• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Webtekno'dan Müslüman Türk milletine skandal hakaret! "Eşcinsel sapkınlar ileri zekalı, millet gerizekalı" algısı

Yeniakit Publisher
2021-02-08 18:39:00 - 2021-02-08 19:40:21
Webtekno'dan Müslüman Türk milletine skandal hakaret! "Eşcinsel sapkınlar ileri zekalı, millet gerizekalı" algısı

Sözde Avusturyalı bilim adamlarının yaptığı araştırmaya göre diyen Webtekno, milli değerlerini savunan, ahlaksızlığa karşı sesini yükselten Müslüman Türk milletini "düşük zekalı" diyerek hakarette bulundu ve sapkınlık propagandası yaptı. Vatandaşlardan ise "Kafası belaltı çalışan sapkınlar ileri zekalı, aileyi ve ahlakı savunan Müslüman Türk milleti gerizekalı, öyle mi?" tepkisi geldi.

 yeniakit.com.tr 

Sapkınlığın yayılması için Avrupa ve ABD tarafından fonlanan eşcinsel sapkın örgütlerin Boğaziçi Üniversitesi'ndeki de boy göstermesinin ardından sapkınlık propagandası başladı.

Teknoloji ve bilim haberi yaptığı iddiasıyla eşcinsel sapkınlık propagandası yapan Webtekno isimli site, Müslüman Türk milletini hedef alarak algı operasyonuna girişti.

"Uçkur düşkünü sapkınlar ileri zekalı, Müslüman Türk milleti gerizekalı" algısı

İslam'ın lanetlediği eşcinselliği yaymak için her gün yeni bir algı operasyonu yapılırken Webtekno isimli LGBT sevici site, sözde habere "Araştırmalara Göre Düşük Zeka Seviyesi ve Homofobi Birbiriyle Bağlantılı" başlıklı sözde haberiyle iğrenç fiilin yayılmaması için tepki gösteren ve sesini yükselten Müslüman Türk milletine 'gerizekalı' diyerek hakaret etti.

Çağla Tanrıverdi imzalı milleti susturmaya yönelik haberde, "Homofobik davranışlarda bulunan insanların normal insanlara göre zeka konusunda daha geride olduğu ortaya çıktı." ifadeleri kullanıldı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Bu algı operasyonuna vatandaşlardan sert tepki geldi.

Algı opersyonuna büyük tepki

Sözkonusu haberin altına vatandaşlar tarafından büyük tepki geldi. Algı operasyonuna karşılık vatandaşlar, "Bu testi eşcinseller mi yapmış?", "Böyle böyle yayacaklar", "Kendi varoluşuna saygı göstermeyen birine saygım olmaması benim zeka seviyemi mi gösteriyormuş", "LGBT destekleyenler her haltı şıp diye anlayıp üstün zekalı mı oluyor?", "Normali anormal gösterme çabası", "Zekayı uçkura bağlayan zeka sıkıntısı çekiyordur", "Bu propagandayı gören pek çok sapkın karşıtı susmak zorunda kalacak", "Yıllar önce hastalık denilen sapkınlığa karşı olmak hastalıklı ilan edin"  şeklinde yorumlarla tepki gösterdi.

İşte Webtekno'nun ileri zekalı uçkur düşkünleri:

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mustafa kaya

AFFERİM AKP. %99 MÜSLUMAN ULKEDE SAPKIN DERNEKLERİ KURDURTTUN.  

Resat

Araştırmalarında ovduklerinden onlara istedikleri kadar gönderelim. Kapıları açsınlar kafi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23