Hangisi daha tehlikeli ey Milli Gazete ve Karamollaoğlu?
Saadet Partisi’nin yayın organı olarak bilinen Milli Gazete, “Gençliği nereye sürüklüyorsunuz?” diyerek AK Parti’nin sahur programlarını eleştirdi. AK Parti’yi hedefe koyan Milli Gazete’nin, seçilmesi için destek verdiği CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun alkol ve kadeh muhabbetinin yapıldığı İBB konserini görmezden geldi. Milli Gazete’nin iki yüzlü tutumunu görenler, “Hangisi daha tehlikeli ey Milli Gazete ve Temel Karamollaoğlu?’ sorusunu sordu.
Milli Gazete, destek vererek seçilmesine neden olduğu CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun ‘pisliklerini’ görmemezlikten, duymamazlıktan gelmeyi sürdürüyor.
Milli Gazete haberinde bakın neler söyledi neler!
Saadet’in Milli Gazete’si “Gençliği nereye sürüklüyorsunuz?” başlığıyla bir habere yer verdi. Haberde, “20 yıllık iktidarın 20 yaşındaki gençlerinin geldiği nokta yürekleri burkuyor... Ramazan ayında her gün farklı bir ilden eğlence görüntüleri geliyor. AKP, iktidar olduğu yirmi yıl boyunca toplumsal ve manevi kalkınmayı sağlayamadığını en üst ağızdan birçok kez itiraf etmişti. “Dindar nesil yetiştireceğiz” söylemiyle yola çıkan AKP’nin iktidarı döneminde ortaya çıkan tabloda bırakın dindar nesli, gençlerimiz arasında ateistlik, deistlik, uyuşturucu madde kullanımı, LGBTİ gibi sapkın akımlar hiç olmadığı kadar arttı.” ifadelerine yer verdi. Ancak Milli Gazete'nin eleştiri yaptığı görüntülerde LGBTİ ile uzaktan yakından ilgisi olmayan, sahur programı fotoğrafı ile tef müziği yer aldı..
CHP’li Ekrem’in yaptıklarını sürekli görmemezlikten geldiler
Haberinde LGBTİ gibi sapkınlara dikkat çeken Milli Gazete ve Saadet Partisi, CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı aymazlıkları hatta bu sapkınlara verdiği desteği bir türlü göremedi. "Toplumu eşcinsel evliliklere hazırlıyoruz" açıklaması yapan Ekrem İmamoğlu'nun iftar yemeğine de katılan Milli Gazete yönetimi, okurlarını hayrete düşürdü.
İBB’nin skandal Ramazan etkinliğini görmediler, duymadılar!
CHP’li İBB yönetiminin geçtiğimiz günlerde ‘İstanbul’da Ramazan Etkinlikleri’ başlığıyla bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte verilen konserde “Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde” şarkısı söylendi. CHP’li Ekrem’in Ramazan ayında dahi alkol propagandası yapması tepkilere neden olurken, Saadet’in Milli Gazete’si bu skandalı görmemezlikten, duymamazlıktan geldi.
