• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kar maskesi takıp kâbusu yaşattı

Yeniakit Publisher
2019-11-16 14:43:00 -
Kar maskesi takıp kâbusu yaşattı

Sarayköy ilçesinde, Nail D., başına kar maskesi takıp gittiği binada, husumetli olduğu Mustafa Başkaya ile eşi Fatma Başkaya’yı evlerinden çıkışta tabancayla vurarak yaraladı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, Nail D., gözaltına alındı.

Olay, saat 09.00 sıralarında, Aşağı Mahalle Cumhuriyet Caddesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. Nail D. başına kar maskesi takıp, husumetli olduğu Mustafa Başkaya'nın ailesiyle yaşadığı ikinci kattaki dairenin önüne gitti. Evinin kapısından çıkan Başkaya, Nail D. ile karşılaştı. Burada ikili arasında çıkan arbede, evin salonuna kadar devam etti. Arbede sırasında tabancadan çıkan kurşunlar Mustafa Başkaya'yı ayağından, eşi Fatma Başkaya'yı ise karnından yaraladı.

Silah seslerini duyan apartman sakinlerinin ihbarı üzerine adrese, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, şüpheli Nail D.'yi olay yerinde yakalayarak gözaltına aldı.

Başkaya çifti ise ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Fatma Başkaya'nın durumunun ağır olduğu belirtildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatandaş Rıza

Kanunlarımızda cezalar caydırıcı olmazsa bu tür haberleri okumaya devam edeceğiz. Hele bir de af söylentileri çıkınca bu haberler hiç eksik olmayacak.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23