• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ali Akben
Ali Akben
TÜM YAZILARI

Bir bardak suda insan boğmak

19 Temmuz 2020
A


Ali Akben İletişim:

Kim ne derse desin. Azgın azınlık bugünlerde yine işi iyice azıttı. Kaşıyacak insan arıyorlar ama milletin feraseti buna müsaade etmiyor sabır silahının gücü ile kaşımak yerine ıslah olmaları için dua ediyor.

Sabrın bir sınırının olduğunu bilmeleri kendi menfaatleri için gerekli ancak gelişmeleri takip ettikçe umudum azalıyor. Huylunun huyundan vaz geçme niyeti ufukta görülmüyor.

Özellikle Ayasofya’nın yeniden asli hüviyetine kavuşturulması hususu, içlerinde birikmiş irini kusmalarına sebep oldu. 

İyi de oldu.

Çünkü özellikle gençlerimiz hemen hemen hiçbir şeyin farkında değiller. Malum zihniyetin yakın geçmişinde, bu millete yaşatılanlardan hiç haberdar değiller. Bu ülkede Allah demenin yasak olduğunu onlara anlatmamız gerekiyor.

Dedelerimiz ve babalarımız bizlere, malum zihniyetin genetik kodlarını iyi tahlil ederek yapılan insanlık dışı zulümleri anlatmasalardı nereden bilecek ve yenilen herzelerden nasıl haberdar olacaktık.

Lise yıllarımda tarih kitaplarında cennetmekan Abdulhamid han için kızıl sultan yaftası, son padişah Vahdettin han hazretleri için ise ülkeden kaçtı yaftası ile yıllarca bu milletin gerçek tarihi öğrenmesinin önü kesildi. 

Din ve millet düşmanlığı zeminine kaydırılan cumhuriyet idaresi ile milletin anasından emdiği süt yıllarca burnundan getirildi. Akla hayale gelmeyecek düzmece asparagaslarla Müslümanlar ha bire aşağılanıp suçlanmış. Kimisi şapka takmadı diye, kimi ezanı Türkçe okumadı diye, kimisi de yok sebepler üretilerek şeriat ayaklanmasına karıştı (!) diye yıllarca zindanlarda çürütüldü. 

Çok şükür bugün zalimlerin zulmü altında inlemiyoruz. Özgür ve hür iradelerimizle seçtiğimiz idareciler, eksiklikleri olsa da her geçen gün giderek daha insani muamelelere muhatap oluyoruz.

Din ve vicdan özgürlüğünden can ve mal özgürlüğüne ve hatta ifade özgürlüğüne kadar dünyadaki birçok ileri(!) ülkeden ileri durumdayız.

Azgın azınlığın kindar kesiminde son zamanlarda bir modadır gidiyor. Çocuğum bu ülkede okumasın ve bu ülkeye hizmet etmesin. Gavuristanda gavur olsun ama cennet vatanımızda dikili bir ağacı olmasın.

Zaten 15 Temmuz ile beraber içimizdeki cürufun bir kısmından kurtulduk. Hiçbir yaralı parmağa pansuman olmayacak ve dikili bir ağacı olmayacaklardan da bir şekilde kurtulabilirsek önümüzün daha aydınlanacağına ve aydınlık yarınlara daha çabuk ulaşacağımıza inanıyorum.

Şerre gaz, hayırlı işlere fren olmak ve cennet vatanıma bir çivi çakmaktan aciz bu oportünist güruh, Ayasofya’nın ibadete açılması ile birlikte iyice bir hoşlaştı ve soysuz medyadan yaptıkları paylaşımlar ile de gerçek niyetlerini açık seçik belli ettiler. 

Ellerinden gelse, gezi zekalılar ve kaz kafalıları toplayıp LGBT’li yaratıkların rengine bürünerek yakma ve yıkma görevini büyük bir zevk ile yapacaklar, ama şükür devletimiz dimdik ayakta. Doğudan batıya, kuzeyden güneye insanı şöyle bırak, niyeti bozuk kuş dahi uçurtmuyor.

Önümüzdeki günlerde Ayasofya ile ilgili içlerinde biriken kurtçukları dökerek etrafı kirletmeye devam edebilirler. Hatta illegal nümayişlere bile tevessül edebilirler.

 Ancak eski Türkiye çoktandır ruhunu teslim etti. Yeni Türkiye’de hem devlet hem de millet özenle kardığımız birlik hamurumuzdan bir çivi dahi sökmelerine müsaade etmez. 

Hatta analarından doğduklarına pişman ederler. 

Ya Rab; iflahı zor bu zihniyeti ıslah eyle.

Kalplerin künhünü sen bilirsin.

Bu millet Peygamber övgüsüne mazhar olmuş ve ilayı kelimetullah için canını gözünü kırpmadan vermekte. Dün olduğu gibi bugün de aynı hassasiyetini göstererek çivisi çıkmış dünyada insanlığa örnek olmaya devam ediyor.

İçimizdeki beyinsizler yüzünden bizleri helak eyleme Allah’ım. 

Amin.

Bugünlük de bu kadar.

Kalın sağlıcakla.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ATABEY

MALUM ZİHNİYETİN SAHİPLERİ SABATAYCI Pİ.LERDİR. FETÖCÜLERLE BİRLİKTE İÇ DÜŞMANDIR. SABATAYCILAR RESMEN Pİ.TİR. BABALARI BELLİ DEĞİLDİR. 22 MART KUZU BAYRAMINDA ... YAPARLAR DİNİ İNANAÇLARI GEREĞİ. .

Mustafa

Dr Ali Akben abi o tatlı dilinle yine hakikatleri tokat atarcasına yazmışsın. Bil ki harika yazın bizi mest etti. Malum partinin ve uzantılarının niyetini o kadar güzel anlatmışsın ki.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23