• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Akif Bedir
Akif Bedir
Akif Bedir
TÜM YAZILARI

Sapla saman birbirine karıştı

03 Mart 2021
A


Akif Bedir İletişim: [email protected]

Millî Görüş Hareketi’nin lideri Necmettin Erbakan, Hakk’a irtihalinin 10. yıldönümünde dua ve hayırlarla yâd edildi. Rabb’im makamını cennet eyler inşallah.

Saadet Partisi tarafından düzenlenen törenle de anıldı Erbakan. Törene SP’li Karamollaoğlu, CHP’li Kılıçdaroğlu, HDP’li Mithat Sancar, Davutoğlu, Babacan, DP’li Gültekin Uysal, AK Partili Mahir Ünal, İP’li Nuri Okutan, BBP’li Eren ve Mansur Yavaş katılmış. 

Nasıl bir dünyada yaşıyoruz Allah’ım…

Erbakan’ı anmak, O’nu yâd etmek isteyenlerin O’nun düşmanlarıyla kol kola gezdiği, O’nun mirasına oturanların O’nun hedeflerine ihanet ettiği yalan bir dünya. 

Dün Erbakan’ı dolandırıcılıktan mahkûm edip siyasetten uzaklaştıran zihniyet bugün yerli ve milli, dürüst diye iltifat edip anma törenine katılıyor.

Dün kirli entrikalarla, operasyonlarla Erbakan’ı yok etmeye çalışanlar, bugün büyük siyasi dehaydı diye iltifatlar ediyorlar.

Dün Erbakan’a saldıranlar bugün Erdoğan’ı devirmek için Erbakan hayranı oldular. Dün Erdoğan sayesinde makam, isim sahibi olanlar bugün Erdoğan düşmanı kesilip Erbakan sevdalısı oldular.

Sap ile samanın birbirine karıştığı bir alem…

Dün kendilerini Türk milletinden üstün gören bir avuç megaloman cuntacı paşa millet iradesine ket vururken bugün AK Parti adına hareket ettiğini, Başkan Erdoğan’ın iradesini yansıttığını iddia eden bir avuç yağdanlık milleti parçalara ayırmaya, AK Parti ve Erdoğan düşmanı yapmaya gayret ediyor. 

Dün topyekûn saldırı, topyekûn savaş taktiğiyle ülkedeki herkesi fişleyen, renklere ayıran, ayrıştıranlar vardı. Bugün onların yerine mahkemelerin akladığını kendi kafalarına göre listeleyen renklere ayırıp ayrıştırıp cadı avı başlatarak Erdoğan düşmanlığını körükleyenler var.  

Dün 28 Şubat ile toplumu nefessiz bırakmaya çalışanlar, ektikleri nifak tohumu ile insanımızı kültürel ve sosyal olarak yok etmeyi arzulayanlar, millete kin besleyen müstemleke zihniyetin kustuğu zehir vardı. Bugün içimizdeki beyinsizlerin işledikleri suçlar yüzünden cezalandırılması muhtemel bir siyasi yapı ve ömrünü vatana ve millete vakfetmiş bir lider var.  

Dün Müslümanların belleklerinde acı bir iz bırakan, sayısız mağduriyetler meydana getiren, hükümeti post modern tekniklerle görevinden uzaklaştıran “Beyaz Türkler” vardı bugün dokunulmazlığı olan, Reis’in adı ile bütün kapıların açılmasını sağlayan “Beyaz Huriler” var. 

Dün “ümmet şuuru” ile yapılan eylemler, harcanan enerjiler, birleşen eller vardı. Bugün iktidarın nimetlerinden daha fazla nemalanmak, kendini birilerine göstermek ve daha üst makamlara göz kırpan siyasi kalpazanlar var. 

Muhabbet hep aynı.

Dün birileri irticayı yok etmek, laikliği ve Kemalizmi garanti altına almak için çırpındığını söylerken bugün başkaları sözde vatanseverliğini göstermek, milletin savaş açtığı cepheye karşı yer aldığını kanıtlamak adına hukukun veya idarenin akladığı insanları karalayarak hem işgal ettiği makama hem ona o görevi tevdi edenlere, hem de insanlığa ihanet ediyor.

İnsanların beyninden geçeni okuyormuşçasına, niyetleri biliyormuşçasına, listelere ekliyorlar, fişliyorlar.

Diyalog ve hoşgörüden söz edip, İslam’a savaş açan, haçlı çeteleri ile kol kola girip, terör örgütleri ile iş birliği yaparak kendi kardeşlerine karşı savaşan FETÖ ile mücadeleyi sulandırmak için hakkında soruşturma açılmış, bu soruşturmadan aklanmış insanların “gri” listeye alınması, kamuda yükselişinin engellenmesi Erdoğan düşmanlığıdır, topluma sokulmak istenen nifaktır. 

Ateşler salarak, lanetler okuyarak, ağlayarak, beddua seanslarını yöneterek kendi sürüsünü yönetip, yönlendiren “okyanus ötesi kahini”ne meydan okuyormuş gibi yapıp hak hukuk, adalete dayalı tüm ihlallerin önünü açan ve mazlumların hak arayışlarını, adalet mücadelelerini baltalamak üzere işlev üstlenen ahmakların varlığından Cumhurbaşkanımızın haberdar edilmesi mutlak zarurettir. 

FETÖ ile mücadele konusunda adli ve idari süreçlerin hakkaniyetli devam ettirilmediğine dair toplumda oluşturulmak istenen algı bir an önce yok edilmelidir. 

TV’nin, sosyal medyanın bütün değerlerimizi kurşuna dizdiği, ırz, namus, edep ve hayanın heder olduğu, ailelerin, milli ve manevi değerlerin bir bir yıkıldığı, eğitim sisteminin, medyanın, kültür dünyasının mankurtlaşmış kuşaklar yetiştirdiği, fıtratla ile savaşın başlatıldığı bir zamanda daha dikkatli olunmalıdır.

Cehaletin diz boyu, acımasızlığın zirvede taht kurduğu, ittifak yerine ihtilafların körüklendiği, ümmetin münafıkların eliyle birbirine düşürüldüğü, ülke insanının zihnen sömürülmeye çalışıldığı bir ortamda muhasebe yapma zamanı gelmiştir. 

Bu kirli operasyon sahiplerininki bir cinnet hali, bir körlük, bir kötü niyettir.

Asıl amaç Başkan Erdoğan’ın itibarını sarsmak ve Erdoğan efsanesini bitirmektir. Ortak düşman Erdoğan’dır. 

Bu böyle biline…

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Muh.

Sn yazar allah cc.sizden razı olsun makamınız cennet olsun .son zamanlarda durumu böyle güzel ifade eden bir yazı okumamıştım.kaleminize sağlık yazdıklarımızın hepsi doğru.temel karamollaoğlu arkadaşımızın davetli topluluğu yazdığınız gibi bir hayli tuhaf .o misafirlerin arasına çok çevik bir ahlaksız yakışırdı.rahmetli hocam dünyaya gelse yemin olsunki temel karamollaoğlunu falakaya yatırır beş tane vurur bir sayardı.genede rabbim saadet partisi yöneticilerine feraset versin onları ıslah etsin .ıslah olmayacaklarsada başımızdan alsın.saygılarımla selamlarım

Dost

Dün Erbakan'cı olanlarda,bugün batıcı feminist,laik oldular.Allahcc'ın haram kıldığı süresiz nafakayı destekliyorlar.Kadının çalışma hayatında sürekli yer almasıni,İstanbul sözleşmesi ve türevlerini destekleyerek din dairemizin dışına çıktılar.Ayasofya'yı ibadete açarakta bu kötülüklerini gölgeliyorlar.Hiç bir şey olmadıysa bir şey olmuştur diyerekde,adalete ve demokrasiye ihanet ederek seçimleri sulandırıyorlar.Yenilenen İstanbul seçiminin 28 şubatdan ne farkı var?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23