• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan imzaladı! Boğaziçi Üniversitesi'ne Hukuk Fakültesi ve İletişim Fakültesi

Yeniakit Publisher
2021-02-06 02:33:00 - 2021-02-06 02:48:28
Erdoğan imzaladı! Boğaziçi Üniversitesi'ne Hukuk Fakültesi ve İletişim Fakültesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Boğaziçi Üniversitesi'ne Hukuk Fakültesi ve İletişim Fakültesi açılması kararı Resmi Gazete yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Boğaziçi Üniversitesi'ne Hukuk Fakültesi ve İletişim Fakültesi açıldı.. 

Boğaziçi Üniversitesi'ne Hukuk Fakültesi ve İletişim Fakültesi

Boğaziçi Üniversitesine Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Prof. Dr. Melih Bulu'nun rektör olarak atanması sonrası üniversitede atılımlar başladı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan imzalı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısı yayımlandı. Karara göre; Boğaziçi Üniversitesi'nde Hukuk Fakültesi ve İletişim Fakültesi açıldı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Bazı akademistenlerden protesto

Öte yandan Prof. Dr. Melih Bulu'nun rektör olarak atanmasına karşı çıkan bazı akademisyenler okulda rektörlük binasına sırtını dönerek protesto etti. Kimi zaman yağmurlu havada protestolarına devam eden akademisyenlerin eşcinsel sapkınların (LGBT) bayraklarının altına sığındığı görülmüştü.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ERDOĞAN

Aslında, açılanlari bile kapatacaksin, ERDOĞAN ÇOK. MERHAMETLİ.

VATANSEVER

BU GENÇLERE YANLIŞ YÖN VEREN DESTEKLEYEN BU DEVLETTEN MAAŞ ALIP DEVLETE KARŞI GELENLERE DRSTEK VEREN BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTEKİ AKADEMİSYENLERİ VE DİĞER TÜRKİYEDEKİ MEMURLAR KİM VARSA ATIN GÖREVDEN SONRADA HAİNLİKTEN YURTDIŞINA İSTEDİĞİ ÜLKEYE SINIRDIŞI ETMELİ BENCE AKPARTİ VE MHP HÜKÜMETİ ANCA DIRDIR VIR VIR YAPIYORLAR YOKSA BU GÜCÜ BUNLAR NEREDEN ALIYORLAR HÜKÜMET BUNLAR AVRUPA YAPSA HEMEN MEMURLUKTAN MEN EDİP SINIRDIŞI EDİYORLAR BAK BELÇİKA CAMİ İMAMİ İBNELİK İSLAMDA YOK DEDİ TÜRKİYETE SINIRDIŞI ETTİ EY BATI UŞAKLARI SİZ BATIDA GIKINIZI BİLE ÇIKARTMAZLAR ANCAK ONLAR KENDİNE ÖZGÜRLER EYY HÜMÜMET ARTIK BİZDE BIKTIK BU BATI UŞAKLARINI HADDİNİ BİLDİRİN YETER ARTIK
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23