• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ali Akben
Ali Akben
TÜM YAZILARI

Al birini vur ötekine

08 Kasım 2020
A


Ali Akben İletişim:

Dünya Kovid belası ile uğraşırken kendisini dünyanın jandarması gibi gören Amerika’daki seçimlerbizim yenibelamız oldu. Kimin başkan olacağı ile ilgili Amerikalıdan daha fazla merak içerisinde günlerdir tartışıp duruyoruz. Hakaretler iddialaşmalar gırla gidiyor. Televizyonlarımızın anlı şanlı proğramcıları yüksek perdeden ahkâmlar kesmeye devam ediyor.

Yahu biz ne zaman kendimize gelerek yeter artık diyeceğiz doğrusu merak eder oldum. Bize ne elin gâvurunun hangi gâvuru seçeceği. Yok, şu gelirse böyle olurmuş yok bu gelirse şöyle olurmuş.

Allah aşkına hiç gâvurdan dost olur mu?

Al birini vur ötekine. Ha Ali yülük. Ha yülük Aligerçekten hiç bir farklarıyok. Siyahisi dedik Obama’danumutlandıkdünya mazlumlarının başına gelmedik kalmadı. 

Kocaman bir kaosla birlikte ümmetin içinden DEAŞ diye yeni bir dört harfli terör örgütünün kurucusu olmak dışında ne yaptı kuyumuzu kazmaktan başka? Bugün dünya zindeleri DEAŞ şarkısı ile havanda su dövüp Müslüman avına çıkmış ve İslamofobia diye bir yutturmaca ile alçaklığın adiliğin tüm tonları ile vurdukça vuruyor.

Sarı gâvur dediğimiz şimdikisinin ne yaptığını birçoğumuz biliyoruz. Kudüs’ü şerifi İsrail terör devletinin başkenti yaptı. Zillet içerisinden kurtulmaya çalışan Arap kardeşlerimizin başına sapık psikopat ve canijandarmalar dikerek İslamümmetinidarmadağın etti.

Yenisi sanki diğerlerinden farklı mı olacak. 

Yerli ve yabancı gâvurlardan yıllardır bu milletin çektiği yetmezmiş gibi böyle garabetleri tartışmak hiç kimseye bir şey kazandırmaz. 

Kendimize bakalım. İçimizdeki benlerle yüzleşelim. Memleketimiz için bir çivi de biz çakalım derdine düşelim.

Yıllardır ezilip büzüldüğümüz yetmezmiş gibi yine aynı eziklik içerisinde gâvurdan medet umuyoruz. Amerika zaten dağılma süreci içerisine girmiş durumda.Bu yenisi bu süreci hızlandırarak dünyamızın başına daha fazla çorap ördüremedenkendi sonunun gelmesini hızlandıraraksadece bizim için değil tüm mazlum dünyanın rahat nefes almasına sebep olabilir. 

Böyle bir süreci başlatacağına inanıyorum.Bu İslam ümmeti için bir şans ve kurtuluştur. Mazlum dünyanın kendine gelmesi için bir ümittir. Yıllardır dünya mazlumlarını sokağaçekerekalçak emellerine nail olanlar önümüzdeki günlerde kendi sokaklarından yayılan yeter artık sesleri ile zail olacaklar.

Etme bulma dünyası, ektikleri fitne tohumlarının semeresini yakın gelecekte kendi tarlalarında biten ayrık otları olarakgöreceklerine kalbi inancım tamdır. Yeter ki biz savrulmadan demir bilyeler olalım. Olalım ki, acımasız zalimlerin, münafıkların ve kriptoların dişlerini bir bir dökelim. 

Değerli okurlarım dünyayı yaşanmaz hale getiren güruhun niyetinde zerre kadar insani bir duygu yok. Çok uzakta değil yakın bir gelecekte sahili selamete çıkarak dünya mazlumlarının umudu olma yolunda biraz daha sabır ve gayret edersek insanlığın utanç duyduğu garabetleri yaşayanlara ümit, yaşatanların ise korkulu rüyası olabiliriz.

Amerika ve Avrupa etrafına topladığı çapulcularla dünyamızı daha fazla karartmaya niyetli olsa da Rabbimizin inayetive rahmeti ile er ya da geç yüzleşecekler. 

Kovid süreci bir başlangıç olabilirdiyenler çoğaldıkça zalimlerin zulmü azalacaktır.

Bugünlük de bu kadar.

Kalın sağlıcakla. 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Sedat

Muhterem Ali Akben hocam kısa ve öz doğruları birleştirerek anlayanlara iyi bir ders vermişin.Kaleminize sağlık gayretinize kuvvet.

Mustafa

Sevgili doktorum Ali abi Amerikan seçimlerini o nefis tatlı uslubunla yazmışsın. Zevkle okudum. Sağ ol var ol Ali Akben abi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23