• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Marmara Adası'ndaki yangınla ilgili 2 kişi adliyeye gönderildi

Yeniakit Publisher
2019-08-14 13:05:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Marmara Adası'ndaki yangınla ilgili 2 kişi adliyeye gönderildi

Marmara ilçesinde çıkan orman yangını ile ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan iki şüpheli, adliyeye getirildi.

Marmara Adası'nda çıkan ve 10 saat süren çalışmalar sonucu kontrol altına alınan yangına ilişkin soruşturma devam ediyor. Evlerinin bahçesinden temizledikleri otları yaktıkları ve yangının bu nedenle çıktığı iddiasıyla gözaltına alınan H.T. ile oğlu O.T'nin Marmara İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı. Şüpheliler, daha sonra adliyeye sevk edildi.

 

Marmara Adası Mestanağa mevkisindeki ormanlık alanda 12 Ağustos'ta çıkan yangın yerleşim yerlerine sıçramış, 3 ev ve jandarma lojmanları zarar görmüştü. Yaklaşık 60 evin tahliye edildiği yangında, 4 itfaiye eri ve bazı vatandaşlar dumandan etkilenmiş, hayvanlar telef olmuştu. Yaklaşık 80 hektarlık alanda etkili olan yangın, 10 saatte kontrol altına alınabilmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ferdino

ormanlarimizi kasitli yakan katilleri neden cezalandirmiyoruz bu hainleri ya cezalandirin ya vurun bu namertleri yanginda kül olan agaclar kac senede yetisiyor bu cigeri bozuklari neden yüksek cezalara tabi tutmuyoruz ve bunlara AF DENILEN KANUN GECERSIZ OLMALIDIR baglayin yaktiklari agaca verin atesi yansin imnenin cikmasi .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23