• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsmail Yaşar Hoca Cüneyt Özdemir'e ayetlerle cevap verdi! 'Siz Allah ile, O’nun âyetleriyle ve peygamberiyle mi eğleniyordunuz?'

Yeniakit Publisher
2022-01-20 23:09:00 - 2022-01-21 00:00:04

İsmail Yaşar Hoca, Sezen Aksu'nun Hazreti Adem (a.s) ile Hazreti Havva annemize yönelik "cahiller" hakaretini savunup, Erdem Özveren'e "yobaz" diyen Cüneyt Özdemir'e, yüce Kur'an'dan ayetlerle cevap verdi.

 Yeniakit.com.tr 

Youtube kanalından Sezen Aksu'nun Hazreti Adem (a.s) ile Hazreti Havva annemize yönelik "cahiller" hakaretini değerlendiren İsmail Yaşar Hoca, Aksu'yu savunup, Erdem Özveren'e "yobaz" diyen Cüneyt Özdemir'e Kur'an'ı Kerim'den ayetlerle cevap verdi.

"Bu olayı gündem yapan kardeşimiz var. Erdem kardeşimiz. Allah-u Teala kendisinden razı olsun." diyerek sözlerine başlayan Yaşar Hoca, "Ona 'yobaz' diye hakaret eden bir yobaz gazeteci var. Aslında ben bu ifadeyi kullanmayı hiç sevmem. Ama kendisi o kardeşimize sırf İslam'ı savunduğu için 'yobaz' dediğinden, kendisinin de yobaz olduğunu öğrenmiş olduk." ifadelerini kullandı.

Cüneyt Özdemir'in, Sezen Aksu'nun "cahiller" hakaretini, "Bunda ne var ki? İnsanı gaza getiren, coşturan bir şarkı." sözleri ile savunduğunu hatırlatan İsmail Yaşar Hoca, yüce Kur'an'dan ayetler aktardı:

Tevbe Suresi:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

64. ayet: Münafıklar, kendileri hakkında kalplerindekini ortaya çıkaracak bir sûrenin indirilmesinden endişe ediyorlar. De ki: Alay edin bakalım! Allah mutlaka o çekindiğiniz şeyi ortaya çıkaracaktır.

65. ayet: Onlara soracak olsan mutlaka, "Biz lafa dalıyor eğleniyorduk, hepsi bu!" derler. De ki: Siz Allah ile, O’nun âyetleriyle ve peygamberiyle mi eğleniyordunuz?

66. ayet: Mazeret ileri sürmeye kalkmayın. İman ettiğinizi söyledikten sonra inkârcılığınızı açığa vurdunuz. İçinizden bir kısmını affetsek de, diğer bir kısmını günahta ısrarcı davranmış oldukları için azaba uğratacağız.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hasan cemal

Bu lesleri Kale alipta gündem etmenin mantigi yok nasil olsa hepimiz bir gün hesaba cagirilacagiz.

abdrhman

yahu cahiller kelimesi hakaret değilki. cennette iken allahın yasakladığı meyveyi cahilce yiyip allah tarafından dünyaya sürgün edilmişler. cahil demek ana avrat küfür değilki. ne kadar büyütüyorsunuz. herhalde aç kaldınız saldırmak için bahane arıyorsunuz. her taraf din tüccarı doldu. diyanet neden ademle havanın cennetten kovuluşlarını anlatıp milleti aydınlatmıyorki. akp mi yasakladı gündem değişsin pahalılık ve doların artışı unutulsun diyemi diyanete sus diyor tayyip.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23