--°--:--
  • İMSAK--:--
  • GÜNEŞ--:--
  • ÖĞLE--:--
  • İKİNDİ--:--
  • AKŞAM--:--
  • YATSI--:--
  • --,--
  • --,--
  • --,--
Son Dakika
Köşe Yazısı

İsrail Mallarına Boykotun Öcünü Alırcasına Yerli Firmalara Boykot

Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
14

İsrail Mallarına Boykotun Öcünü Alırcasına Yerli Firmalara Boykot
HÜSEYİN ÖZTÜRK

 Bu nasıl iş, aklı erenler inanamıyor. Daha doğrusu “Elhamdülillah Müslümanım” diyen kimseler şaşkın vaziyette.

 Ahlak ve vicdan ehli halkımızın büyük ekseriyeti, İsrail ürünlerine ve İsrail’e destek veren kuruluşlara karşı haklı bir boykot yapmaktadır.

Çünkü katil İsrail, kadın erkek çocuk demeden binlerce insanı hunharca katlediyor ve bu sebeple bu canilere karşı halkımız da boykot uygulamaktadır.

Peki, İBB’deki yolsuzluk iddialarına cevap veremeyen CHP’ni başındaki şahıs ne yaptı? Yerli firmalara karşı boykot çağrısı yaptı. Liste yayınladı.

Esasında boykot edilen firmalar bu işte memnunlar. Bazı firmalar da listeye girmek istiyor. Çünkü boykot listesi yayınlanır yayınlanmaz, ilgili firmaların işleri açılmış.

Gerçekten CHP’liler hala bu toplumu zerre kadar anlayabilmiş değiller. Anlasalar böyle yaparlar mı? Elbet yapmazlar! Aman anlamasınlar.

CHP medyasının reklam gelirleri kesilmesin diye bazı firmaları hemen listeden çıkardılar. Oysa o firmaların sahipleri, CHP’ye oy vermedikleri gibi verilmemesi için de gayret ederler.

……………….

 Şu tenakuzu göremeyecek kadar gözleri dönmüş siyasetçilerin bu ülkede söz sahibi olması depremlerden bile büyük bir afettir.

 Bir yılı aşkındır İsrail durmadan Müslüman kanı dökerken, Müslümanlar bu kana karşı sürekli tedbirler alırken, boykotlar uygularken, siz gelin bunlara karşı tek kelime etmeden, hükümete destek verdiği iddiasıyla yerli ve milli firmalara boykot çağrısı yapın.

Allah aşkına, hangi akıl buna olur verebilir? Yarın bu kimseler seçim meydanına çıktıklarında kimden oy isteyecekler, kime ne diyecekler?

Türkiye’de siyaset milli irade ile yapılır. Milli iradeye karşı duran siyasetçiler, armut toplar. Nihayet toplamaktadırlar.

Dünyada Türkiye’den başka birbiriyle dayanışma içerisinde olan başka bir millet ve devlet yoktur. Bu bize mahsus bir haldir. Sebebi Müslüman oluşumuzdandır.

Tevhid milleti oluşumuz, sadece içimizde değil, Afrika’dan Balkanlara ve yer kürenin neresinde bir mazlum varsa onların imdadına koşmamızdır.

Bu anlayış tevhidimiz gereği, Allah’a iman etmeye söz verdiğimiz içindir. Değil CHP’nin boykotu, bütün dünya bize boykot uygulasa biz yine altından kalkarız.

Ramazan ayı münasebetiyle Afrika’dan başlayarak dünya coğrafyasının hemen her noktasında insanların imdadına koşulduğunu ve gönül coğrafyamızda kardeşlik sofralarıyla birlikte ekonomik dayanışmaların içine girildiğini, bunları yapanların içinde de CHP’nin boykot listesine aldığı firmalar vardır.

………………..

Ezcümle:

CHP’nin milletin ambarından buğdayları alıp çürüttüğü devirlerde insanlar açlıktan kırılırken, buğday ekmeği bulamadığı zamanlar yemlik otu yiyerek karnını doyurmuştur. Ayrık otu yiyen insanlarla konuşmuşluğum vardır.

Bu millete bir şey olmaz. Tedbirini alır ama tevekkül ederek çalışır. Çünkü ahiret gününe ve rızkın Allah’tan olduğuna tam iman ederler.

Boykot ilan edilen firmaların rızık tayinini CHP’liler yapmıyor.

           

           

 

Yorumlar

(14)

Yorum yazın

0/1000

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

ata

1 Nisan 2025 21:19

baktı iha siha uçuyor, elde olanları bitirelim demiş siyonistin bet sesi....

Ahnet

1 Nisan 2025 20:54

Boykota devam.

Akify

1 Nisan 2025 19:38

Ne alakası var düşünmeden aklınıza yazıyorsunuz. Boykot normal bir durum mesela elon musk'a boykot yapıyor amerikalılar onun araçlarını almıyor bu tepkidir ister katılın ister katılmayın. Doğal bir tepki yani ben ülkere boykot yaparım sen de etiye yap. Çok cahilsiniz.

Ayhan T.

1 Nisan 2025 16:55

Israille Ticaret savas basladigindan yapilmiyor biraz arastirinda yorum yazin cahiller

Güney Doğulu

1 Nisan 2025 16:11

Özgür Özel ve Ekrem siyonist işgalci çocuk katili emperyalist İsrail ve Amerika' nın piyonlarıdır, dama tasarıdır. Bu dama taşları çok pistir, yalancıdır, üç kağıtcıdır, soyguncudurlar memlekette kaos çıkarmakla görevlidirler. Türkiye Cumhuriyeti'ni gavurlara şikayet ediyorlar. Kendi başlarına görecekleri günler yakındır. HALKIN BİRBİRİNE NEFRET ETMESİ VE DÜŞMAN OLMASİ İÇİN HER TÜRLÜ ALGIYI YAPIYORLAR.... ALLAH C.C ONLARI KAHR U PERİŞAN ETSİN İNŞAALLAH.

Akıl ve Fikir

1 Nisan 2025 15:01

Etin kilosu 1000 liraya yaklaşmış, pirzolanın kilosu 1600, 500 liradan aşağı balık, 100 liradan aşağı meyve sebze yok, dışarda çay 65-100 lira, arkadaşımla oturayım desen 200 liradan aşağı kahve yok, bilgisayar alacaksın 50 bin, telefon 80 bin, ev alacaksın 10-15 milyon. Millet pazarda yerden meyve sebze topluyor, hala gelmiş zart zurt yapıyor utanmaz. Sende azıcık şeref haysiyet ve yürek varsa bunlardan bahset ahlaksız, terbiyesiz.

ata

1 Nisan 2025 21:20

ağzını topla. tamam, sen imama veya eczacıya oy ver, onlar sana turp versin...

Okur

1 Nisan 2025 14:15

"Savaş,ölünce değil,düşmana benzeyince kaybedilir"Aliya İzzetbegoviç

ata

1 Nisan 2025 21:21

biz kaybedeli bayağı oldu... hemen cumhuriyet düşmanı ilan etmeyin... 200 seneden bahsettik, nato kafalar...

müslüm

1 Nisan 2025 12:51

Önce insan ahlaklı olmak zorundadır.Gazetecilik namusuna sahip olmalıdır.CHP Türk mallarına değil yandaş Türk firmalarının ürettiği mallara,yandaş tv ve gazetelere boykot çağrısı yaptı.Yandaş firmalardan başka üretim yapan Türk firmalarımı yok.İsrail mallarına boykot yapıldığı için CHP de Türk mallarına boykot yapıyor demek..Biliyorum bu yorum yayınlanmayacak.Yada kırpılıp yayınlayacaksınız.

Güney Doğulu

1 Nisan 2025 12:24

CHP başı Özel Özgür ve şürekası Türkiye Cumhuriyeti'ni Amerikalıların, İngilizceden, Almanlar ve batılı kuruluşlara şikayet etti. CHP başı Özel Özgür ve şürekası Milli üreticilere ve sanayicilere boykot ilan etti. Gençliği ve terörist örgütleri şiddete teşvik etti, "SALDIRIN ve VURUN KIRIN, SOKAKLARDAN ÇEKİLMEYECEĞİZ KAOS OLUŞTURACAĞIZ" dedi. Cumhurbaşkanımıza, ailesine, ölmüşlerine küfür ettirdi...... Üçkağıtçıları ve hırsızları ve çeteleri savundu ve her türlü CHP içinde başkanlık seçimi yapılırken kirli işlerin ortağı oldu..... CHP başı Özel Özgür ve şürekası ahlaksız, vatan ve millet düşmanı provokatörleri savundu. Siyonist İsrail ile işbirliği yaptı. Bunlar halen meclisteler ve milletin içinde dolaşıyorlar..... Tutuklanan 3-5 çapulcu oldu. Asıl organizatörler serbest.... Biz Halk olarak bundan rahatsızız.... MECLISİ ve SAVCILARİMIZI GÖREVE DAVET EDIYORUZ... DEVLETİN BUNLARA CEZA VERMESI İÇİN SABİRLA BEKLİYORUZ...

ŞEREFLİ TS

1 Nisan 2025 12:10

İsrail markalı restoranların açılışında kimleri gördük onuda yazsana israil ürünlerini ülkeye sokmayın ambargo uygulayın

Hüseyin Öztürk Diğer Yazıları

Hepsini Görüntüle