• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Akif Bedir
Akif Bedir
Akif Bedir
TÜM YAZILARI

Meral Hanım nereye koşuyor?

04 Mayıs 2022
A


Akif Bedir İletişim: [email protected]

 

Erdoğan nefreti ve iktidar hırsı ile aklını yitiren Meral Hanım nereye koşuyor? Hangi rüzgâr, nereye sürüklüyor?

Memleketin selameti, milletin geleceği adına bir duruş sergileyemeyen Akşener, ülkesini yıkıma sürükleyen İttihatçılardan rol çalarak Gezi ayaklanmalarına sahip çıktı.

Günlerce sokak ve caddeleri barikatlarla kapatan, dükkânları yağmalayan, araçları yakan, devlet kurumlarını işgale teşebbüs eden çapulcu ordusunun ayaklanmasını sahiplenerek “1908’de istibdada karşı koyan ruh neyse, Gezi de odur” diyerek siyaset şeytanlığına soyundu Akşener.

Akşener, sırtını Osmanlı’yı yıkıma sürükleyen, tek amaçları Ulu Hakan Abdülhamid Han’ı devirmek olan, yanlış politikalarıyla Bulgaristan, Bosna, Girit’i kaybeden ve ülkeyi sadece 10 yılda batağa sürükleyen İttihat ve Terakki misyonuna yasladı. 

Milliyetçilikten dem vurup millet düşmanlığı yapan, millet düşmanlarıyla ortaklık yapan, vatanseverim deyip elimizde kalan son toprak parçası Anadolu’yu efendilerine peşkeş çekme derdinde olan, Türkiyeli olup Türkiye düşmanlarından emir alıp uşaklık yapan Akşener freni boşalmış kamyon misali savruluyor…

Önceki açıklamalarında FETÖ güzellemeleri yapan, 

Demirtaş’ı kahvaltıya çağıran, 

Ziyaret için gittiği Siirt’te, küstah bir HDP’linin “Burası Kürdistan” çıkışı karşısında kem küm eden, 

PKK elebaşı Abdullah Öcalan’dan bahsederken de “Sayın Öcalan” demeyi ihmal etmeyen,

PKK’nın siyasi kolu HDP’yi “meşru” gördüğünü itiraf eden,

“Yurtta Sulh Konseyi” adıyla 15 Temmuz’da darbe yapmaya kalkışan FETÖ’cülerden çok önceleri, konuşmalarında ısrarla “yurtta sulh” diyen,

Anıtkabir ziyaretinde, “İmanımızı tazelemek için buradayız” diyerek maskesini indiren,

İçerisinde peygambere dil uzatan, dini meçhullere kör bağlılık olarak gören, Müslümanları kafaları örümcek bağlamış gerici yobazlar olarak niteleyen “Medeni Bilgiler” adlı kitabı, okullarda ders kitabı olarak okutacaklarını söyleyen,

Bir şehidin ablasına Lütfü Türkkan’ın galiz küfrü karşısında tepkisiz kalan Akşener, şimdi de İttihat ve Terakki ağzıyla büyük laflar etmeye başladı. 

Anlaşılan milliyetçi ve mukaddesatçı Akşener(!) 2. Abdülhamid’e “Kızıl Sultan” diyenlerle ağız birliği yaparak, bu ülkede yüz yıldan beri hesap sorulmayan İttihat Terakki zihniyetinin takipçiliğine soyunarak Erdoğan’ı devirip, ülkeyi parçalamak için şeytanla ortak olup cinlerle halay çekmeye and içmiş.

Peki, ne menem şeydi bu İttihat ve Terakki?

İttihat ve Terakki’nin kurucuları ağırlıklı olarak masonlardı. Osmanlıya bu teşkilat vasıtasıyla hükmettiler. Abdülhamid’i onlar devirdi, birinci dünya savaşına ülkeyi onlar soktu ve ülkenin parçalanmasına sebep oldu.

Osmanlıyı yıkan Batılı güçler, o güçlerin saklı patronu Yahudiler ve yerli işbirlikçileri İttihat ve Terakki kadrolarıydı. 

İttihat ve Terakki, İslam’ı ve Kur’an’ı toplum hayatından söküp atmaya çalışan, irtica paranoyasına yakalanmış, dini camilere hapsetmek isteyen, milletin kültürüne yabancı, milli iradeden korkan, hukuk dışı gizli faaliyetleri olan, fail-i meçhullerle anılan bir örgüt.

Kürt meselesinden faili meçhullere, pasif dış politikadan kötü ekonomiye, derin yapılardan, çetelerden, mafyatik örgütlenmelerden bürokratik oligarşiye kadar bu ülkede sorun olan meselelerin altında, üç kıtaya hükmeden koca bir imparatorluğun sonunu getiren işte bu rehin, bu köhne, bu çarpık zihniyet yatmaktadır.

Çetecilik, komitacılık, cuntacılıkla toplumu kontrol altında tutan yüz yıllık hâkim gücün, değişen iktidarlara rağmen değiştirilemeyen egemen gücün temsilcisi zihniyet günümüzde CHP’de hayat bulurken, Kürtlerin CHP’si olmaya özenen BDP de aynı yolun takipçisi konumunda. 

Yüz yıllık geçmişte İttihat ve Terakki’nin siyaset sahnesindeki misyonunu CHP temsil etti. Toplumu, topluma şekil veren medya, siyaset ve iş dünyasını dizayn etmek üzere acımasızca kullandı. Bu kirli senaryonun oyuncuları belli bir kesimin kahramanı ve idolü haline getirildi.

Şimdi de Akşener aynı zihniyete sahip çıkarak bir yerlere mesajlar veriyor.

Anlaşılan asrın şeytanının paralel desteğiyle kurduğu siyasi parti ile ahde vefasını göstererek zamanın paralel yapılanmasına sahip çıkıyor.

Oysa bu millet bir asırdır batılıların dayattığı ekonomik, siyasi, askeri, kültürel bağımsızlık ve özgürlük savaşı vermektedir. 

Bu milletin dirilişi adına sancı çekenler, şahlanış adına yollara düşenler, geldiğimiz tarihi kavşağın farkındalar. 

Sarp yokuşları aştık, mana köklerimize dönerek kendi değerlerimizle ayağa kalkıyoruz. Evrensel değerlerde buluşma adına küresel güçlere ayar verip meydan okuyoruz. Son düzlüğe yaklaştık. 

Şimdi kardeşlik şiarı, ummet şuuruyla seferberlik heyecanına ihtiyacımız var. Şimdi vatana, millete ve lidere sahip çıkma zamanı. 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mardinli Hoca

Sayın Akif bey dilinize yureginize sağlık.Baslik soru ile başladınız Meral nereye.Ben cevap veriyorum nereye gideceğini bu dünyada şeytan fetoya ahirette ise cehenneme gidecek inşaallah. Cuhennem kâfirlerin hayinlerin münafıkların yeridir.Bumeral Alakasi seytanlarla munafiklarladir.Sebebine gelince Erdoğan'a karşı çok düşmandır düşman ğozu dönmüş bir mahluktur hakikaten Erdoğan'a karşı plandır hedefine ulaşıncaya kadar herkesle ortaklık yapacak.Allah cc bu kadına fırsat vermesin inşaallah Emin çok tehlikeli Bir kadındır iktidara gelir o hayin Türkiye'yi batirac parcalacak

diğerleri zarar veremiyorlar bile

karatayı, merali, ümiti, sezeri, gulü, arnıçı, sarnıçı; ve ne kadar moloz varsa tümünü en çok adam yerine koyup habire yazıp duran sizsiniz. İslami(?) basının toplam tırajşjı ne zaman sıfır olacak diye bekliyorum ama ölemiyorlar da bir türlü..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23