• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Akif Bedir
Akif Bedir
Akif Bedir
TÜM YAZILARI

Zalimler için yaşasın cehennem

12 Mayıs 2021
A


Akif Bedir İletişim: [email protected]

Filistin’de, insanlık dışı olaylar oluyor. 

Şiddeti siyasi araç olarak kullanarak Filistin’deki Müslümanlara her türlü zulmü uygulayan, hiçbir kutsala saygısı olmayan şeytanın çocukları Mescid-i Aksa’yı kirli postalları ile onursuzca kirleterek çirkin baskınlarını sürdürüyor.    

Batı’nın sömürgeci ve emperyalist güçlerinin desteğini de arkasına alan İsrail işgal güçleri, zulmüne pervasızca devam ediyor.

Küresel terörün senaristi ve baş aktörü İsrail, Filistin topraklarında şeytanlık yapıyor. 

Mescid-i Aksa’ya kurt sürüleri gibi hücum eden, nefisleri adi, kalpleri hastalıklı, katliam yapmakta usta, suç işlemekte, pislikte ısrarcı, inkârcı, hain, azgın Siyonistler Mescid-i Aksa’nın “İslami dokusu”nu yok ediyor.

Filistinlilere ait evler yıkılıp, gasp edilerek Yahudilere dağıtılıyor, mescidler kamulaştırılıp kapatılıyor.   

Hiçbir insani değere saygı duymayan, hiçbir kural tanımayan, hedeflerine ulaşabilmek için saldırganlık ve vahşetin her yoluna başvurmaktan çekinmeyen, işgal saltanatıyla zulüm saçan, bütün bir tarihin, bütün insanlığın düşmanı barbar, lanetlenmiş siyonistler Firavunların İsrail oğullarına yaptığı zulümlerin kat kat fazlasını, Filistinli Müslümanlara yapıyor. 

Yetmiş yıldır çekmedikleri sıkıntı, duymadıkları üzüntü kalmayan mağdur, mazlum, çilekeş ve cefakâr Filistin halkı, sadece imanını, namusunu ve vatanını koruma mücadelesi vermekte.   

Bu saldırganlık sadece İsrail terör devletinin değil buna sessiz kalan tüm dünyanın ayıbıdır. 

Kudüs, Filistinlilerin ya da yalnızca Müslümanların meselesi değil, insanlığın meselesidir.  

Mescid-i Aksa savunulmadan insanlık savunulamaz. Mescid-i Aksa’nın özgür olmadığı bir zamanda İslam âleminin özgürlüğünden bahsedilemez. 

Mescid-i Aksa sadece orada zulme, haksızlığa uğrayanların bir direnişi, mücadelesi değil aynı zamanda yeryüzündeki bütün mazlumların, bütün ahların giderilmesinin sembolü bir direniş olarak insanlığın onurunun kurtarılması meselesidir. 

Mescid-i Aksa’daki mazlumlar insanlık onuru izzeti için direniyor. 1.7 milyar İslam âlemi için, yeryüzünde zulüm ortadan kalksın diye direniyor. 

Vakit, ümmet şuuruyla kuşanma vaktidir.

Vakit, kendi varlığını başkalarının yokluğu üzerine inşa edenlerin yaptıklarına ağıt yakma vakti değil icraat vaktidir.

Vakit, kürsülerden büyük laflar ederek küçük hesaplar peşine koşmak ya da ağlama seansları düzenleme vakti değil bir avuç pisliğe haddini bildirme vaktidir. 

Utanma duygusunu yitirmiş İsrail’in alçakça ve zalim saldırılarına cevap vermenin vaktidir.

Vakit uyanma, silkinme ve yeniden diriliş vaktidir. 

Kan severlerin şürekâsı, insanlığın yüzkarası melun siyoniste ve her dinden, her milletten olan tüm zalimlere dur deme zamanıdır.

Bir avuç Siyonist şeytanın tüm dünyaya meydan okurcasına yaptığı bu hareketlere 1.7 milyarlık İslam Dünyasının kayıtsızlığı, ilgisizliği sadece kınamayla yetinmesi bir acziyet göstergesidir. İğrenç bir ruh halidir.

İnsanlık bu işgal ve hukuksuzluğa göz yumdukça zulüm devam ettirecektir. 

Bu ilgisizlik, bu suskunluk Filistin’de yaşanan acıların her gün biraz daha artmasına, Filistinli kardeşlerimizin kendilerini yalnız ve çaresiz hissetmesine sebep olacaktır.

Mescid-i Aksa’yı vicdansız, ahlaksız, hukuksuz, saygısız saldırılarıyla kirleten zalimlere karşı çıkmak insanım diyen herkesin vazifesidir. 

Mescid-i Aksa’nın onurunu, şerefini, izzetini, haysiyetini korumak her bir Müslümanın boynunun borcudur. K

endisini Müslüman olarak niteleyenler için bir onur, izzet meselesidir. 

Mescid-i Aksa’ya sahip çıkmak tüm muvahhitlerin vazifesidir.

Mescid-i Aksa haçlı işgali altındayken, Müslümana gülmek haramdır.

Zulmün karşısında olmak, zalime karşı olmak insanlık görevidir.

1.7 milyarlık nüfusuyla 57 Müslüman ülke ar etmeli zulme, işgale, onursuzluğa dur diyemediği için. 

Müslümanlar utanmalı eline bir taş almaya korktuğu için.

Ümmet utanmalı “şehitlik şuuru”nu kuşanamadığı için. 

Utanmalıyız Mescid-i Aksa’mız kirletildiği için.

Mekke, Medine, İstanbul kadar bizim bizden olan, değerleri değerlerimiz, insanları insanlarımız, ölenleri şehitlerimiz, kalanları kardeşlerimiz, mabetleri mabetlerimiz olan Kudüs davası sadece Filistinlilerin değil, tüm ümmetin davasıdır. 

Müslümanım diyen herkes bu vahşi işgale tavır almaya mecburdur. Hatta Müslüman olmasa dahi, adaletten ve insanlıktan yana olduğunu söyleyen her insanın, Siyonist işgale karşı çıkması elzemdir. 

Mescid-i Aksa’ya sahip çıkmak, harem mescidlerden biri olan bu kutsal mabedi korumak tüm dünya Müslümanlarının ortak görevidir. 

Onlar zalimlerin zulmü altında inlerken aldığımız nefes bize dar gelmiyorsa, yuttuğumuz lokmalar boğazımızda düğümlenip kalmıyorsa, o acıların çaresizliğini içimizde hissetmiyorsak, nerede kaldı bizim kardeşliğimiz, nerede kaldı Müslümanlığımız?

Dünyanın nefret ettiği lanetlenmiş siyonistler.. Sonunuz yaklaşıyor. Arkasına saklanacağın ağaçların feryadını duymana az bir zaman kaldı ey katil sürüsü. 

Zalimler için yaşasın cehennem…

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ömer

Bazen Osmanlı ya çok kızıyorum . Neden Avrupadan sürülen lanet yahudileri korudular himaye ettiler . ( aynı yahudiler birkaç yüzyıl sonra Osmanlı’yı yıktılar . ) . İnan’ın o kadar kızgınım ki bir hitler çıksa şu yahudileri yok etse asla acımam. Dönüp bakmam. Bunlar insan değil lanetlenmiş şeytan topluluğudur . Hepsinin canı cehenneme .

....

Sayın akif bey dilinize yüreğinize sağlık.Bütün eleştiri katılıyorum zaten siyonist çete israil bütün küfür güçlerin desteğini alıyor ve maalesef ümmet de bir biriyle uğraşıyor.Böylece meydan küfür güçlere kaldı.Bunlarda rahmet insanlık beklemek beyhudedir.Bunlar hedefler ümmeti parçalamak ve istedikleri yeri işgal etmektir.Bu cur atı ümmetin yokluğundan alıyor.Kudüs ümmet için mukaddestir ilk kiblemizdir Ama maalesef sahip çıkamıyoruz korkuyoruz halbuki korkacak olan terörist israil iken biz müslümanlar olarak bir birimize düştük bu hale geldik ve bu çete israil istediğini yapıyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23