• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ali Akben
Ali Akben
TÜM YAZILARI

Trump domuzu ile nereye kadar?

20 Mayıs 2018
A


Ali Akben İletişim:

Cuma günü İstanbul’da devletimiz, en üst seviyede katılımlı bir miting düzenleyerek dost düşman herkese açık seçik niyetini bir kez daha belli etti. Trump domuzunun yediği herzelerle dünyamızı hızla tehlikeli bir yerlere sürüklediğinden bahisle özellikle mazlum İslam milletine seslenerek bir sonraki adımda Mekke-Medine vurgusu ile uyuyan kukla lider bozuntularını uyarmaları görevini hatırlattı. Lider bozuntuları diyorum aslında bir çoğu bunu da hakketmiyor.

Müslüman halkları idare eden lider bozuntularını devşirip İslam ümmetinin başına bela eden büyük şeytan Amerika mazlumların ahının muhakkak tutacağı gerçekliğini inatla göz ardı ediyor. Trump denen kukla, ağababalarına verdiği sözleri onlardan aldığı gücün etkisi ile bir bir yerine getirerek kendi sonunu hazırladığının farkında bile değil. Tam bir güç zehirlenmesi sarhoşluğu ile karşı karşıyayız. Bu alçak içerdeki aklıselim ile durdurulamazsa dünya bugünkünden çok daha kötü duruma doğru hızla yol almaya devam eder.

İslam İşbirliği Teşkilatının olağanüstü toplantısında evvelsi gün alınan 30 maddelik acil kararlar ne kadar etkili olur doğrusu kestirmek çok zor. Bir önceki zirveye katılmaya korkan 8 İslam ülkesi olduğunu hatırlarsak dünkü zirvede alınan kararların arkasında kaya gibi duracak babayiğitler ve kaçak güreşen korkakları önümüzdeki günlerde daha net olarak göreceğiz.

Bugünden anlıyoruz ki, özellikle körfez ülkeleri hayra takoz, şerre ise gaz olmak gibi bir açmazın içindeler. Beden dillerinden de anlaşıldığı kadarı ile düşürüldükleri bu rezil durumdan pek de memnun görünmüyorlar. Ama ipleri puştun eline çoktan geçmiş çekip gitmekten başka ne yapsalar nafile. Defolup gitmeye de hiç niyetli gözükmüyorlar.

Çok şükür bizim devletimiz halkı ile beraber Cuma günkü mitingde kararını çok net ve açık bir şekilde vererek domuzların korkulu rüyası olduğunu bir kez daha ilan edip gölgesinden korkan kukla lider bozuntularına cesaretli olun arkanızdayım dedi. Çanakkale vurgusu ile de kararlı ve tutarlı olduğunu açık seçik ve hiçbir şüpheye mahal bırakmayacak şekilde deklare etti.

Korkak ve kukla lider bozuntularından umudunu kestiği için mazlum halklara, korkmamaları gerektiğini haklı davada hak ve hukuk çerçevesinde emin adımlarla yola devam edildiğinde gölgesinden korkan terörist İsrail’in dize geleceği vurgusunu işledi. Hatta İsrail’deki Siyonist ve terörist iktidarın yediği haltlardan dolayı kendi içindeki Musevilerden de ciddi olarak korktuğunu, halkına bu zulmü daha uzun süre yaşatmasının mümkün olmayacağını net bir şekilde ifade etti.

Geçen yıl içerisinde Filistin seyahatimde bendeniz hem Yahudilerde hem de Müslümanlarda bu korku ve sinmişliğin izlerini gözlemlemiş ve yazdığım makalede örnekler ile detaylandırmıştım. Özellikle elit kesimin yaşadığı bölgelerdeki Yahudilerde bu durum çok daha bariz olarak kendini hissettiriyordu.

Değerli dostlar şunu çok iyi anlayalım. Devletimize 24 haziranda sahip çıkarak ona güç verebilirsek Amerika da, İsrail de amiyane tabirle şapa oturacak ve oradan da bir daha kalkamayacak. Bu gerçeklik onlar tarafından çok iyi bilindiği için içimizdeki yerli hain güruhu cesaretlendirerek bir umut olarak seçimi ikinci tura taşıtmak istiyorlar. Tabi biz yersek bunu başarırlar ve son umut olan ülkemiz de iğdiş edilerek ölümden ölüm beğenecek günlere doğru savruluruz.

Devlet millet el ele vererek, meclisi ile de güçlü bir Türkiye en başta bizlerin hakkı. Yıllarca itilmiş kakılmış, ikinci sınıf insan muamelesine tabi olmuş, bu mazlum halk bu seçimlerde yine son noktayı koyacak ve dünyanın beşten çok büyük olduğunu kör sağır herkese gösterecektir.. Bu görevi başarmamız ve sırca köşk sahiplerine hadi artık bir daha ayağımızın altında dolaşmayın diyebilirsek tüm dünya mazlumlarının yeniden umudu oluruz.

Seçim sathı mahalline girdik. Sosyal medyadan ha bire iftira fitne ve fücur bombardımanı başladı bile. Gerçekler sahteleri ile nasıl yer değiştiriyor. Pire deve halinde sunulurken dev gibi hizmetler birer pire mesabesine indirgeniveriyor. Adama son 15 yılımızda kazanımlarımızdan bahsetmeye başladığımızda, makinalı tüfek gibi ezberlediği safsatalarla önümüzü kesmeye çalışıyorlar. Güneş balçıkla sıvansa onu da yapacaklar. Bu da onların en büyük açmazı. 

Ne yapıyorlar? Çamur at izi kalsın misali boşuna kürek çekerek biraz daha oyalanmaktan başka yapacakları bir şey kalmadı artık. 

Malumdur hepinize. Adından başka sevimli bir tarafı olamayan bir gazetede yıllar önce çıkan bir haberi sık hatırlatırım. Haber değerinin nerelere kadar savrulabildiğini anlamanız için bu haber gerçekten önemli. Malum keçisi çalınan hoca o gazetede tam zıddı ile haber olmuş ve el aleme rezil olmuşlardı. Bugün de aynı kafa hâlâ cinlik peşinde ve yapamayacakları adilik de yok.

Son bir haftada sosyal medyada fenomenleştirdikleri birkaç haberle makalemi sonlandırmak istiyorum. Öğretmenlerin ek ücretleri teknik bir sebeple bir gün geç ödenmişti. Koparılan yaygara hazinenin kasasının boşaltıldığı şeklinde oldu. Dolar vurguncularının oluşturduğu savrulmaya bağlı benzine ve mazota yüklü zam yolda diye satış yapılmıştı. Örnek çok aklıma gelenleri hatırlatıyorum. Emeklilerimize senede iki kez verilecek bayram yardımının miktarının 1000 TL olmadığı ve kaynağının da bulunamaması nedeni ile ödenmesinin mümkün olmayacağı gibi daha nelere şahit olacağız.

Aman ha dostlar siz, siz olun. Üfürükçülerin ve gerici yobazların üfürmelerine sadece gülüp geçin. Onların sattığı hayali mallara da itibar etmeyin. Bu öncelikle kendi menfaatiniz gereği. Tabi ki ülkemiz menfaati için de elzem. Bu günlük de bu kadar. Kalın sağlıcakla.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23