• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanını hedef alan sözlerine ilk tepki Ömer Çelik'ten geldi

Yeniakit Publisher
2020-02-11 17:21:00 - 2020-02-11 17:27:16
Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanını hedef alan sözlerine ilk tepki Ömer Çelik'ten geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanını hedef alan sözlerine AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik twitter hesabından tepki gösterdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kemal Kılıçdaroğlu için, "Darbe girişiminin olduğu gece FETÖ terör örgütünün en büyük hedefi Cumhurbaşkanımızdı. Bugün Kılıçdaroğlu’nun, Cumhurbaşkanımızla FETÖ terör örgütünü yan yana zikretmesi ahlaken ve siyaseten iflastır" ifadelerini kullandı.

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in twitter hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

"Fetö'nün en büyük hedefi Cumhurbaşkanımızdı"

"Darbe girişiminin olduğu gece FETÖ terör örgütünün en büyük hedefi Cumhurbaşkanımızdı. Bugün Kılıçdaroğlu’nun, Cumhurbaşkanımızla FETÖ terör örgütünü yan yana zikretmesi ahlaken ve siyaseten iflastır. Cumhurbaşkanımızın duruşu sayesinde, FETÖ terör örgütü amaçlarına ulaşamamıştır. FETÖ’nün hedef aldığı Cumhurbaşkanımızı aynı şekilde Kılıçdaroğlu da hedef almaktadır. Kılıçdaroğlu’nun FETÖ ile mücadele konusunda ters istikamette hareket ettiği bugün daha net görülmüştür.",

Çelik, ifadelerine şu şekilde devam etti.

"FETÖ ile sonuna kadar, kesintisiz ve tavizsiz mücadele bir devlet kararıdır. Bu mücadelenin en büyük gücü devlet başkanı olarak Cumhurbaşkanımızdır. FETÖ kendisi için en büyük engel olarak Cumhurbaşkanımızı görürken, Kılıçdaroğlu sistematik yalanlarla Cumhurbaşkanımıza saldırıyor. Son haftalarda yapılan açıklamaların Türkiye’ye geçmişte çok acılar çektirmiş köhne vesayeti yeniden canlandırma amacı taşıdığını görüyoruz. Farklı aktörler aynı köhne vesayet denklemini canlandırmak için paslaşıyorlar. Bunlar, FETÖ ile mücadele etiketi altında başka bir vesayeti diriltme peşindeler. Cumhurbaşkanımıza bu yüzden saldırıyorlar. Demokrasimizi öteden beri tehdit eden zihniyetin farklı yüzleri var. Bu yüzlerden çok çirkin olan birinin yeniden sahne alma çabalarını görüyoruz." açıklamalarında bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

atacan

esedin p..i saldırıyor. Kimse ordumuz şehitlerimiz hakkında ufacık fikri ve desteği yok. 

hizipsavar

BELEDİYE BAŞKANIN DANIŞMANLARIN VEKİLLERİN PARTİ ÜYELERİN FETOCU ÇIKTI. DARBE GÜNÜ NEDEN GELDİĞ BELLİ EMİR İLE TANKALR ÇEKİLDİ YOLLAR AÇILDI SİŞZİ İZLER GİBİ DARBE İZLEDİN. MİLLETE SOKAĞA ÇIKMAYIN TALİMATI VERDİN. ŞİMDİDE YÜCE YARATICI C.C. BELANI VERDİ.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23