• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gezi vandalları şimdi demokrasi ayağına yatıyor!

Yeniakit Publisher
2019-05-07 11:49:00 - 2019-05-07 11:50:27
Gezi vandalları şimdi demokrasi ayağına yatıyor!

Meşru hükümeti devirme girişimi olan Gezi kalkışması sırasında sokakları savaş alanına çeviren vandallara destek veren sözde şarkıcı ve sanatçıların YSK'nın kararı sonrası 'demokrasi' vurgusu yaparak Ekrem İmamoğlu'na destek mesajları vermesi "ikiyüzlülük" olarak yorumlandı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı iken çoğu sanatçının adını bile bilmediği Ekrem İmamoğlu organize hırsızlığın yapıldığı İstanbul seçimleri öncesi ve sonrası organize bir şekilde parlatılmaya çalışılıyor.

Seçimle başa gelmiş meşru hükümetin darbe ile devrilmeye çalışıldığı Gezi kalkışması sırasında sokakları savaş alanına çevirip, kamu mallarına zarar veren ve İstanbul halkını sokağa çıkamaz hale getiren sokak teröristlerine destek veren sözde şarkıcı ve sanatçılar aynı yerden düğmeye basılmışcasına İmamoğlu’na destek mesajları paylaştı.

İmamoğlu'nu parlatma görevi!

YSK'nın şaibeli İstanbul seçimlerini yenilenmesine karar vermesi üzerine sosyal medya hesaplarından Ekrem İmamoğlu'yla ilgili ‘HerŞeyÇokGüzelOlacak’ hastagı ile paylaşım yapan ünlü isimler demokrasiden dem vurdu. Ancak aynı isimler halkın oylarıyla yönetim hakkını elde etmiş olan AK Parti hükümetini devirmek amacıyla ağaç bahanesiyle başlatılan Gezi kalkışmasına destek olmuş ve alenen darbeye çanak tutmuştu.

‘Demokrasi’ söylemi üzerinden İmamoğlu’nu parlatma görevi verilen söz konusu ünlü isimler 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ise sessizliğe bürünmüş hatta hain girişime destek mesajları paylaşmıştı.

Gezi destekçileri yine devrede

Aynı noktadan yönlendirilmişcesine İmamoğlu’nu sosyal medyada cilalayan bazı ünlü isimler arasında Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar, Demet Akbağ, Yonca Lodi, Ceyda Düvenci, Berna Laçin, Mehmet Okur, Yalın, Sertab Erener, Pelin Öztekin, Ezgi Mola, Gülben Ergen, Elçin Sangu, Eser Yenenler, Mabel Matiz, Cem Davran, Gani Müjde, Murat Dalkılıç, Hazal Kaya, Koray Avcı ve Hayko Çepkin de bulundu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

YSK'nın İstanbul seçimlerini yenilenmesinin ardından açıklama yapan Ekrem İmamoğlu da "Artık konuşma vakti. Sanatçı da konuşacak, iş insanı da konuşacak." çağrısı yaptı ve Gezi benzeri bir ayaklanma girişiminin alt yapısını oluşturdu.

yeniakit.com.tr

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23