• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İran'dan bölge ülkelerine açık tehdit! Köprüler hedef tahtasına oturtuldu!

Yeniakit Publisher
Cem Kaya Giriş Tarihi:
İran'dan bölge ülkelerine açık tehdit! Köprüler hedef tahtasına oturtuldu!

ABD ve işgalci İsrail'in, İran'ın Kerec kentindeki stratejik B1 Köprüsü'ne yönelik gerçekleştirdiği alçak saldırıların ardından Tahran yönetimi misilleme kartını masaya sürdü. İran'ın yarı resmi yayın organı Fars Haber Ajansı, bölge ülkelerindeki kritik köprülerin listesini yayımlayarak açık bir hedef gösterme operasyonuna girişti.

İran basını, Kerec kentindeki B1 Köprüsü’ne yönelik ABD-İsrail saldırısının ardından bölge ülkelerinde bulunan önemli köprülerin listesini yayımlayarak misilleme imasında bulundu.

İran’ın yarı resmi Fars Haber Ajansı, başkent Tahran yakınındaki Kerec kentinde bulunan B1 Köprüsü’ne yönelik ABD-İsrail saldırılarının ardından bölge ülkelerinde bulunan ve İran’ın hedef alabileceği önemli köprülerin listesini yayımladı.


 

Listede, Kuveytte’ki Şeyh Cabir Al-Ahmad Al-Sabah Deniz Köprüsü, Suudi Arabistan ile Bahreyn’i birbirine bağlayan ve El-Huber kentinde yer alan Kral Fehd Köprüsü, Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) bulunan Şeyh Zayed Köprüsü ile Şeyh Halife Köprüsü, Ürdün’deki Kral Hüseyin Köprüsü ile Ürdün’de bulunan Adem Köprüsü ile Abdun Köprüsü yer aldı.

ABD ve İsrail, İran'ın Elburz Eyaleti'nin Kerec kentinde bulunan ve Tahran ile Kerece birbirine bağlayan B1 Köprüsü'nü iki kez vurmuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Tug

İran bu ABD ve siyonist saldırısına 1 ay dirensin, Haçlı ABD ve siyonist yahudi yenilecektir dedim, İran 1 ay direndi, ve kâfirler yenildi, Artık ABD kaçmak istiyor, Bu saldırıdan önce, Hürmüz boğazı zaten gemilere açıktı, şimdi ABD Hürmüz boğazı nı , açmaktan bahsediyor, Ya bu boğaz açıktı, kapanmasına ABD sebep oldu ,

EVANJELIK-HACLI SIYONIST SOYKIRIMCI TERORIST AMERIKA BUNUN DAHA FAZLASI KAHPELIGI ZALIMLIGI "VIETNAMDA-AFGANISTANDA-ORTADIGUDA-JAPONYADA VD" YAPRI DA NE OLDU "KAYBETTI DAIMA KAYBEFECEKSIN INSANLIK ONURU PARAYLA BOMBAYLA TEHDITLE YOKOLMAZ S

Ayni sekilde FIRAVUN COK GUCLUYDU AMA COCUKLARDAN OZELLILKE ERKEK COCUKLARDAN KORKUYORDU ....BUGUN SAPIK YAHUDI SERIATCISI IRKCI SIYONIST SOYKIRIMCI TEROR ORGUTU SOYSUZ-TARIHSIZ-ISTILACI-HIRSIZ ISRAIL FIRAVUNLA AYNI YOLDA ... ALLAHIN HZ.MUSA LARI VE ISLAMIN KILICLARI KIYANETE DEK KAFIR ZALIMLERIN TEPESINE BINECEK...ZAFER HAKKIN VE HAKKA INANIP CALUSAN BIRLIK OLAN IMANLI ONURLU INSANLARINDIR...HIC SUPHESIZ!!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23