İBB açıkladı! Sosyal medyada alçak hareket...
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İbn Haldun Üniversitesi açılış duyurusu afişinin fotoğraf işleme programı 'photoshop' ile değiştirilerek hakaret unsuru olarak kullanıldığını duyurdu. Konuyla ilgili kamuoyundan bu alçak hareketi yapanlara tepki yağdı.
İbn Haldun Üniversitesi'nin 20 Mayıs'ta yapılacak açılış törenini duyuran bir afişe ait görsel, sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.
'İbn Haldun Üniversitesi açılış töreni' yazısının yer aldığı afişin görüntüsünün, photoshop programı ile değiştirildiği ve orjinal metne harf eklemesi yapıldığı ortaya çıktı.
İBB'den konuyla ilgili yapılan açıklamada, "İbn Haldun Üniversitesi açılış duyurusu fotoşop ile değiştirilerek sosyal medyada servis edilmiştir" ifadesi kullanıldı.
CUMHURİYET PROVOKASYONDA YİNE SINIR TANIMADI
Provokatif haberleriyle bilinen Cumhuriyet Gazetesi 'photoshop' kullanarak yaptığı montajda haberi böyle duyurmuştu.

