• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Barolardan skandal bildiri

Yeniakit Publisher
2020-03-20 09:51:00 - 2020-03-20 09:52:16
Barolardan skandal bildiri

Afrin Operasyonu’na karşı çıkan Türk Tabipleri Birliği’ne (TTB) destek veren, ihanet bildirisine imza atan sözde akademisyenlere sahip çıkan ve bünyesinde LGBTİ hakları Merkezi kurulmasına göz yuman Ankara Barosu, görüşmemiş bir pişkinlik daha sergiledi.

 Hakkı Bilir  İstanbul 

Küresel çapta devam eden ve ülkemize de sıçrayan koronavirüs salgınını bahane eden Ankara Barosu, cezaevlerinde tutuklu bulunan FETÖ’cü ve PKK’lı teröristlerin tahliye edilmesi için basın açıklaması yaptı. Skandal açıklamada şu ifadelere yer verildi:

LGBTi sevici 32 baro

“Hasta, yaşlı hamile ve çocuklu kadın tutuklular acil bir çözüm bulunmaması halinde telafisi imkansız yaşamsal risklerle karşılaşacaktır. Yaşlı, hasta, kadın ve çocuk hükümlüler yönünden, Ceza İnfaz Kanunu’ndaki ‘infaza ara verme’ ve ‘özel infaz usulleri’ konusunda bir kısım değişiklikler yapılarak ve ya ek hükümler konulara acil çözümler bulunmalıdır. Bu düzenleme yapılıncaya kadar salgın hastalık süresince infaza ara verilmesi ve ya cezanın evde infazı gibi tedbirlere başvurulması gerekmektedir”. Öte yandan alçak bildiriye; LGBTİ sapkınların her türlü faaliyetine destek veren İstanbul ve İzmir Barosu dahil olmak üzere 32 baro da destek verdi.

Yeni Akit Gazetesi
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Murat gözükara

Aşağılık sapıklar.. SAVCILAR uyuyor mu

son söz

Bu baro başkanlarına bir sorum var: Farzedelim bu başkanlardan birinin çocuğuna birisi cinsel istismarda bulundu. ve bu suçluda şimdi hapiste ve hasta. Bu suçluyu şimdi SALIVERELİM Mİ ?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23