• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Youtube'da akıl almaz yayın! Bakın gençlerimiz nasıl zehirleniyor!

Yeniakit Publisher
2019-12-07 19:45:00 -

LGBTİ'li sapkınları meşrulaştırmaya çalışan çevrelere en büyük desteği Youtube adlı platform veriyor. Yüzbinlerce aboneye sahip En İlginçler adlı Youtube kanalı Ankara stüdyosunda eşcinsel bir sapkını konuk ederek akıl almaz bir yayına imza attı.

 Taha Emre ÖZDEMİR  yeniakit.com.tr 

Eşcinsel sapkınları meşrulaştırma çabalarına en çok destek verenlerden Youtube adlı video platformu genç nesli zehirlemeye devam ediyor.

Yüz binlerce abonesi bulunan 'En İlginçler' adlı Yotube kanalı, Ankara stüdyosundan yaptığı yayınla gençler için kötü bir örnek olan eşcinsel sapkını 16 dakika boyunca konuşturdu.

Yayında akıl almaz ifadeler kullanan eşcinsel sapkınla yapılan video kamuoyunun sert tepkilerine sebep oldu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Fatih

Şu haberi lütfen kaldırın. Kötünün reklamını yapıyorsunuz. Şu ana kadar 850 kişi görüntülemiş. Sayenizde yaygınlaşacak...

mustafa

BAK İBN.C.K. ŞİMDİ SEN İSTEDİĞİMİ YAPARIM DİYORSUN YA. İŞTE O ÖYLE OLMAZ NEDEN. O ZAMAN BİZDE İSTEDİĞİMİZİ YAPARIZ. MESELA SİZİ KARABUDAK AĞACININ EN SİVRİ DALINA OTURTMAK İSTERİZ. AMA DEVLET BUNA İZİN VERMİYOR. NE YANİ BİZDE SENİN GİBİ ÇIKIP HAYIR BUNLARI ANKARANIN YANİ ÜLKENİN BAŞKENTİNDE G....TLERİNDEN KAZIĞA OTURTALIM DİYE EYLEMMİ KOYALIM. YOKSA SİZEMİ K.....LIM. TABİKİ O EYLEMİ GERÇEKLEŞTİRİP SİZİ KARABUDAK AĞACININ EN İĞNELİ VE BUDAKLI KISMANA OTURTURUZ. AMA MAALESEF O KÖTÜLEDİĞİN DEVLET SENİN G...TÜNÜ KOLLUYOR. EYER SANA G...TÜNÜ ULU ORTA YERDE S..KT..RMENE İZİN VERMEYEN DEVLET, O İZNİ VERSEYDİ. O ZAMAN BİZEDE SİZE KAZIK SOKMAK İÇİN İZİN VERMEK ZORUNDA KALIRDI. ANLIYACAĞIN BU DEVLET SİZİN G..TÜNÜZÜ KOLLUYOR DEVLETE LAF ETMEYİN. İBN.L.K PEŞİNDE KOŞMAYIN.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23