• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yine bir İETT skandalı! Vatandaşlar ölümden döndü

Yeniakit Publisher
2021-09-27 15:06:00 - 2021-09-27 17:37:13

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun işbilmezliği az kalsın İstanbullunun hayatına mal oluyordu. İBB'ye ait bir İETT otobüsü Bayrampaşa halin önünde seyir halindeyken bir anda alev alarak yanmaya başladı. Yangın sonucu otobüs kullanılamaz hale gelirken yolcular korku dolu anlar yaşadı.

 yeniakit.com.tr 

CHP'li Ekrem İmamoğlu idaresindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı İETT, her gün yeni bir skandalla gündem oluyor. Son olarak bir İETT otobüsü Bayrampaşa halin önünde seyir halindeyken bir anda alev alarak yanmaya başladı. İETT otobüsü yangın nedeniyle kullanılamaz hale gelirken yolcular ölümden döndü.

"Her şey çok güzel olacak" ve "Ulaşımı rahatlatacağız" vaatlerinde bulunup halkı kandıran CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaşanan rezaletler karşısında sessizliğini korurken vatandaşlar sosyal medyadan duruma isyan etti.

Alev alev yandı

Bakımsızlıktan dolayı arızalanıp alev alan İETT otobüsü az kalsın İstanbullunun canına mal oluyordu. Yolcular yanan otobüs nedeniyle korku dolu anlar yaşarken beceriksiz ve işbilmez bir yönetim sergileyen İmamoğlu'na tepkiler çığ gibi büyüdü.

Seçildiği günden bu yana vatandaşlara hizmet etmek yerine şov ve reklam peşinde koşan İmamoğlu'na isyan eden vatandaşlar, "Arızalanıp yolda kalmasına razıydık", "Böyle bir rezillik yok", "Gittikçe daha beter oluyor" diyerek tepkilerini dile getirdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

İşte o tepkilerden bazıları:

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

adem

efendi kendine yapılacak müdahale istiyor sonra manzumları oynasın bu haram zadelere ilk sorulacak soru nereden buldunuz.

Aaaaa

Vallahi ona oy verenler düşünsün
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23