• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gürsel Tekin'in itirafı CHP'yi ele verdi: Rahatsız oluyorum

Yeniakit Publisher
2021-09-18 16:53:00 -
Gürsel Tekin'in itirafı CHP'yi ele verdi: Rahatsız oluyorum

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, parti içindeki eş dost, akraba kadrolaşmasını itiraf etti. 'Partiniz için bir eleştiride bulunmak ister misiniz?' sorusunu yanıtlayan Tekin, 'Son dönemlerdeki atama şekilleri, yakınlar akrabalar ilişkileri beni rahatsız ediyor' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, medya önünde partili başkanlara "Falan milletvekili aradı onun akrabasıymış hiç dinlemeyeceksiniz, kapının önüne koyacaksınız" diye seslense de parti içinde akraba kadrolaşması devam ediyor.

Gürsel Tekin itiraf etti

Bu durum şimdi de CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in açıklamalarıyla gündemde. Haberler.com'un haberine göre Tekin, parti içindeki akraba atamalarından rahatsız olduğunu belirtti.

"Partiniz için bir özeleştiride bulunmak ister misiniz?" sorusunu cevaplayan Tekin, CHP içindeki eş dost atamalarını şu sözlerle itiraf etti:

"Uzun süredir partinin içinde olan biri olarak son dönemlerdeki atama şekilleri, yakınlar akrabalar ilişkileri CHP'nin fıtratında olan bir durum değildir. CHP'nin 68 yıl iktidar olmayıp hayatta kalmasının temel nedeni kuralları ve gelenekleridir. CHP'nin gelenekler ve kurallar konusunda az da olsa bir aşınma göstermesi beni rahatsız ediyor."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vahap Kalyoncu

Günaydın sayın Tekin.

099

kendiside malum cu ha pa da çaycı iken nereye geldi. sana varda başkasına yohmi?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23