlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23