• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Akif Bedir
Akif Bedir
Akif Bedir
TÜM YAZILARI

Küfür tek millettir

21 Ekim 2020
A


Akif Bedir İletişim: [email protected]

Dağlık Karabağ savaşında destan yazan Azerbaycan ordusu karşısında tutunamayan katil sürüsü Ermenistan, sivil yerleşim yerlerine saldırarak terör estirmeye devam ediyor. 

Bu kadar gözü dönen, insanlıktan nasibini almamış insan artıkları çocuk, kadın ve yaşlı demeden katliamlar yapıyor. 

Batı’nın desteğiyle ellerine geçen ölüm saçan füzelerle uykularındaki bebekleri katlediyor. Cephede göğüs göğüse savaşmaktan kaçan alçaklar, masum sivil insanların üzerine füze yağdırıyor.

Savaş adabını yok sayarak ahlâksızlıklarını belgeliyorlar

Sırf intikam güdüsüyle mazlumları uykularında paramparça etmenin terör, vahşet ve cinnet olduğunu bilen Batı dünyası olaya savaş hilesi aldatmacasıyla bakıp susmayı yeğliyor.

Dahası, katliamı yapanların Ermeni, ölenlerin de Türk olduğunu görünce zevkle üç maymunu oynayıp derin bir sessizlik, hatta büyük bir keyifle Azerbaycanlı sivillerin katliamını izliyor.

Tüm dünyanın yaşananlara kulak tıkaması vicdanları mahkûm ederken, adına insanlık değerleri denilen ne varsa hepsinin de yalan olduğunu gözler önüne seriyor. 

Ateşkes çağrıları ve barış beklentileri hayatını kaybeden masum insanlarla birlikte yok oldu. Dünya bu terörü görmüyor.

Bütün bu gerçekler ortadayken Türkiye tepki gösterince, “Türkiye taraf oluyor, sesini yükseltiyor, rahat durmuyor” diyorlar. 

Elbette durmayacağız…

Kardeşlik adına, insanlık adına, yapılan katliamlara sessiz kalmama adına sesimizi de yükselteceğiz, tarafımızı da belli edeceğiz. 

Kendi geleceğimizi, güvenliğimizi ve egemenliğimizi güvence altına almak adına sonuna kadar da Azerbaycan’a desteğimizi sürdüreceğiz.

Varlığını emperyalist ülkelerle kurulan ilişkiye borçlu olan Ermenistan’ın yapmış olduğu terör saldırıları uluslararası hukuka aykırıdır. Bu insanlığa karşı bir cinayettir. Düşman mert olsaydı savaşın bile bir adabı, bir hukuku olduğunu bilirdi. 

Kendinden olmayana, kendine hizmet etmeyene asla merhameti bulunmayan Batı dünyası dün olduğu gibi bugün de silahlandırdığı Ermenilerin günahsız bebeklere yönelik sistematik katliamına göz yumuyor. Uluslararası kamuoyu bu saldırılara karşı sessizliğini koruyor.

Fransa, ABD ve Rusya’nın başını çektiği Batılı suç ortakları bu barbarlığa göz yumarak terörist Ermenistan’ın insanlık suçlarını desteklemeye devam ediyor.

Batı medyasının da hükümetleri gibi Ermenistan’a destek vermesi kurumsal ikiyüzlülüğün ibret verici bir örneğini teşkil ediyor. Ermenistan’ın çıkarları doğrultusunda, Azerbaycan karşıtı haberler yapıyorlar. 

İşgal altındaki bölgelerin uluslararası hukuka göre Azerbaycan’a ait olduğu söylüyorlar. Fakat Ermenistan’ın işgalci konumunu meşrulaştırmak amacıyla sözde Ermeni Soykırımı iddialarına vurgu yapılarak Müslümanlar Hıristiyan Ermenilere saldırdı gibi destek yayınları yapılıyorlar.

Ruhunu şeytana satmış bu İblis’in çocuklarına sözde medeni dünyadan dişe dokunur bir tek tepki yok.

Birleşmiş Milletlerden terör devleti Ermenistan’a hiçbir müeyyide yok.

İsrail’in Filistin’de, katil Esad’ın ve Rusya’nın Suriye’de, Çin’in Doğu Türkistan’da, ABD’nin Irak’ta, Afganistan’da, Suriye’de, Sırpların Bosna’da, Suudi Arabistan ve BAE’nin Yemen’de yaşlı, çocuk, kadınlardan oluşan sivil katliamlarına, Fransa’nın Afrika’daki katliamlarına, Orta Doğu, Afrika coğrafyasında maşa örgütlerin masum halklara yaptıklarına göz yuman da aynı sözde medeniyet havarileri değil mi?

Haçlı dünyasının insanlık adına ürettiği pek çok değer mevcut, ama yalnızca kendi dininden olanlara. İşin içine İslam, Müslüman girdimi insan da üretilen kavramlar da rafa kaldırılıyor. En son yaşananlar ile batının bilinçaltı, hayallerini süsleyen hülyaları bütün bu yargıların önüne geçip saklanan gerçekleri açığa çıkardı.

Son yüzyılda bu dünyanın başına bela olmuş ABD, aşağılık Batı zihniyeti, melun İsrail, kan severlerin şürekâsı, insanlığın yüzkarası ikiyüzlü her dinden, her milletten olan tüm zalimler bu oyunun bir parçası değil mi?

Katliam pistinin dansözü Ermeniler, dünya tarihinin en acımasız, zalimce eylemlerini gerçekleştirip kana doymayan sapık olduğunu bir kere daha gösterirken 1915 olaylarında da katliam yapanların kendileri olduğunu bugünkü icraatlarıyla gün yüzüne çıkarıyorlar.

Haçlı dünyasının azgın p..çlerinin Anadolu’da yaptıkları katliamlarla şimdi yaptıkları katliamlar aynı değil mi? 

1915 yılında Anadolu’da gerçekleştirdiği katliamlardan doyuma ulaşmayan şeytanın çocukları şimdi kaldıkları yerden devam ediyorlar. 

Masum bir yığın insan hayatından olurken, çaresizliği, ölümü, vahşeti masum sivillere yaşatan korkaklar sürüsü Ermeni p..çleri savaştan kaçarken rastgele yaptıkları atışlarla gaddarlıklarını sergilemeye devam ediyorlar.

Masum, mazlum olan, çaresizlik içerisinde olup sesini çıkaramayan ve hep haksız olan Müslümanlar. Katil, vahşi, gaddar olan ve hep haklı olan İslam düşmanı vahşi Batı, emperyalist güçler.

Dünyada son yüzyılda yaşanan gerçeğin kısa tanımı, küfür tek millettir   

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Şahika

Neymiş, domuzdan post, gavurdan dost olmazmış. Ama bizler musibete uğramadıkça nasihat almayan insanlarız... Bu durum ebedi olarak devam eder çünkü "hafızayı beşer nisyan ile malüldür".....

Hakkı Söyler

"Siz onları bir zannedersiniz, Ama kalpleri parça parçadır." "Müminler kardeştirler." Tevhid tekdir, şirk çoktur.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23