• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kendini doktor olarak tanıtıp karantinadaki yaşlı çiftin parasını çaldı!

Yeniakit Publisher
2021-04-09 16:17:00 -
Kendini doktor olarak tanıtıp karantinadaki yaşlı çiftin parasını çaldı!

Tokat'ta kendisini doktor olarak tanıtan bir kişinin, karantinada 70 yaşlarındaki çiftin evinden 3 bin lira çaldığı iddia edildi.

Tokat'ta kendisini doktor olarak tanıtan bir kişinin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle karantinada bulunan 70 yaşlarındaki çiftin evinden 3 bin lira çaldığı öne sürüldü.

Merkeze bağlı Avşarağzı köyünde yaşayan Hatice (70) ve Emir Şirin (77) çifti, birkaç gün önce Kovid-19'a yakalandı. Çift, evlerinde karantinaya alındı.

Çiftin evine giden ve kendisini doktor olarak tanıtan bir kişi, evdeki 3 bin lirayı alarak kaçtı. Paralarının çalındığını anlayan çift, durumu komşularına bildirdi.

İhbar üzerine köye gelen jandarma ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Emir Şirin, gazetecilere, hırsızlığın nasıl olduğunu anlamadığını belirterek, "Doktorum' diyerek eve geldi. İçeri geldikten sonra bir tıkırtı geldi, kalktım ama adam hemen kaçtı. Para kazağımda, kazak ayağımın ucundaydı. Nasıl çıkardı içinden anlayamadım. Biriktirdiğimiz paraydı." ifadesini kullandı.

Hatice Şirin ise eve gelen kişinin kendisinden, eşini yalnız muayene edeceğini söyleyerek içeri girmemesini istediğini kaydetti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gurbetci

İşte ben buna çok üzülüyorum 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23