• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'den Tripoliçe Katliamı açıklaması

Yeniakit Publisher
2021-09-23 19:57:00 -
Türkiye'den Tripoliçe Katliamı açıklaması

Dışişleri Bakanlığından, 23 Eylül 1821'de Yunanistan'ın Mora'da yaşayan Osmanlı Türklerine yaptığı katliamla ilgili açıklama geldi. Tripoliçe Katliamı'na ilişkin yapılan açıklamada, "Mora Yarımadası’nda tek bir Türk'ün dahi canlı kalmamasını hedefleyen bu insanlık dışı katliam, tarihe kara bir leke olarak yazılmıştır." denildi.

Dışişleri Bakanlığından, 23 Eylül 1821'de Yunanistan'ın Mora'da yaşayan Osmanlı Türklerine yaptığı katliamla ilgili açıklama geldi.

Tripoliçe Katliamı'na ilişkin yapılan açıklamada, "Mora Yarımadası’nda tek bir Türk'ün dahi canlı kalmamasını hedefleyen bu insanlık dışı katliam, tarihe kara bir leke olarak yazılmıştır." denildi.

Dışişleri Bakanlığı'nın Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Mora Yarımadası'nda tek bir Türk’ün dahi canlı kalmamasını hedefleyen bu insanlık dışı katliam tarihe kara bir leke olarak yazılmıştır. Her fırsatta tarihi gerçekleri çarpıtarak başkalarına ders verme gafletine düşenler, kendi işledikleri mezalimin asla unutturulamayacağını bilmeli ve gerçeklerle samimi şekilde yüzleşmelidirler."


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

BK

vay şerefsizler vay hainler demek resmen katliam yapmışlar türklüğü katletmişler bunlardan ne post olur nede dost resmen düşman yunan gavuru it sürüleri

Meaut

CehaletPartisinin ibb şeysi ise ziyarete gitmis,... Zafer kutllayacak demek ki
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23