• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

PKK’dan Barış Günü’nde şiddet çağrısı

Yeniakit Publisher
2019-09-01 11:21:00 - 2019-09-01 11:22:51

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
PKK’dan Barış Günü’nde şiddet çağrısı

HDP’li Diyarbakır, Van ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlıklarına “Terör örgütüne yardım ve yataklık” suçlamalarıyla soruşturma başlatılarak, yerlerine kayyımların atanmasıyla muslukları kesilmeye başlayan terör örgütü PKK, sözde şehir yapılanması olan (KCK) aracılığıyla, ‘1 Eylül Dünya Barış Günü’nde halkı şiddete davet etti.

Terör örgütü PKK/KCKHDP’li Van, Diyarbakır ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlıklarına kayyım atanmasıyla kesilen musluklarının, yeniden açılması için ‘Barış Günü’nde halkı şiddete davet etti. Sözde lider kadrosu başta olmak üzere örgüt sözcüleri, kayyım atamalarının hemen ardından art arda yaptıkları açıklamalarla sözde demokrasiyi savunmaya başladılar. Terör örgütünün Şehir Yapılanması KCK, 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle yaptığı açıklamalarda da halkı ‘Barış’ yerine ‘Direnişe’ ve sokaklara çıkmaya davet ederken şiddet çağrısı yaptı. 

Halkı güvenlik güçlerine karşı kışkırtıyorlar

Kayyım darbesiyle güç kaybeden terör örgütü PKK/KCK, “1 Eylül Dünya Barış Günü’nde gerçekleşecek olan mitinglerde kayyım darbesine karşı haklı taleplerimizi haykırmak için alanlara akalım, faşizme karşı direniş içinde olalım” diyerek halkı güvenlik güçleri ile karşı karşıya getirmek için çaba harcıyor.

Türkiye’nin dışında batıda da eylem çağrısı yapan terör örgütü, “Avrupa, Kanada, Avustralya, Japonya’da, kısaca tüm dünyada yaşayan halkımız, dostlarımız ve demokrasi güçlerinin bu kararlı direniş içinde yerini alması, saray darbesine karşı mücadelesini yükseltmesi dönemin temel görevi olmaktadır” ifadeleriyle de Türkiye’yi batıya şikayet etmeye çalışıyor.

Polis gerekli önlemleri aldı

Terör destekli HDP’li belediye başkanlarının görevden alınarak yerlerine kayyım atanmasının ardından, teyakkuza geçen güvenlik güçleri, olası yasadışı eylemlere karşı gerekli tüm önlemlerini aldı. Özellikle kayyımları bahane ederek 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde sokaklarda korsan gösteri yapmak isteyen kişi yada gruplara karşı yapılması gerekenler ilgili birimlere aktarıldı. Sokak eylemlerinde güvenlik güçleri ile özellikle kadın ve küçük yaşta çocukları ön saflara süren terör örgütü, medya yapılanması aracılığı ile sözde gazeteci kılığındaki elemanlarıyla çektikleri görüntüleri terör sevici medya yapılanmalarına servis etmeyi planlıyor. Yetkililer güvenlik güçlerini, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından değiştirilen basın kartları konusunda uyararak, sahte basın kartları taşıyan kişi ya da kişilere karşı gerekli yasal işlemlerin yapılması konusunda da uyarıda bulundular.

Yeni Akit Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Rabia Zafer

Hadi Oradan Yalancı Şerefsiz Hain Alçaklar. Para Muslukları Kesilince Ortalığı Karıştırmak İstiyorsunuz. Sizin Derdinizin Demokrasi Olmadığını Millet Çok İyi Biliyor. Yalancı Şerefsizler. Gerekirse Polis Hadlerini Bildirmelidir.

davinci

DNA testi yapılmalı 40 yaş üzerine hangi milletten olduğunu öğrensin insanlar çokk çokkkk insanı pkkdan kurtarırız.masraflı olur diyeceklerdir.40 yıldır az mı masraf ettik.geleceğide hesaplarsak çok daha ucuz .vatandaşın eline verirsiniz DNA sonuçlarını pkk dağılır gider.yazık bunların çoğu türk aslında türkçeyi unutmuşlar kendilerini başka bişey zannedip pkkya katılıyorlar.şimdi diyecek bazıları ırkçısın sennnnn.türkiyede ırk diye bişey yokki arkadaşlar rahat olun.pkk nın ırkçılığıyla başetmenin en gerçekçi radikal yolu insanlarımıza DNA testi yapmaktır.cehaletlerinden oluyor bunlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23