• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Üniversiteden skandal talimat: Onları öldürün

Yeniakit Publisher
2018-12-31 11:13:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Üniversiteden skandal talimat: Onları öldürün

Hindistan'ın Uttar Pradesh kentinde yer alan bir üniversitede görev yapan rektör yardımcısının yaptığı açıklamada ülke içerisinde tepkilere neden oldu. Rektör yardımcısı Raja Ram Yadav yaptığı açıklamada, "Eğer arkadaşlarınızla kavga ederseniz, onları dövün, mümkünse öldürün" dedi.

Hindistan'da devlete bağlı olan bir üniversitenin öğrenciler arasındaki anlaşmazlıklara yönelik sunduğu çözüm ülke gündemine damgasını vurdu. Üniversitenin rektör yardımcısı tarafından yapılan açıklamada "Eğer arkadaşlarınızla kavga ederseniz, onları dövün, mümkünse öldürün" ifadeleri kullanıldı.

Uttar Pradesh kentinde yer alan Veer Bahadur Singh Purvanchal Üniversitesi'nin rektör yardımcısı Raja Ram Yadav, şoke edici sözleri okul tarafından düzenlenen bir etkinlikte söyledi.

"Mümkünse öldürün"

Etkinlik sırasında konuşma yapan Yadav, "Eğer bu okulda öğrenciyseniz, bana asla ağlayarak, şikayet ederek gelmeyin" dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

"Bunun yerine, eğer arkadaşlarınızla kavga ederseniz, onları dövün, mümkünse öldürün. Biz daha sonra icabına bakarız"

Konuşma ANI haber ajansı tarafından da yayınlanırken, Yadav, halihazırda suç oranının yüksek olan Uttar Pradesh'da gerçekleştirdiği konuşmasından ötürü eleştirilerin hedefi oldu.

"Öğrencilere barışı öğretmeli"

Uttar Pradesh Bakanlar Kurulu üyesi Sidharth Nath Singh, Yadav'ın açıklaması üzerine yaptığı açıklamada "Bu yanlıştı. Yadav, böyle yorumlar yapamaz. Öğrencilere barışı öğretmeli. Böyle bir zihniyetin bu pozisyonunda kalmaya hakkı yoktur. Umarım hakkında gerekli adımlar atılır" dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23