• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Davutoğlu para arıyor” iddialarına Davutoğlu cephesinden çok sert cevap! Davutoğlu hiçbir zaman para işine girmez

Yeniakit Publisher
2019-09-01 12:12:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
"Davutoğlu para arıyor" iddialarına Davutoğlu cephesinden çok sert cevap! Davutoğlu hiçbir zaman para işine girmez

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı “yeni partiye para arıyor” iddialarına Davutoğlu cephesinden çok sert cevap geldi.

 Sezai Erhan  yeniakit 

Yeni parti kurma hazırlığında olduğu belirtilen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun partisi için maddi destek aradığı, bunun için bir iş insanıyla görüştüğü ancak reddedildiği iddialarına Davutoğlu cephesinden cevap gecikmedi.

YeniAkit’in ulaştığı Ahmet Davutoğlu’nun ekibinde yer aldığı bilinen eski AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Başçı, bu iddialara ilişkin, “Bu tür haberler külliyen yalan. Böyle bir şey söz konusu olamaz. Ahmet Davutoğlu( Ahmet Hoca) hiç bir zaman para işine girmez. Birileri menfi propaganda peşinde olabilir. Birileride kendini bir yerlere pazarlamak için malzeme olarak hocayı kullanabilirler” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

SEN KİMSİN??

BU ÜÇ NANKÖRÜN YAPMIŞ OLDUĞU ÇIKIŞ, YANİ AK PARTİ'Yİ BÖLÜCÜLÜK YANİ SAĞ GÖRÜŞ MİLLİ OYLARI BÖLÜCÜLÜĞE KİMLER SEVİNİYOR KİMLER ALKIŞLIYOR?? AMERİKA İNGİLTERE LMANYA FRANSA İSRAİL..... ÇOK MEMNUN VE DESTEKLİYORLAR, İÇERİDE DE KEMAL MERAL TEMEL... HATTA HAPİSTEKİ TERÖRİSTBAŞI YARDIMCISI SELO KOALİSYONU YANİ FTÖCHDPKSDTIYI SEVİNİYOR DESTEKLİYOR, SINIR ÖTESİNDE DE PYDYPGDAİŞ..... DESTEKLİYOR. BU ARADA ESAT DA ÇOK MEMNUN. ALİ AHMET ABDULLAH FARKINDA MISINIZ SİZ KİME ÇALIŞIYOR KİME HİZMET EDİYORSUNUZ???????

Dadaş

Akit gazetesi bunların propogandasını yapma ... sen 28 Şubat da dik duran gazetesinin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23