--°--:--
  • İMSAK--:--
  • GÜNEŞ--:--
  • ÖĞLE--:--
  • İKİNDİ--:--
  • AKŞAM--:--
  • YATSI--:--
  • --,--
  • --,--
  • --,--
Son Dakika
Köşe Yazısı

Gerçekleşmeyecek hayaller

Ali Akben
Ali Akben
12

Son günlerde yaşanılan olaylara bizim nesil hiç yabancı değil, çünkü bin beterini bizzat yaşayarak görmüş ve dersimizi almıştık. 

Parçala böl ve yut.

Eşek bile düştüğü bir bataklığa ikinci kez düşmediğine göre milletimizi bu bataklığa çekmek isteyenlerin eşekten daha akılsız olması gerekir.

Öyle olmasa son günlerde milletimizin sinir uçları ile oynamaya cesaretleri olmazdı.

Bir kez daha görecekler o zaman Hanya’yı Konya’yı.

Demografik yapımızın zenginliklerini fırsata çevirmek isteyen her kim ve her mahfil şunu iyi bilmeli. Eski Türkiye yok artık. Her şeyi ile taptaze Yeni Türkiye var. Ağababalara güvenerek yapılan her bir eylemin hedefi anında bulunarak yok ediliyor.

Nerede faili meçhuller?

Nerede ben yaptım oldular?

Mafya nerede?

Neredeler?

İnlerinden çıkamayanlar ve yurt dışında müttefiklerimizin(!) koruması altında ötenler de er geç hak ettikleri ile yüzleşecekler.

Danıştay saldırısındaki Allahuekberli slogan, Rusya’nın Ankara büyükelçisini öldürenin ezberletildiği aşikar olan Arapça sloganı, Hrant Dink’in öldürülmesinin sır perdesi ve daha neler neler ve en sonda İzmir HDP binasını basan saldırganın attığı naralar ve öldürülen vatandaşımızın acılı(!) babasının ağzından çıkanları kulağının duymadığı talihsiz açıklamaları…

Eski Türkiye özlemcileri avuçlarını yalamaya devam etsinler.

Milletimiz, olan bitenlerin hepsinden haberdar ve olayların şifrelerini bir bir çözerek ben bu oyuna gelmem boşuna çabalamayın artık yeter diyor.

Nerede ise tüm dünya zindeleri ve içeriden de tüm muhalefet el ve gönül birliği oluşturmuş, yeni Türkiye’nin önünü tıkamanın peşine düşmüşler. Ekonomik olarak çökertilemeyince içerideki mahfiller devreye sokularak iç kargaşa için sinir uçları ile oynanıyor.

Boşuna heveslenmeyin derim. Devletimiz tüm kurumları ile gece gündüz çalışıyor.

Hayalleriniz gerçekleşmeyecek. Yaptıklarınızdan utanmaz arlanmaz ve dediğim dedik çaldığım düdük demeye devam ederseniz rezil olmayı göze almışınız demektir.

Güle güle rezil olun.

Birlik hamurumuzu sulandırmak için hamle üstüne hamle yapan alçaklara alıştık da yerli ve milli görünümlü makyajlı sonradan görmelere, mal bulmuş mağribicilere ve aynalarla barışıklığı olmayan ve bu yüzden de aynalara hiç bakmayanlarla, aynalardan nefret edenlere alışamadık.

Aynalar üzerine şarkıların türkülerin düzüldüğü gerçek dostumuz olmasına rağmen, hangi hal ve gidiş bu dosttan yüzleri gözleri uzak tutuyor irdelenmeye layık bir mesele doğrusu.

Sadece suret göstermemesi sireti de gösteriyor olması aslında onlara dost olmanın her iki dünyamıza da faydasına ama hiç ölmeyecekmiş gibi dünyaya bağlanmanın bir sonucu yarın ölümü hatırlatmıyor ve insan kendini ölümsüzleştiriyorsa, ne acı değil mi?

Zirve ve Zırva

Geçtiğimiz hafta NATO zirvesi yapıldı. Öncesi ve sonrası çok şey konuşuldu ve hâlâ da konuşulmaya devam ediyor. Bu zirveden öyle garip şeyler bekleniyordu ki, nerede ise hiçbir tanesi gerçekleşmedi. Zırvalayanlar zırvalarının esiri oldular olmasına da tükürüğü yağmur zannedenler gibi üç maymunları oynamaya devam edecekler. 

İşlerine gelenleri servis ederek kerizleri bir süre daha uyutacaklar ve oyalayacaklar.

Başka çareleri ve çıkış yolları yok. 

Bir zırvacı, S-400 ve F-35 projelerini Türkiye iptal etti. Bu yüzden de döviz çakıldı derken başka bir zırvacı da, Erdoğan’ın Avrupa ve Amerika’ya güvence verdiğinden dem vurarak ülkemizin son yıllarda uyguladığı yurtta ve dünyada susmama politikasını gölgelemeye çalıştı.

Daha ne zırvalar duyacak ve küçük dillerimizi yutmamak için çaba sarf edeceğiz. Çünkü malum zihniyet iyice kudurdu. 

Sam amcaların borazanı ötmez oldu.

Ordu-millet kaynaşması ile etrafımızı çepeçevre saran devlet ve millet düşmanları kaçacak delik arıyorlar.

Mafya bozuntuları ise Fetö’cülerin eksik bıraktıklarını tamamlamak için gece gündüz yalan makinasından ürettiklerini servis etmekle meşgul olmalarına rağmen, aklını kiraya verenler dışında milletimizin kahir ekseriyetini ikna edemediler.

Yenilenin doyamadığı güreş gibi ha bire erken seçim tellallığı yapan muhalefet ise iş üretmesi gerekirken, eften püften incir çekirdeğini doldurmaz dedikodularla gününü geçirdiği sürece millet verdiği muhalefet görevini bile elinden alabilir.

Ahiri kelam, bu günlerin kıymetini iyi bilelim.

Devletimize sahip çıkalım.

Kem gözlere şiş olmak için öncelikle kendimizden başlayalım. Sorumluluklarımızın ne kadarını hakki ve layıki ile yapıyoruz. 

Önemine binaen tekrar ederek makalemi sonlandırıyorum.

Vatandaş olarak önceliğimiz kendimizden başlamak, bunu hiç unutmayalım.

Bu haftalık da bu kadar.

Kalın sağlıcakla. 

 

Yorumlar

(12)

Yorum yazın

0/1000

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

perihan

21 Haziran 2021 06:31

Ellerinize sağlık

Semih

21 Haziran 2021 05:44

İtlerin ürümesi elbette her zaman devam eder.Çok şükür kervan yürüyor.

HASAN Sergi

20 Haziran 2021 23:05

Inleu

Şahika

20 Haziran 2021 18:50

"Tüm dünya zindeleri ve içeriden de tüm muhalefet el ve gönül birliği oluşturmuş". Ne muhâlefeti, gaflet, dalâlet değilse, hıyânetdir, diyecektiniz herhalde. Haçlı şeytan sürülerinden taraf olan haindir. Ve hıyânet, hainlik cezâsı en ağır olan suçtur, yâni ölümdür, hainlerimizi cezalandırılmadığımız sürece biz şu 100-200 senedir yaşananları daha çooook seyrederiz, hainleri cezalandırmamakta bir hainliktir nokta

A yolcu

20 Haziran 2021 18:45

Allah Razı olsun çok ğüzel yazmış son muhalefet ne yapsın nereden tutsa elinde kalıyor bidon amcasına ğüveniyordu oradan da eliboş döndü REiS ğiderken ne dedi geri dönme yok HAKLI olunca konuşuyorsun hakkını alıyorsun

Kamber

20 Haziran 2021 16:46

Turkiye cadı Kazan olmuş haberin yok.

Kem goz!!

20 Haziran 2021 16:41

Lan kim ne yapsin bizim ulkeyide kem gozle baksin? Siz kendinizi kaf daginda zannediyorsunuz

Nahit sazoglu

20 Haziran 2021 15:27

Ulkemiz acilen bm nato imf dunya bankasi unescodan cikmali incirlik kurecik amerikan ussleri acilen kapatilmali kokleri disarda olan lions rotary kulupleri mason localari acilen icisleri bakanligi tarafindan kapatilmali

Kitabın ortasından

20 Haziran 2021 07:06

Eski Türkiye yoksa, SÜRESİZ NAFAKA da yok.367 zulümse,6284 de zulümdür.Ak parti milletin partisidir.Bir zümrenin değil!Ona durmak yakışmaz.

Suna

20 Haziran 2021 05:38

Ha gönlüne sağlık ne güzel kaleme almışsın milletin duygularını.Yok artık üç kuruşa beş köfte.

Ali Akben Diğer Yazıları

Hepsini Görüntüle