• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın’dan Ramazan Bayramı'nda alınacak önlemlerle ilgili açıklama

Yeniakit Publisher
2020-05-17 23:35:00 - 2020-05-17 23:36:07

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın’dan Ramazan Bayramı'nda alınacak önlemlerle ilgili açıklama

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, koronavirüse karşı Ramazan Bayramı'nda alınacak önlemlerde önümüzdeki bir haftalık süreçte ortaya çıkan tablonun etkili olacağını söyledi ve "Ramazan Bayramı'nda da koronavirüs tedbirleri kapsamında birçok önlem alınması kuvvetle muhtemel" açıklamasında bulundu.

Türkiye'deki koronavirüs salgınında Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı uygulanıp uygulanmayacağı en çok merak edilen konulardan biriyken Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, önümüzdeki haftada ortaya çıkacak tablonun alınacak kararlarda etkili olacağını söyledi.

"Birçok önlem alınması kuvvetle muhtemel"

GZT'nin YouTube yayına katılıp açıklamalar yapan Kalın, "Korona sonrası dönemin yeni normal olduğunu aklımızdan çıkarmamamız gerekiyor. Tedbirlerle yaşamaya dikkat edeceğiz. Maskesiz çıkmamaya, sosyal mesafeyi korumaya özen göstermeliyiz. Ramazan Bayramı'na kadar önümüzde bir haftalık bir süreç var. Bu bir haftalık süreçte önümüze gelen tablo alacağımız kararlar bakımından önemli olacak. Ramazan Bayramı'nda da koronavirüs tedbirleri kapsamında birçok önlem alınması kuvvetle muhtemel." dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ibrahim

geçin ibrahim bey kuvvetle muhtemellerle yol yapmayı. bayram namazı seferberlik namazıdır "mızrakla kılınır" bayram namazına engel olunursa Allahtan başımıza başka bela gelir. 

turgut

BAYRAMDA DA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI UYGULANMALIDIR, BUTÜN AKRABA KOMŞU,İŞ ARKADAŞI,EŞ DOST DERKEN HERKES BİRBİRİNE GİDİP GELECEK BUDA DÜŞÜNÜN BİR KİŞİDE VİRÜS OLMASINI HERKES HERKESE BULAŞTIRACAK VE DE BÜTÜN EMEKLER BOŞA GİDECEK VE SİLBAŞTAN YAPACAKLAR Kİ BUNA DA KİMSENİN TAHAMMÜLÜ YOK ÖZELLİKLE DE BİZ ESNAF KESİMİNİN 2 AY CEBİMİZE TEK KURUŞ GİRMEDİĞİ GİBİ VERGİ BORCU HARİÇ NE ÇEK,KREDİ,DÜKKAN KİRASI HİÇBİRİ ERTELENMEDİ HAZİRANDA NORMALLEŞME BEKLİYORUZ YOKSA SIKINTININ ÇOK BÜYÜK OLACAĞINI ŞİMDİDEN SÖYLEYEYİM
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23