• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Bu Yıl da Ramazan-ı Milletimizin Burnundan Getirdiler

31 Mart 2025
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Neredeyse yüzyıldır CHP ve ortaklarının asla değişmeyen zihniyetlerinin gereği, İslam’a ve özellikle Ramazan ayına mahsus toplumun huzurunu ve ibadetini kirletme eylemlerinden vazgeçmediler.

Bu yıl da yine kendi çocukları hariç, -onların ne işi var eylemde, sicilleri bozulmasın- zavallılara sokak çağrıları yaparak çaresizliklerini sergilediler.

Müminlerin bayramı olan Ramazan-ı şerifin ardından bayramını da zelil ettiler.

Devletimize, milletimize karşı ellerinden ve dillerinden gelen her kötülüğü reva gördüler.

Bayramda en çok konuşulan mevzuların başında CHP’nin İBB’deki yolsuzlukları savunmaları bir yana, Ramazan ayına karşı yaptıkları edep dışı söz ve hareketler geldi.

Bunların hallerini gören aklı başında kimseler şunları söylüyor:

-“Allah korusun, bir de bunlar iktidara gelse, devletin kasasını boşalttıktan sonra milletin cüzdanına saldırır, sonra da çıkıp, eylem yaparak, yaptıkları işleri savunurlar”.

……………

Burası Müslüman bir ülke! Halkımızın büyük ekseriyeti, “Ben de Müslüman” diyerek inandığı ve iman ettiği ölçüde dininin vecibeleriyle birlikte; vatan, millet, devlet ülküsüne sahip çıkarlar.

Toplumumuza nasıl tepeden bakma alışkanlıkları ve güçleri varsa, milletimizi hiçe saydıkları gibi milletin kurduğu devleti de hiçe saymaktalar.

Bir siyasetçi yahut normal bir insan, açık ve seçik şekilde yolsuzluklara karşı mücadele etmek yerine savunabilmekte ve bir de yandaşlarını anarşiye sürükleyerek; hukuka, devlete ve halkımıza kafa tutmaktalar.

……………….

Ramazan ayı, Müslümanların yıl boyunca beklediği ve ibadet anlamında gereklerinin yapılması için heyecanlanan bir aydır.

İbadet etmenin zirvesi Ramazan ayıdır. Fakir fukaranın gözetilmesi, fıtr sadakası, normal sadaka, yardımlaşma, paylaşma, dayanışma ve sıla-i rahim gibi Ramazan ayı, toplumsal ve sosyal kalkınmanın, kardeş olmanın, birlik ve beraberliğin adıdır.

Bu ülkede yaşayan bir kısım kimseler, nasıl oluyor da Müslümanların böyle önem atfettikleri bir ayı, insanların burnundan getirebiliyorlar?

Bu grubun içerisinde aklıselim kimseler çıkıp:

-“Siz ne yapıyorsunuz, Burası Müslüman bir ülke, insanların önemli ekseriyeti oruç tuttu, bayram ediyor, yapıp ettiklerinizi insanlığın neresine sığdırıyorsunuz” demez mi?

CHP’nin başındaki ve arkasındaki kimselerin yolsuzlukların üzerini örtmek veya kamuoyunun dikkatini başka yere çekmek için günlerdir estirdikleri teröre Türkiye ve dünya şahit oldu. Bu hali seçimlerde nasıl izah edecekler acaba?

………………

Ezcümle:

Dünyadaki şahitler içerisinde İsrail ve Yunanistan dışında başka bir ülke pek onay vermedi. Sığındıkları ABD ve İngiltere’den dirsek yediler. Ülke içerisinden aldıkları destekler ve odaklar malum.

Ha bir de sağ cenaha park edip, sol cenahtan beslenen malum üç parti dışında bütün bir toplum; yolsuzlukların yapıldığına inandığı halde bunlar yolsuzlukları inkâr edemedikleri için zavallıca zikzak çizip durmaktalar. Ne acı!

Rabbim cümlesinin şerrinden devletimizi, milletimizi ve dinimizi korusun.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

CEM

Hiç sormayın,Hüseyin Öztürk Bey ,nasıl oldu buralara kadar geldik o dava bu dava ,şu tutuklamalar derken?

MUZAFFER..

AMİN AMİN AMİN....ELİNE SAĞLIK, TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN DÜŞMANLARI DIR LAR PROJE ADAMLARI MÜNAFIKLAR KAFİRLER ŞEYTANIN OYUNCAĞI DIR LAR, GUYYA MÜSLÜMAN LAR DA YANCISI DİR LAR, BÜTÜN ZARAR VE ZİYANI ÖDEYİN, KAFİRLER........VATAN HAİNİ LERİ........HERŞEYI BİLEN KİBİRLİ LER.......SÜTÜ BOZUK LAR.......BU GÜNAH SİZE YETERLİ DİR........YAHUDİ UŞAKLARI HAÇLI UŞAKLARI....AR DAMARI ÇATLAMIŞ LAR........AYNASI İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ.......BERABER HAŞROLUN........
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23