• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kiraz yedikten sonra vefat etti! Korkunç ihtimal

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Kiraz yedikten sonra vefat etti! Korkunç ihtimal

Kastamonu'da kiraz yedikten sonra rahatsızlanan kişi öldü, eşinin tedavisi sürüyor. Çiftin kiraz yediği ağacın bulunduğu bölgeye yaklaşık 15 gün önce tarım ilacı atıldığı, bu nedenle rahatsızlanmış olabilecekleri üzerinde duruluyor.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde kiraz yedikten sonra rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan kişi hayatını kaybetti, eşinin tedavisi devam ediyor.

İlçeye bağlı Karabey köyünde yaşayan 63 yaşındaki Ahmet Derin ile eşi Rahime Derin, 1 Temmuz Çarşamba günü kiraz yedikten sonra evlerinde rahatsızlandı.

Yakınlarının ihbarı üzerine gelen sağlık ekibince ambulansla götürüldükleri Tosya Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalenin ardından çift, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.


 

Yoğun bakımda tedavi altına alınan çiftten Ahmet Derin, yaşamını yitirdi. Rahime Derin'in tedavisi ise sürüyor.

Derin çiftinin kiraz yediği ağacın bulunduğu bölgeye yaklaşık 15 gün önce tarım ilacı atıldığı, bu nedenle rahatsızlanmış olabilecekleri üzerinde duruluyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmet

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde yaşanan bu acı olay beni derinden üzdü. Kiraz yediği ağacın tarımsal ilaçla püskürtülmesi, ne yazık ki Ahmet Derin'i kaybettiğimiz bu trajik olaya sebep olmuş olabilir. Allah rahmet eylesin, Rahime Derin'e şifa versin. Ülkemizde tarım ürünlerinde güvenliğe dikkat edilmezse böyle acı olaylar yaşanmaya devam edebilir. Vatandaşlarımızın sağlığı ve güvenliği öncelikli olmalı, gerekli kontroller yapılmalı ve bu tür olayların önüne geçilmelidir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23