• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ali Akben
Ali Akben
TÜM YAZILARI

6284 ve İstanbul Sözleşmesi

06 Eylül 2020
A


Ali Akben İletişim:

Değerli dostlar etrafın tozlu ve dumanlı olduğu bugünlerde yine yeniden iki ucube yasaya dikkatinizi çekmek istiyorum.

Covid 19 ile yatıp, Akdeniz’in Türk gölü olduğunu unutan şımarık gâvur dölünün zırvaları ile kalktığımız böyle zor bir zamanda bile başka iş mi yok diyenlere amenna diyerek toplumun huzur ve refah nüvesi olan aile kurumunun içler acısı halini bir kez daha ilgililere hatırlatmak istiyorum.

Çünkü al birini vur ötekisine. Her iki yasa da aile kurumunu tarumar ederek toplumun temel yapı taşını dinamitliyor, birlik hamurumuzu sulandırıyor.

Cinayetlerin ana sebebi olmaya devam ediyor.

Cehennemin taşlarının iyi niyetle örülmesi örneğinde olduğu gibi belki de iyi niyetle çıkarılan bu iki yasanın yürürlüğe girmesinden bugüne istatistiklere baktığımızda aileyi koruma şöyle dursun yuvalar darmadağın, aile içi cinayetler ise füze hızı ile artmış gözüküyor.

Her şeye muhalefet etmeye yeminli malum zihniyet ve mensubu oldukları partinin aşk ile bu yasayı savunup şevk ile koruma altına almak istemesini iyi tahlil etmek gerekir.

Muhalif güçler bu iki ucube yasayı savunduğu gibi bir savunmanın binde birini ülkemiz lehine başka alanlarda yapsa ve devletimizin önüne engel olmasa sanırım bizi kimsenin durdurmaya ne gücü yeter ne de kudreti.

Domuzdan post olmaz

Türk gölünü kana bulamak isteyen gâvur dölleri yine iş başında.

Gâvurdan dost olmaz evrensel kuralının bir kez daha tescillendiğini görüyoruz.

Ülkemiz tam bir ateş çemberinin ortasında.

Doğudan batıya kuzeyden güneye acımasız zalim sömürgeci zihniyet, mazlumların yanında saf tutmamıza ve onlarla birlikte hodri meydan dememize karşı topu birden yeniden saldırıya geçti.

Ülke olarak hiç olmazsa asgari müşterekte buluşalım. Asgari müşterek nedir dersek. Elbette ulusal güvenlik derim.

Şu doğru bu doğru elbette bunun gerçek doğrusunu tarih kitapları yazacak.

Nasıl cennetmekân Abdülhamid hanı, bugün doğru yazan tarihten öğreniyorsak aynısını bizden sonraki nesil de bizlerin tam ve net olarak göremediği doğruyu görerek bugünleri daha şümullü tahlil edecek.

Gerçekten zor bir zaman diliminde yaşıyor ve gördüğümüz acı gerçeklere rağmen uyuyanların varlığını görmek birçoğumuzda kırılma ve çöküntü yaşatsa da tek tesellimiz ümitvar olunuz tavsiyesi.

Ümitvarız ve bu zor günler gerçek dostları ve dostluğu birçoğumuza yeniden öğretecek gibi.

Dünyayı yaşanmaz hale getiren hakim sistemin olmayan vicdanına sığınacak değiliz.

Mazlumun ahını ve sillesini yakın zamanda yememiş olan hakim güç bundan sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını bilmeli.

İnsanlık her zamankinden daha fazla bir savrulma içerisinde.

Dünya jandarması ve onun gölgesi konumunda olan ülkeler daha fazla üç maymun oyuncusu olmamalı.

Her şeyi kahvehanedeki sade vatandaşın bile görebildiği bir gerçeklikle ilgili daha fazla üç maymun oyunu oynanamaz.

ABD ve Avrupa ile mücadele elbette zor ve meşakkatli. Bu gerçeklikten dolayı mazlumların ahları ve kimsesizlerin vahları ilahi gazaba davetiye çıkarıyor.

Bugüne kadar zalimler hep mazlum kıyamları ile diz çöküp el eman demiş. Yarınlara bu evrensel gerçeklik nedeni ile umutla bakanlardan olalım.

Tıpkı dün olduğu gibi bugün de bu zor ve çetrefilli günlerden galip çıkarak dosta güven düşmana ise korku salmaya devam edeceğiz.

Covid-19, süreci hızlandırıyor.

Hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının işaretlerini veriyor. Bir musibetin bin nasihatten daha etkili olması gerçekliğini hatırlatarak makalemi sonlandırıyorum.

Bugünlük de bu kadar.

Kalın sağlıcakla.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

serhat

değil,Gavur türk olduğumuz için değil,Müslüman olduğumuz için bize dost değil!Onlara benzeyen,onlar gibi yaşayan,onlar benzer hayat tarzını kabul eden tür, onlara düşman değil,onlar dosttur ve onu dost ve müttefik görürler.Türklüğü/ulusuçuluğu ÖN plana çıkarmayalım.Ümmet anlayışını ön plana çıkaralım.kaldı ki;Türkiye'de sadece bir ulus yaşamıyor!

Celil yağmuroğlu

Sayın hocam çok güzel konulara değindiniz,,,Allah Akit Medyasından Allah razı olsun,,Milli Medyamızın bir Lideri olarak görüyoruz,,ve senelerdir içtenlikle takip ediyorum ve Akit sayesinde binlerce sayfalık Arşivim oldu,, Dün ( Ters Kutuplar )Programını zor takıp ettim,,Yahu kardeşler ben bir Irak Türkmeni olarak ,,kendimden bile utandım,, Sosyolog bilimcisi ,,Aile kavramını anlatmaya çalışıyor doğru dürüst anlatamadı,,Siyaset bilimcisi,,Kendi Çocuklarından örnek veriyor,,Milliyetçi siyasetçi bilmem ne,,geveliyor,,,Allah razı olsun Murat ALAN güzel son noktayı koydu programı kurtardı,,,Ama aslında ben bu programı çok benimsedim çünkü Türkiyenin ,,,,,HAYATİ VE. MEMAT ,,,,,Büyük bir sorunudur,,Konuklar çok iyi uzmanlardan olmadı gerek,,.,,Ben bir Yükse Mimar olarak,,Ben ,,,,AİLE VE GENÇLİK,,, Konusunda 3 senedir araştırma yaptım ve yapıyorum ,,,Şunu gördüm,,,Aile Kavramı ,,,,ÇOCUK,,7,,AYLIK İKEN BAŞLIYOR,,,Çünkü çocuk Annenin karnındayken bu ayda Annenin Sesini net olarak duyar yaniAnne( KURAN. OKURKEN DUA EDERKEN DUYAR.) Anne neler yaparsa duyar ve tepki gösterdiği bile oluyor,,el ve ayak hareketleri Anne bunlar hisseder,, ve algılar,,,Anne götüyse ayni tepkiyi verir,,,Babanın sesini çok iyi algılamaz çünkü Annenin ses Frekansı ince ve keskin olduğu için ve en önemlisi Anneyle Çocuk arasında,,,( SILATI RAHİM ) bağı var,,,Bunu dini ve ilmi olarak araştırdım,,,Çocuk doğduktan Sonra Çocuğun evde İKİNCİ ÖĞRETMENİ ANNEDİR,,NEDEN İKİNCİ,,,ÇÜNKÜ BİZİM ANNEMİZİN İLK ÖĞRETMENİMİ /////ALLAHIN RESULUDUR//// Annemiz İLK ÖĞRETMENİDİR,,,Çünkü Anne Dini ve İmanı Peygamberden almıştır,,İKİNCİSİ,,Ev ortamı Aile yapısı Baba,,Dede,,Kardeşlet,,ÜÇÜNCÜSÜ,,Mahalle,,,Semt,,,DORDÜNCUSU,,,ÜÇÜNCÜ ÖĞRETMEN yani ( YANİMUALLİM ) Devlet Ocağı ,,,Bunu fazla uzatmaya gerek yok,,,MİLLİ EĞİTİMİMİZ BELİ ,,,ÇOCUK OKULA GİRER ,,,ÖĞRETMENLER. LAİK AVRUPA. SİSTEMİ,,İMAMLI ÇOCUK OLUR. İMANSIZ. ÇOCUK,,,,ATEİST ÇOCUK,,,BABASINI. ANADINI,,KİM OLGUĞUNU BİLMEZ,,,,,SORUYORUM,,,BUĞÜN. TÜRKİYEDE,,,ÇOCUK. DEDESİNİN İSMİNİ BİLEN. VARMI,,,YOK NEDEN,,,ÇÜNKÜ. NÜFUS CUZDANINDA. DEDE ADI YOK,,,BOŞUNA. SOYADI GETİRMEDİLER,,,,TÜRKİYEDE,,,PROF,,AKADEMİSYENLETİN,,,TARİHÇİLERİN,,,DİN ADAMLARININ,,,%85_cahil ve zır cahil,,,Vesselam,,
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23