• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Devlet bu bataklığa müsaade etmesin! Çocuk kanalının altından sapkın proje çıktı

Yeniakit Publisher
2022-04-07 11:25:00 -
Devlet bu bataklığa müsaade etmesin! Çocuk kanalının altından sapkın proje çıktı

Kapanan sözde çocuk kanalı ‘Disney’in video platformu olarak yoluna devam edeceği öğrenildi. Yeni projenin arka planında ise çocuklara sapkın düşüncelerin empoze edilme amacının olduğu ortaya çıktı. Disney’in Eğlenceler Genel Müdürü Karey Burke, ‘toplumsal cinsiyet’ siyasetinde vites yükselteceklerini, bu amaçla karakterlerin ve içeriklerin en az yarısının LGBTİ veya azınlıklardan oluşacağını söyledi. Skandal hamle çocukları hedef alan bu iğrenç projeye devletin ‘dur’ demesinin önemini gözler önüne serdi.

Özellikle de çocuklara yönelik içerikleriyle dikkat çeken kanal, son yıllarda tartışmalı içerikler yayınlayan Walt Disney Şirketi’ne ait sözde çocuk kanalı Disney Channel, 1 Nisan 2022 Cuma günü itibariyle artık ekran görüntüsü vermemeye başlamıştı.

Sözde çocuk kanalının yakında tamamen kapanacağı öğrenildi. Daha sonra ise Disney Channel sosyal medya hesabından açıklama geldi. Haziran’dan itibaren Türkiye’de, Disney Plus adıyla, ücretli aboneliğe dayalı video platformu olarak devam edileceği belirtildi.

Bu açıklamayla aynı günlerde İngiliz Daily Mail gazetesinde, Janon Fisher imzalı bir haber yayınlandı. Disney yöneticilerinin çevrim içi toplantısından konuşmaların paylaşıldığı haber yeni platformun niteliği hakkında ipuçları veriyordu. Haberdeki skandal detaylar yeni platformun arkasında sapkın bir proje fikrinin yattığını ortaya koydu.

Sözde konusu haberde şu ilginç detaylar diklkat çekti;

'Karakterlerin yarısı LGBTİ olacak'

“Disney çalışanları, Florida Eyaleti’nin çocuklara cinsellik, cinsiyet kimliği ve cinsel yönelim hakkında ‘yaşa uygun olmayan şekilde’ eğitim verilmesini yasaklayan yasasını homofobik olduğu gerekçesiyle protesto ederek iş bıraktılar ve gösteri düzenlediler. Filmlerindeki eşcinsel karakterlerin sayısını artırma vaadinde bulundular."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Disney’in Eğlenceler Genel Müdürü Karey Burke, biri transseksüel diğeri panseksüel iki çocuk annesi bir yönetici olma sorumluluğuyla ‘toplumsal cinsiyet’ siyasetinde vites yükselteceklerini, bu amaçla Disney’deki karakterlerin ve içeriklerin 2022 sonuna kadar en az yarısının LGBTQIA veya azınlıklardan oluşacağını söyledi.”

'Bayanlar ve baylar' demek yasak“

Disney CEO’su Bob Chapek, yasayı iptal etmek için çalışacağına söz vererek LGBTQIA topluluklarının haklarını savunmakta yetersiz kaldıkları için özür diledi. Animasyonlar Başyapımcısı Latoya Raveneau, programlarında eşcinsellik ajandalarını gizlemeye gerek kalmadığını, herkesin bunu artık desteklediğini iddia etti. Çeşitlilik ve İçerik Şefi Vivain Ware, geçen yazdan beri cinsiyetçi tüm selamlaşmaları yasakladıklarını, Tema Parkı ziyaretçilerine ‘bayanlar ve baylar’ yerine ‘her yaştan hayalperestler’, ‘arkadaşlar’ gibi hitaplar kullanma eğitimleri verdiklerini anlattı.”

"Bu mutlu yere hepiniz hoş geldiniz. Disney Dünyası şirketleri herkes için, aile değerlerini destekleyendeneyimler yaratmaya kendini adamıştır ve hiçbir ayrımcılığa müsamaha göstermez.Temel insan haklarını ihlal eden her türlü yasaya karşı çıkıyor, dayanışma içinde, seslerini duyuran LGBTQIA+ oyuncularımızı, ekibimizi, hayalperestlerimizi ve hayranlarımızı destekliyoruz."

Aileler dikkatli olmalı

Disney Plus’ın bu skandal hamlesinde “İçerik ve karakterlerin en az yarısının LGBTİ’lerden oluşacağı” açıklaması asıl amacın sapkın düşüncelerin çocukların beyinlerine yerleştirmek olduğunu gösterdi. “toplumsal cinsiyet” propagandasının her alanda olduğu gibi çocuklara kanca atması söz konusu kanalın tehlikeleri konusunda ailelerin uyarılmasının zaruretini gözler önüne seriyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hoşt

yasaklayın kardeşim bu kanalları....2 tane yerli kanalla olmaz, 30-40 tane yerli kanal açılmalı farklı tarzda...milli ve dini yapıya uygun...kalabalıkta boğulmalı bu itler....

Uğur

Uluslararası zenginler özellikle erkek çocuklarımızı işte böylece şimdiden nonoş yetiştirmek istiyorlar ki ileride kadın emeği (ve ayrıca kadın sevgisi) üzerinde hak iddia etmesinler ve böylece kadın emeği nonoşlaştırılmış sade-erkek koca adaylarından büsbütün çekilip alınıp tamamen zenginlerin kontrolü altına girsin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23