• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Küresel güçler(!) planlarını aksatmadan hayata geçirtiyor mu?

12 Kasım 2021
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

ABD’de 1990 yılında devlet tarafından her kurumdan yurtdışında eğitilmek üzere gönderilen devlet memurları gibi ben de doktora üstü -Post doktora çalışmalar yapmak tarım alanında ve daha pek çok çalışmalar yapmak üzere görevlendirildim!

1990’lı yıllarda Türkiye koalisyonlarla birkaç yıllık hükümetlerle tamamen dış güçlerin tesiri ile kurulan ve yıkılan ve transfer edilen milletvekili, bakanlarla ülkemizde yüzde yüzlere varan enflasyon ve devalüasyon rakamları yanında ülkemizde eskiden olan sağ sol çatışmaları yanında bu yıllarda da Kürt, Alevi, Sünni çatışmaları yaşatılırken bu problemler halen günümüzde de devam ettirilmektedir!

Hakikaten üniversite eğitimi aldığımız 1980 öncesi yıllarda Allah rahmet eylesin hocaların hocaları Prof.Dr. Sabahattin Zaim, Prof.Dr. Nevzat Yalçıntaş, Prof.Dr. Turan Yazgan gibi duayen hocalardan doktora almış gibi hocalarımız hep derdi ki: “Evladım okuyacağını tabii ki oku da lakin bir defa görüp yaşamak daha büyük tecrübedir!

Türkiye’nin bu sıkıntılı yıllarının neden yaşandığını ve kimler tarafından dünyanın idare edip yaşatıldığını ve ileriye dönük planlar ve Ar-Ge çalışmalarının yapıldığını uzay teknolojileri yanında dünyayı idare eden güçlerin para politikalarının Nevada’da karşılıksız basılan darphanelerdeki dolarların, Florida’daki donanma üstünde dünyayı nasıl kontrol ettiklerini gözlerimizle gördük!

ABD’de gözlerimle gördüm! 

ABD’de eğitim aldığımız yıllarda bir gün bizi Kentucky Üniversitesi’ne davet ettiler. Yıl 1990 ve Şarkiyat Enstitüsü! Devlet olmak ve dünya üzerinde hakimiyet korumanın birinci perdesini ve bölgemizde çıkan olayların sebebini orada görünce pek de şaşırmadım!

ABD’de pek çok üniversitede Pentagon’da görevli devlette çalışan, Kur’an’ın manasını, maksadını, temelini ve muradını araştıran dünyadan seçilmiş pek çok akademisyenin çalışması yanında Türkiye ile ilgili olarak da bugün bir türlü çözüm bulamadığımız Kürt meselesi, diye önümüze koydukları problemin 35 sene önce yine aynı üniversitelerde devletin ilgili birimlerinde Kürtçe’nin; Zazaca’dan Kırmançı’ya kadar lehçelerinin öğretildiği, kültürlerinin ezberletildiği insanları gözlerimle gördüm! 

ABD’nin en büyük donanma üssünde uzay teknolojilerini araştırırken, bir kısmımız da barlarda gece kulüplerinde eğlenip geleceklerini hiç de düşünmeden bol bol resim çektirip kurdukları ikili ilişkilerle “gelecekte Türkiye’de nasıl makam sahibi olurum”u konuşuyorlardı herhalde veya “kısa yoldan nasıl köşeyi döneriz” vs, evet yıllar sonra gördük ki bunların hepsi hakikat oldu!

Bizlerin de donanma üssünün bahçesinde tütün yaprağından yakınlaşarak 33 kat içine girip; yine oradan gökyüzüne 33 kat çıkıp SEYYARE’leri temaşa ettirmeleri de gökyüzünden uydularımızla aldığınız nefesi tespit ediyoruz her şey kontrolümüzde o mesajı da belki bugünlere uzay teknolojilerine sahip olanların dünyaya hakim olacakları noktasındaki mesajlarıydı! 

ABD’ye hoş geldin merasimi!

Yine Washington’da Beyaz Saray’ın özel bir biriminde Amerika’ya bütün dünyadan eğitim için gelen bütün görevlileri hoş geldin merasiminde tamamen Holistic bir cam küre içinde herkesin tek tek geldiği ülkenin adı ve şehrini söyleyerek tanıtımının yapıldığı bölümde birkaç saniye içinde cam küre de Amerika’ya nereden geldiniz? Sorusuna cevaben verilen: Türkiye-Kastamonu yer bulmayı zorlaştırmak için birazdan muzipçesine ilçeyi de belirterek İnebolu dediğimde birkaç saniyelik gecikmeyle İnebolu sahilinde bir balıkçının liman açıklarında canlı yayında balık tuttuğunu göstererek “Mr. Maranki, Amerika’ya hoş geldiniz?” derken bundan 35 sene önce canlı yayında bizi izledikleri mesajını vermeleri bir devletin teknolojik gücünü ve büyüklüğünü göstermeleri de planın bir parçasıydı!

Cambaza bak!

Havanda su döv!

Körler sağırlar birbirini ağırlar!

Üçlü maymunu oyna!..vs

40 sene önce ABD’de bunlar olurken Türkiye’de yukarıda saydığım başlıkları altında dün olduğu gibi bugün de ilim, bilim, terakki, anlayış, üretim, teknoloji alanında savunma sanayiindeki muhteşem gelişmeleri bir yana bırakırsak maalesef başta gıda ve sağlık ve eğitim alanında tamamen batının kopyası çöpe atılmış bilgileriyle yoğrulan gençliğimiz ve yine şeytan aklından küresel güçlerin ürettiği sermayenin ürettiklerini tüketen gıda ve ilaç sanayi maalesef bütün tahribatıyla Anadolu’nun asıl ve asil insanlarını tarumar etmektedir!

Türkiye’de dün olduğu gibi maalesef bugün de devlette çalışan ve bugün de değişmeyen hatta daha çok liyakatsiz ve ehliyetsiz “Bu yurtdışından transfer edilen, sözde dil bilen tecrübeli..” adamların bir araya geldiği makam mevki sahibi yapıldığı bir dönemi 40 yıllık devlet memurluğumda görmedim, duymadım, işitmedim diyenlerin sayılarının arttığı bir gerçektir!

Türkiye’nin bugünkü durumu maalesef siyaset arasında olan kayıkçı kavgalar yanında porno ve uyuşturucunun tavan yaptığı, birilerinin ürettiklerini bu ülkenin asıl ve asil insanlarına tükettirilerek denek yapılmaktan Türkiye’mizin acilen kurtarılması zorunludur elzemdir ve katidir!

Bunların hesabını sormayanlardan Milletimiz “başlarına bir hal, sağlıklarına bir helal gelmezse..” sandık başında hesabı soracaktır! Vesselam. 

WhatsApp ihbar hattı 0530 200 00 96

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Evet geçirtiyor

Çünkü nizam, sistem onların. Oyun kurucu onlar maalesef...

Öztürk

Türkiyeyi Türkler yönetmiyorki! Kimisi balkan göcmeni, kimisi sebataist, kimisi bilmem ne.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23