• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Muhsin Yazıcıoğlu kim ki öldürülsün!” diyen CHP’nin Akıl Hocası’na tepkiler büyüyor: Kalbi mühürlü!

Yeniakit Publisher
2019-05-19 14:11:00 -
"Muhsin Yazıcıoğlu kim ki öldürülsün!" diyen CHP’nin Akıl Hocası’na tepkiler büyüyor: Kalbi mühürlü!

Sosyal medya paylaşımlarında “Muhsin Yazıcıoğlu kim ki öldürülsün!” yaklaşımında bulunduğu ortaya çıkan CHP’nin akıl hocası Necati Özkan’a büyük tepki var. Rahmetli Başkan’ın sevenlerinin kendisini arayarak tepkilerini dile getirdiklerini söyleyen Muhsin Yazıcıoğlu’nun dâvâ arkadaşlarından Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “Onların gözleri var görmezler, kulakları var duymazlar. Kalplerine mühür vurulmuşları muhatap almayız!” dedi.

 Hasan Üstün  yeni.akit.com.tr 

Seçim sonuçlarını oy verenler değil, oyları sayanlar belirler!” diyerek 31 Mart’ın arka plânını adeta gözler önüne seren CHP’nin akıl hocası Necati Özkan’ın ortaya çıkan sosyal medya paylaşımlarında Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’na yönelik ifadeleri tepki çekmeye devam ediyor.

Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ile ilgili şehir efsaneleri bana inandırıcı gelmiyor, bazen bir kaza niçin sadece bir kaza olamaz mı beyler? Muhsin Yazıcıoğlu hiçbir zaman dengeleri değiştirecek bir güç sahibi olmadı ki, Yazıcıoğlu’nun öldürülmesi kime ne sağlayacak ki?” ifadelerini sosyal medyada kullandığı ortaya çıkan Özkan’a vatandaşlardan büyük tepki var.

Gündoğdu: Kalpleri mühürlü, muhatap almayız!

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun dava arkadaşlarından Metin Gündoğdu yeniakit.com.tr’e konuya ilişkin değerlendirmede bulundu.

Rahmetli Başkan’ın sevenlerinin kendisini arayarak tepkilerini dile getirdiklerini söyleyen Eski BBP Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu şöyle devam etti:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Rahmetli Muhsin Başkan’ın cenaze merasimine katılanların ortaya koyduğu  tablo, Rahmetli Muhsin Başkan’ın özgül ağırlığını göstermiştir. Rahmetli Başkan Ümmet’in, milletin gür sesidir. Rahmetli Muhsin Başkan, Anadolu’nun yiğit bir sesi, doğruya doğru, yanlışa yanlış diyen hiçbir dış odakla irtibatı olmayan, ömrünü ümmete ve millete adayan büyük bir dâva adamıdır. Onun ağırlığını, yiğitliğini, vatanseverliğini, fedakârlığını, cefakârlığını onun dünya görüşüne benimsemeyenler de kabul etmiştir. Nitekim, Merhumun cenazesindeki büyük kalabalıkta onun dünya görüşünü benimsemeyen çok sayıda vatandaşımız da vardı. Rahmetli Muhsin Başkan’ın ağırlığını tartışmaya kalkışanları muhatap almamız mümkün değildir. Onların gözleri var görmezler, kulakları var, duymazlar!.. Kalplerine mühür vurulmuş zatları muhatap almayız!

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23