• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

GÜNCELLEME 2 - Bağcılar'da bir evde parti düzenleyen 10 kişi gözaltına alındı

Yeniakit Publisher
2020-04-28 18:03:58 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
GÜNCELLEME 2 - Bağcılar'da bir evde parti düzenleyen 10 kişi gözaltına alındı

Sahur yapmak için toplandıklarını söyleyen 10 kişi hakkında 2 ay konutu terk etmemeleri şartıyla adli kontrol tedbiri uygulanmasına hükmedildi ŞÜPHELİLERİN İFADELERİ VE ADLİ SONUÇ EKLENDİ

İSTANBUL (AA) - Bağcılar'da bir evde parti düzenleyerek yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirlerini ihlal ettikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 10 kişi hakkında, 2 ay konutu terk etmemeleri şartıyla adli kontrol tedbiri uygulanmasına hükmedildi.

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bağlar Mahallesi Yalçın Koreş Caddesi'ndeki bir evde parti verildiği ve partiye katılan kişilerin sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayın yaptıkları bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Söz konusu adrese operasyon düzenleyen polis ekipleri, evde bulunan 2'si kadın 10 kişiyi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler Bakırköy Adalet Sarayına getirildi.

Savcılıktaki işlemlerinden sonra şüpheliler adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest kalmaları istemiyle Nöbetçi Bakırköy Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Şüphelilerin ifadelerinde, iftar, daha sonrasında sahur yapmak için toplandıklarını ancak bu kadar kalabalık olacaklarını tahmin edemediklerini, herkesin kendi arkadaşını yanına getirdiğini ifade ederek, herhangi bir suç kasıtlarının olmadığını söyledi.

Nöbetçi Bakırköy Sulh Ceza Hakimliği, 10 şüphelinin 2 ay konutunu terk etmemesi suretiyle adli kontrol tedbirlerinin uygulanmasına karar verdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23