• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Akif Bedir
Akif Bedir
Akif Bedir
TÜM YAZILARI

Sokağın sesini duyun

29 Eylül 2021
A


Akif Bedir İletişim: [email protected]

Suni gündemlerle halkı oyalayan, gençleri sokağa dökmek için kirli senaryolar yazan zillet ittifakı bileşenleri sokak gösterileri, algı operasyonları, hukuki ve askeri darbe, küresel operasyonlarla hedefe konulan AK Parti ve liderini, “sandıkta yıkma” planlarını, sinsi bir şekilde uygulamaya sokuyorlar.

Fesat cephesi güruhu CHP, İP, HDP ve SP ortaklığındaki zillet ittifakı provokasyonlarla suni gündemlerle halkı oyalıyor, bölüp parçalamak için kirli senaryolar yazıyor, toplumu gererek Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı devirmek, Erdoğan sonrasını biçimlendirmek için içeride bir siyasi cephe oluşturmaya çalışıyorlar.

Plan üstüne plan kurguluyor, her mecrada “kirli” muhalefetlerine devam ediyorlar. İdeolojik kimliklerini iktidar olma uğruna yok sayan dört benzemez Başkan Erdoğan’ın memleket için icraatlarını ve hedeflerini, dış politikadaki başarılarını, savunma sanayindeki göz kamaştırıcı atılımlarını sabotajlarla gölgelemeye çalışıyor. 

Emirlerini ve taktiklerini CIA ve FBI’dan alan FETÖ’nün tek yumurta ikizleri Kılıçdaroğlu ve Akşener Anadolu insanının ciddi tepkilerine rağmen ilçe ilçe geziyor, nifak tohumlarını ekmeye çalışıyor. 

Hırsı aklının önünde giden, kendini vazgeçilmez sanıp yatan, kişisel beklentilerini şahsi çıkarlarını AK davanın önünde görenler ise Erdoğan’ın siyasetine, siyasi mücadelesine yerinde ve zamanında destek olmak yerine köstek oluyorlar.

Şunu unutuyorlar ki, siyaset sahnesini zayıf liderlerin, vizyonsuz iktidarların, köksüz hareketlerin, derinliği olmayan siyasi akımların istilasına bırakmak en hafif tabiriyle millete ihanettir.

Oysa ülkemizi bu hastalıklı zihniyetin eline terk etmemek için çok daha fazla çalışmak, çok daha fazla mücadele etmek, çok daha dikkatli olmak, yeniden milletle kucaklaşmak, girmedik ev, dokunmadık yürek, kazanmadık gönül bırakmamak gerekir.

Fakat milletten uyarı almış bir parti konumundaki AK Parti’nin toplumla iletişim dili çok zayıfladı. Kibir ve güç sarhoşu olanlar, iktidar ve koltuğun değiştirip dönüştürdüğü kişiler toplumdan koptu.

Siyaseti kendi tabanından gelen taleplere göre dizayn etmeyen, yapılan reformların, yaşanan başarıların ve güçlü hikâyelerin gölgesinde debelenen teşkilatlar içindeki kurtlar, zihniyeti bozuk kişiler sayesinde kan kaybediyor AK Parti. 

Kendini kral zanneden ve iktidar gücünü kötüye kullanarak kendisini erişilmez, ulaşılmaz, kibir abidesi gören siyasetçilerin varlığı AK Parti’yi giderek halktan koparan ciddi bir zaafa dönüştü. 

Oysa toplumsal barışı bozmadan, şiddet pratiklerine teslim olmadan, tarihinin en önemli yapısal değişimini yapan, kendisini sürekli değiştirmeyi, ileriye taşımayı başarabilen AK Parti, sırça köşklerde oturan, halka tepeden bakan ve halkın derdiyle dertlenmeyen siyasetçilerin partisi değildi. 

Oysa AK Parti, toplumun hayatını kolaylaştıracak ve yaşamına katma değer katacak stratejik projelerle adından söz ettiriyordu.

Oysa AK Parti, kimsenin cesaret edemediği tabuları teker teker yıkarak emin adımlarla yoluna devem eden hasbi ve harbi yiğitlerin partisiydi.

AK Parti iktidar yorgunluğuna, yaptığı kocaman hatalara karşın bile hâlâ milletten kabul görüyorsa bu aziz milletin Erdoğan’ı Ak Parti’nin hatalarına kurban etmemesindendir.

Başkan Erdoğan’ın halkla yakınlaşın, bütünleşin, dertlerini dinleyin talimatıyla TBMM’nin kapanması ile birlikte Türkiye’nin dört bir yanına dağılan vekillere toplumun mesajı çok net…

Başkan Erdoğan’a evet. Biz liderimize güveniyoruz, beğeniyoruz ve seviyoruz ama… 

Parti teşkilatlarının ruhunda yorulma, daralma, mental bir yorgunluk, bir yavaşlama var, siz kendinizi gözden geçirin... 

Tüm yükün Başkan Erdoğan’a yüklenmesi alışkanlığından vazgeçin…

Türkiye’ye çağ atlatan proaktif siyaset anlayışını yeniden kuşanın, milletle bağınızı güçlendirin, gönüllerine girin, gönüllerdeki yerinizi koruyun. Samimiyetle, tevazu ile sokağı ve aileyi dinleyin, insanların sorunlarını çözemiyorsanız sorun yaşarsınız.

Aile, ahlak ve mutfak yangınına deva olacak önlemleri devreye sokarak sorunları çözün. Demirel’in “Tencerenin devirmeyeceği iktidar yoktur” vecizesini yabana atmayın. 

Liyakati olmayan, çalışmayıp tepki alan, mental anlamda yorgunluğu olan, davanın özünü kaybetmiş ve sadakatini yitirmiş kişileri aranızdan atın. 

Kişisel çıkarlardan, enaniyetten, siyasi, ekonomik, bürokratik ikballerden vazgeçin. 

Çünkü mesele vatan, millet meselesi… 

Çünkü mesele ümmet meselesi… 

Çünkü mesele evlatlarımızın gelecek meselesi…

Başkan Erdoğan liderimiz ve yalnız bırakmayız ama hatanın da yanında olamayız.

Halkıyla görüşen, sorunlarını bizzat dinleyen Reisimizin, yeniden çok sevdiği halkına ve gerçek hasbi dostlarına inmesi, kucaklaşması elzemdir. 

Gücünü milletten alan, milletin değerlerinden alan ve o yüzden milleti, değerleriyle birlikte hâkim kılmaya çalışan, yeniden büyük Türkiye’nin inşa sürecini esas alan bir hareket olan Ak Zihniyeti yeniden hayata geçirin.

Vakit, düşünme, ölçüp tartma ve buna göre tavır alma, siyaset geliştirme vaktidir. 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatandaş

"AK Parti ve liderini, “sandıkta yıkma” planlarını, sinsi bir şekilde uygulamaya sokuyorlar"Cümlesi çok tehlikeli görüyorum.Siyaset sandıkta netice almıyormu?Yada zorla oyunu şuraya ver diyenlermi var?

vatandaş

iyide akp ve reis kendi ayağına sıkıyor. milletin derdine kulak asmıyor.4 yıldır söz verdiği adaletsiz, süresiz nafaka, 6284, zina, kadın beyanı esas, çocuk haczi, genç evliler gibi yasaları düzeltmeyerek yada sözünü tutmayarak 5 milyondan fazla mağduriyet oluşturdu. şimdi bu insanlar bunlara tekrar oy verir mi?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23